Privélessen voor Wiskunde in Nijmegen

Vind je perfecte wiskunde leraar in Nijmegen.
Leer wiskunde met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

3 wiskunde leraren in Nijmegen

0 leraren in mijn favorieten
+

3 wiskunde leraren in Nijmegen

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Wiskunde
Fysica - natuurkunde · Wiskunde · Bijles
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 1391 - 25 van 139

Onze leerlingen from Nijmegen beoordelen hun Wiskunde leraar.

Om de kwaliteit van onze Wiskunde leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nijmegen om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 73 beoordelingen.

Wiskundelessen voor beginners en gevorderden (Gouda)
Mahmood
Mahmoud gaf mij een zeer gerichte bijles waardoor ik sneller als verwacht mijn theorie onder de knie kreeg. Om te zeggen dat Mahmoud goed in wiskunde is is een understatement! Daarbuiten was hij steeds vriendelijk en konden we na onze lessen altijd een fijne babbel hebben over onze gemeenschappelijke interesses.
Beoordeling door NATHAN
Tutoring Engineering Mechanics, Statics, Dynamics, Strength of Materials, Fracture Mechanics, Aerodynamics, Thermodynamics, Fluid mechanics (Amsterdam)
Clive
Clive geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd! Onze les ging via de webcam, en dat werkte perfect! De uitgewerkte voorbeelden zijn via de app aan mij verzonden. Onze les ging over analyseren van constructies......Hbo-Werktuigbouw vak statica.
Beoordeling door RONNY
Nederlands of Engels - Bijles voor studenten en volwassenen. Nederlands / Engels (Antwerpen)
Yas
Zeer tevreden over de werkwijze van Yas. Een zeer vriendelijke persoon, Ze kan heel goed uitleggen en ze begrijpt heel goed wat men wil zeggen. Thanks Yas!
Beoordeling door SONER