Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Namika
Bijles voor jongeren 7-17 jaar (Basisschool/ middelbare school)
In de eerste les gaan we eerst op een rijtje zetten wat je doelen zijn die je wilt behalen. Vervolgens gaan wij er dan samen naar toe proberen te werken. Ook kan je je huiswerk meenemen als je die hebt gekregen van school, dan kan ik je ermee helpen. Als je iets nogsteeds niet begrijpt tijdens de bijles kan je het altijd opnieuw aan mij vragen. Daar heb ik zeker geen problemen mee, want daarvoor ben ik er om je te helpen! Als je meer vragen over de lessen hebt dan kan je gerust contact met mij opnemen.

Bert
Franse conversatielessen, examentrainingen, vertalingen
De eerste les is een kennismakingsles; we bepalen dan wat het voorlopige lesprogramma is; beginner of in min of meerdere mate gevorderde; is het Frans bedoeld voor privé of zakelijk doel; hoeveel tijd kan je besteden aan het leren van een vreemde taal, wat is je voorgeschiedenis qua school of Frans. Tijdens deze eerste les vertel ik iets over mezelf en leg ik uit hoe ik te werk ga: eerst de twee mondelinge vaardigheden [luisteren en spreken, in die volgorde!] en vervolgens de schriftelijke vaardigheden [lezen en schrijven]. Het aanleren van een correcte uitspraak is belangrijk; zo nodig komt er een phonétique onderdeel bij. Ik werk met voornamelijk authentiek materiaal: methodes, cd's, opnames van Franse & Belgische televisie. Ook is een [rudimentaire] kennis van de grammatica een must. Leesboekjes [met cd] en schrijfopdrachten en dictees staan naast een verrijkingsprogramma van de vocabulaire eveneens op het programma. Tijdens deze eerste les, bekijken we ook wat haalbaar is qua tijd en studiebelasting. Ik geef alleen bij mij thuis les want daar heb ik alle materiaal staan; ik vind het contact met een cursist belangrijk en daarnaast, zo leert de ervaring, ben ik niet geschikt om via de webcame les te geven.

Geert
Levendige bijlessen Duits, Frans en Nederlands door ervaren docent
Duits en Frans zijn binnen Europa belangrijke talen. Ik ben van origine tweetalig Nederlands-Duits en heb een goede kennis van de Franse taal. Ik geef levendige en moderne lessen, zowel digitaal als op de traditionele manier. Laat me weten wanneer u/jij geïnteresseerd bent. U/jij zult er geen spijt van krijgen. Hartelijke groet, Geert Janssen

Murat
Basgitaarlessen, Muziektheorie, Ritmische Solfege
Ik help mijn studenten om basgitaar te leren spelen of om hun niveau te verbeteren met een persoonlijke benadering, waarbij ik individuele lesplannen voor elke student maak voor hun behoeften en tempo. Ik maak oefeningen van de liedjes die je leuk/wilt spelen en behandel het technische aspect op een leuke manier.

Karam
Learn the Arabic language and its charming aesthetics .
As a poet, writer and thinker in the sciences of the Arabic language, I will not only teach you the Arabic language, but I will also show you the charming aspects of this language, its miracles and its aesthetics in Arabic literature and poetry, and how to enjoy it, because I believe that if you love something and enjoy it, you will learn it automatically .. The power to overcome Anything is love.

Vanessa
Spaanse les, persoonlijk en op maat. In persoon of online
Ik geef Spaanse (bij)les aan zowel kinderen als volwassenen. Dit kan in groepen zijn of individueel, zowel in persoon als online. Ik bied gepersonaliseerde lessen aan, op maat gemaakt voor de behoeften en doelen van elke leerling. De methode van les geven heeft als basis gesprekken, activiteiten en middelen die aangepast zijn aan het niveau, de behoeften en de leerstijl van elke student. Dit met als doel dat een student zelf kan communiceren in het Spaans. Om lerares Spaans te worden heb ik de opleiding Lerares Spaans afgerond bij Instituto Cervantes in Utrecht. Dit zijn zowel module A als module B. Met veel plezier geef ik al jaren Spaanse les.

