X In vele landen worden de restricties versoepeld, maar #BlijfVeilig! Daarom raden we je aan nog steeds zo veel mogelijk om te kiezen voor Online lessen!

Privélessen voor Wiskunde in Amstelveen

Vind je perfecte wiskunde leraar in Amstelveen.
Leer wiskunde met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

18 wiskunde leraren in Amstelveen

0 leraren in mijn favorieten
+

18 wiskunde leraren in Amstelveen

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 1131 - 25 van 113

Onze leerlingen from Amstelveen beoordelen hun Wiskunde leraar.

Om de kwaliteit van onze Wiskunde leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amstelveen om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 34 beoordelingen.

Wiskunde & statistiek Tutoring voor middelbare school en universiteitsstudenten (Amsterdam)
Sacha
Mijn dochter is echt zoekende met wiskunde. Ze haalt lage cijfers en is het vertrouwen in zichzelf en wiskunde kwijt. Sacha voelt dit aan en door gestructureerd en planmatig te werk te gaan, probeert ze er alles aan te doen om mijn dochter allereerst weer zelfvertrouwen te geven. Sacha is gedreven en enthousiast en optimistisch, dit zijn de ingrediënten die een bijles leraar moet inzetten om een haviste die vooral taalvaardig is weer op het recht spoor te krijgen! Ik ben benieuwd hoe de uiteindelijke resultaten gaan zijn. Die zal ik zeker weer delen! Dank, dank!
Beoordeling door DIANA
Tutoring Engineering Mechanics, Statics, Dynamics, Strength of Materials, Fracture Mechanics, Aerodynamics, Thermodynamics, Fluid mechanics (Amsterdam)
Clive
Clive geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd! Onze les ging via de webcam, en dat werkte perfect! De uitgewerkte voorbeelden zijn via de app aan mij verzonden. Onze les ging over analyseren van constructies......Hbo-Werktuigbouw vak statica.
Beoordeling door RONNY
C- en C ++-programmeertaal Cursus- en lesklassen (Gouda)
Mahmood
Mahmood heeft veel geduld
Beoordeling door GUNTHER