Wie zijn wij?

Ik had grote moeite een goede muziekleraar voor mijn kinderen te vinden in mijn woonomgeving. En kwam tot de conclusie dat het toch eenvoudiger zou moeten zijn om de juiste leraar te vinden: Het idee voor Apprentus was geboren.

Zoals ik zijn er velen, die moeite hebben de juiste leraar in de buurt te vinden. Je kijkt op het bord met advertenties bij de supermarkt of buurtcentrum of kijkt eens op een beveiligde website om te zien wat er mogelijk is in de buurt. Dan probeer je (vaak zonder succes) er achter te komen hoe goed de betreffende leraren zijn en als je ze dan uiteindelijk belt, is de leraar vaak niet beschikbaar, of geeft geen les aan kinderen of de prijs past gewoon niet bij jouw situatie. Dit eenvoudige proces kan makkelijk uren, dagen of zelfs weken duren.

Apprentus is een betrouwbare gemeenschappelijke marktplaats die je binnen enkele minuten de juiste leraar laat vinden.

Met Marius Andra en Janne Harju, lanceerden we een beta versie van de website in 2013. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe taal, een bijles leraar voor je kinderen of een muziekinstrument leren bespelen, op Apprentus.com kun je het soort les dat jij zoekt vinden en specificeren via het gebruik van handige filters. Je krijgt een lijst te zien van gekwalificeerde leraren bij jou in de buurt. Het team van Apprentus heeft maanden gespendeerd in het verzamelen van relevante informatie over iedere leraar aanwezig op de website, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Opgericht in 2014, met onze klantenservice van wereld-klasse, duizenden leraren en een groeiende gemeenschap aan leerlingen, is Apprentus nu de eenvoudigste manier voor leraren en aspirant leraren geld te verdienen met hun kennis en hun passie en dit met hun directe omgeving te delen.

Meer informatie over de mede oprichters Gaetan, Marius & Janne vind je op de Team pagina.

We hopen dat je met plezier de website van Apprentus zult gebruiken!

We horen graag je feedback. Stuur ons jouw ideeën en opmerkingen via: info@apprentus.com

Gaëtan Deremince