Shiuan
Chinees leren is makkelijk met Shiuan! Privéles op maat
Mijn naam is Shiuan Laoshi en ik geef les in Chinees sinds 2010. Ik kom uit Taipei Taiwan en beheers traditioneel en eenvoudig Chinees. Sleutelwoorden voor mijn filosofie als docent: OUTPUT en RESULTAATGERICHT. Het draait allemaal om het resultaat en wat U actief kunt produceren en gebruiken, niet alleen wat u weet. Geen frustratie om 'veel in het hoofd te weten', maar kan niet echt spreken, begrijpen of schrijven. Ik focus op 'actief gebruik' van de taal. INCLUSIEF en OPEN-MINDED. Ik geef zowel eenvoudig (China) als traditioneel Chinees (Taiwan, Hong Kong en Singapore) PRAGMATISCH en HANDS-ON. Ik gebruik zowel tekstboeken als multi-media b.v. smart phone, tablets en computers in mijn les. POSITIEVE ENERGIE. Om te inspireren en je mee te slepen in een reis terwijl je de Chinese taal ontdekt en leert. TOEGESNEDEN en INDIVIDUEEL. Jouw doel, je talent en kwaliteiten staan centraal in onze les. Lessen: Eenvoudig en/of traditioneel Chinees. Begrijpen, spreken, lezen, schrijven en typen. Toepassing bij leven, werk, reis, studie, HSK of TOCFL examen voorbereidingen, internet en media, kunst, cultuur en literatuur beschouwing. Lessen in het Nederlands, Engels of Chinees. Individueel, in groepen , op school of in bedrijfsverband.

Machiel
Engelse en / of Nederlandse spraak verbetering voor een ieder.
Jong en oud kunnen via mij op leuke manier beter leren spreken in het Nederlands en/of Engels. Je schrijft voor jezelf op hoe je de uitsprak het makkelijkst zal onthouden en kunnen oefenen. Deze methode is makkelijk en je leert snel. Alle eventuele benodigde lesmaterialen zijn inbegrepen. Het is prive les op locatie dus alle aandacht voor de student. Mensen die in Nederland komen wonen leren zo snellr te spreken met de mede bewoners van dit land. Jongens en meisjes leren sneller beter te spreken door de makkelijke manier van leren. Eerste gesprek is geheel gratis natuurlijk en we zullen dan samen bekijken wat het beste is voor de leerling. Alles spreken we van te voren duidelijk af en zal middels email worden bevestigd. Lesdagen worden afgesproken en de tijden zijn van maandag t/m vrijdag in de avonduren en op zaterdag en zondag zijn er, indien vrij, eventueel ook mogelijkheden op de dag.

Patrick
Private drum lessons in all genres for beginner and intermediate drummers
Everybody is different, that fact is no different in drumming. That is why all my lessons are custom made for YOU. The student determines the pace and material for the lessons. In short, you decide what you want to learn. Reading sheet music will be taught too, but that is not the focus of my lessons. My drum lessons are for all ages and take 30-60 minutes depending on what you want.

Guillem
Pianolessen en muziektheorie / Pianoles en muziektheorie / Clases de piano y lenguaje musical
[ENGELS] Piano spelen is een van de beste manieren om muziek als geheel te leren. Deze lessen zijn bedoeld voor leerlingen die nog geen ervaring hebben met een instrument of muziek, tot en met leerlingen die al ervaring hebben maar beter willen worden en meer uitdagende stukken willen spelen. Afhankelijk van je niveau vinden we geschikte nummers om aan te werken om techniek en muzikaliteit te verbeteren. Naast piano spelen, zullen we ook werken aan muziektheorie, omdat het een essentieel hulpmiddel is om een goed begrip te krijgen van wat je speelt. De lessen kunnen in het Engels, Nederlands, Spaans of Catalaans worden gegeven. _________ [NEDERLANDS] Piano spelen is een van de beste manieren om muziek te leren. Deze lessen zijn gericht tot studenten die geen ervaring hebben met een muziekinstrument of muziek, tot studenten die al ervaring met de piano hebben maar ze beter willen worden om te beginnen met spelen te spelen. van je niveau gaan we samen vinden belangrijke stuken bij passen om techniek en muzikaliteit te verbeteren, en om nog meer plezier te hebben. Naast het spelen van piano willen we ook aan muziektheorie willen het is een middel voor een goede begrijpen van wat we spelen. De lessen kunnen in het engels, spaans, nederlands of catalaans gegeven worden. _________ [ESPAÑOL] Tocar el piano es een van de mejores maneras de aprender música. Deze lessen zijn bedoeld voor het uitvoeren van een ervaring die voorafgaat aan instrumenten en muziek en in het algemeen, inclusief alumnos van de afgelopen jaren, voor het maken van muzikale muziekstukken met meer complejas. Dependiento de tu nivel, encontraremos las piezas musicales adecuadas para trabajar y mejorar técnica y musicalidad. Adem de tocar el piano, trabajaremos en teoría musical ya que es un herramienta esencial para un buena comprensión de lo que tocamos. Las clases pueden ser en español, inglés, holandés o catalán.

Claudia
Gitaarlessen beschikbaar. Voor kinderen of volwassenen gitaarlessen, van beginners tot professioneel niveau.
Elke week 1 uur privéles. U of uw kinderen leren spelenderwijs gitaar spelen met de juiste techniek. Je leert hoe je je favoriete liedjes en deuntjes, klassieke muziek, rock, pop en/of barok speelt. Over mij. Ik ben een professionele muzikant woonachtig in Den Haag met 6 jaar ervaring in het lesgeven van beginnend tot conservatorium niveau. Ik heb de Bachelor gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en de Master aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag waar ik momenteel les geef aan jonge musici.

Peter
Klarinetlessen beschikbaar, alle leeftijden en alle niveaus welkom!
Ik ben een professionele klarinettist uit het Verenigd Koninkrijk met uitgebreide ervaring in het lesgeven aan alle leeftijden en alle niveaus, en ik vind het vooral leuk om jonge en volwassen beginners te helpen dit prachtige instrument te ontdekken! Ik bied klarinetlessen aan in het Engels, Frans en Nederlands. Wil je klassieke muziek leren? Ik zal je alle tips en trucs geven die je nodig hebt om elk stuk te spelen! Speel je liever je favoriete popsongs, of leer je improviseren jazz of Klezmer? Ook mogelijk, en ik zal ervoor zorgen dat je het op een manier doet die je helpt om beter te worden op je instrument terwijl je plezier hebt! Wil je meer weten, aarzel dan niet om contact op te nemen! Een beetje over mij, ik ben opgegroeid in het VK, voordat ik mijn hogere muziekstudies in Frankrijk afrondde, waar ik ook een diploma in muziekeducatie behaalde. Ik ben onlangs verhuisd naar Den Haag waar ik een master studeer aan het Koninklijk Conservatorium. Ik heb meer dan 7 jaar privé lesgegeven, in muziekscholen en in harmonieorkesten, zowel in Frankrijk als in het VK.

Bart
Spaanse les met aandacht voor de cultuur voor alle niveaus
Wil je graag Spaans leren of juist weer even oefenen met de taal? Dan ben je aan het juiste adres. Mijn passie voor Spanje en de Spaanse, voornamelijk Andalusische, cultuur zorgt er voor dat ik je met veel plezier op weg help en er voor zorg dat je het niveau bereikt dat je graag wilt bereiken. In het verleden heb ik een periode in Sevilla en Granada gewoond en het DELE C2 diploma bij Instituto Cervantes behaald dus ik weet hoe het is om de taal te leren en je onder te dompelen in de cultuur. Graag besteed ik niet alleen aandacht aan de taal, maar ook mijn ervaringen met de Spaanse cultuur.

Michelle
Bijles Rekenen en Taal m.n. Spelling. Basisonderwijs.
Ik begeleid kinderen met huiswerk, met een leerachterstand en moeilijkheden in rekenen en/of taal (m.n. spelling). Een positieve bijkomstigheid is dat kinderen meer motivatie en zelfvertrouwen ontwikkelen. Door de 1-op-1 begeleiding zal uw kind in een korte tijd toewerken naar het niveau waar het moet zijn in de klas.

Emi
Zang - piano - muziektheorielessen, gegeven in Ede (in het Engels of Nederlands)
Hallo! Mijn naam is Emi - ik ben een Britse muzikant die in Nederland woont. Ik heb ongelooflijk veel geluk gehad dat ik ongelooflijke muzikale ervaringen heb gehad... Enkele hoogtepunten, waaronder optreden voor de BBC/Ronnie Scott's TV Nights/O2 VIP Lounge/support voor acts als JP Cooper, en het oprichten van de Limelight Sessions (internationale maandelijkse muziekavonden , met acts als Nick Wilson/Joe Buck/Hannah Grace, en nog veel meer).... Maar mijn grootste passie is lesgeven. Ik heb 7 jaar leservaring (zang/piano/theorie/Engelse taal) en een 100% slagingspercentage voor studentenexamens - van klassiek tot popmuziek. Ik geef les aan alle leeftijden/niveaus en stem de lessen af op je eigen doelen en muzikale visies. Mocht je meer willen weten, of een proefles willen opzetten, dan hoor ik dat graag! Hopelijk tot snel, Emi :)

Antonio
NATIVE SPEAKER GEEFT SPAANSE LESSEN OP ALLE NIVEAUS EN AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN
Ik ben een Spaans native speaker taaltrainer die internationale professionals opleidt op het gebied van taalverwerving en de ontwikkeling van vaardigheden, zodat ze hun carrière kunnen starten, hun bedrijf kunnen uitbreiden, hun omzet kunnen vergroten en hoogwaardige diensten aan derden kunnen aanbieden. Ook voor sociale doeleinden (vakantie, tweede huis, reizen, bijlessen, etc.) bied ik op een flexibele en doelgerichte manier Spaanse lessen aan. Groeten / Saludos, Antonio

Karam
Arabische taallessen voor volwassenen, studenten en kinderen
Ik bied Arabische lessen aan in Amsterdam voor volwassenen en kinderen. Ik ben geboren in Syrië en Arabisch is mijn moedertaal. Ik kan je leren spreken, lezen, schrijven en als je ook meer wilt weten over de Syrische dialecten, neem dan contact met me op als je geïnteresseerd bent! Ik kan lessen geven in Amsterdam of in de buurt, ook online lessen.

António
Portugese lessen voor alle leeftijden: ontdek de taal van Camões.
Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die hun Portugese vaardigheden willen ontwikkelen, beide vanaf nul met enige voorkennis. De pedagogische structuur is aanpasbaar aan de situatie; schoolgaande kinderen met Portugese ouder(s) die niet altijd de tijd en gelegenheid hebben om ze les te geven, volwassenen die praktisch advies en relatief snelle vaardigheidstraining nodig hebben vanwege een Portugees sprekende partner, vriend, reizen, enz... Studenten worden altijd aangemoedigd om hun interesse in de Portugese taal te ontwikkelen.

Julia
Zangles, songwriting, muziektheorie op maat. Een stapje dichter bij je droom!
Zangles, songwriting, muziektheorie, stage performance... samen met Julia ga je kijken wat het beste bij je past en hoe je een stapje dichter bij je droom komt. Hobby of professioneel, in beide gevallen staat ze voor je klaar om je te ondersteunen in je persoonlijke proces. Julia heeft 2 jaar aan het Conservatorium van Amsterdam, Jazz gestudeerd. Momenteel zit ze in het derde jaar van de Pop Afdeling van het Conservatorium in Amsterdam. Ze is songwriting docent bij Dutch Music Academy en heeft al meerdere jaren ervaring als zang coach. In haar carrière als artiest heeft ze meerdere EP's uitgebracht onder het duo 'Micah & Julia' en is ze naar Nashville afgereisd om daar samen te werken met Grammy Winnende Songwriter, Femke Weidema om zich vervolgens aan te sluiten bij haar label, LV Music. In haar jonge jaren heeft ze viool gestudeerd aan de Jong Talent klas van Amsterdam. Ze is breed georiënteerd in zowel klassiek, jazz en pop. Gemotiveerd om een stapje dichter bij je droom te komen? Stuur mij gerust een bericht en laten we kennis maken!

Keenan
Acoustic and/or electric guitar lessons (Fingerpicking, improvisation, lead guitar, rhythm guitar, slide)
Deze cursus is voor iedereen die een beetje beter wilt worden in het spelen van gitaar of wilt jammen! Jong, oud, beginner of ervaren maakt niet uit. De lessen zullen gericht zijn op de verschillende technieken (denk aan fingerpicking, improviseren, slide guitar, of slag- en solopartijen) van het gitaarspel leren via nummers en ondersteunende theorie naar behoefte van u. Rock, blues, pop, country, soul, folk, jazz, funk, surf, flamenco, reggae... You name it!

Hayley
Gitaarles voor beginners en gemiddelse spelers, kom gezellig langs!
Zou jij het leuk vinden om van een ervaren muzikant gitaar te leren spelen waarbij gezelligheid voorop staat? Dat kan! Ik ben Hayley ik help jou graag met het ontwikkelen van de gitaar skills voor jong en oud! Tot dan! Groetjes, Hayley