Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Marta
Wil je spaans leren? Vamos! Enthousiaste docent geeft spaanse (bij)les aan alle leeftijden en niveaus.
Wil je spaans leren? Dit is dan nu je kans!!! Ik gebruik een methodologie waar grammatica maar ook schrijven, luisteren en spreken centraal zijn. Ik ben zelf afgestudeerd in Engelse Taalkunde door de Universidad Complutense in Madrid en woon al bijna 10jaar in Nederland. Talen zijn mijn passie en ik vind geweldig om de kennis over mijn moedertaal te kunnen delen met anderen. De les kan bij mij gegeven worden, maar als je niet ver van mij woont kan ook bij jou en zelfs online. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Muchas gracias y hasta la vista!!! Marta

Mildred
Inspirerende workshops om de schrijver of dichter in jou wakker te maken
Ben jij klaar om je schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer weten over poëzie en literatuur? Sluit je aan bij deze inspirerende groep, laat je fantasie de vrije loop en ontdek dat bij creatief schrijven the sky the limit is. Alstublieft!

Nefeli
Barokviool en altviool, privélessen en kamermuziek
Laten we samen de muziek van de baroktijd verkennen! Maak kennis met de viool en de altviool in hun barokke setting - experimenteer met functies zoals darmsnaren en historische strijkstokken. De lessen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften: een beginner zal andere doelen hebben dan een ervaren speler. Er is een schat aan materiaal voor alle niveaus en interesses, laten we samen kijken wat het beste voor jou is! De kern van de les is altijd de expressie van muziek! We zullen werken door middel van bouwtechniek, theoretische kennis verwerven en leren over de historische context. En als dat allemaal een beetje serieus klinkt, laten we niet vergeten dat de beste manier om te leren speelsheid en een wil om te experimenteren is! Heb je al een ensemble waarmee je speelt? Overweeg je een coachingstraject, neem dan gerust contact met mij op! Ben je op zoek naar individuele lessen, maar zou je het ook leuk vinden om met anderen te spelen? Kamermuziek geeft veel voldoening en ik wil studenten helpen om samen ensembles op te bouwen. Wil je het instrument solo verkennen? Er is zoveel muziek om naar uit te kijken! Voor meer informatie en vragen hoor ik graag van je.

Suzanne
Blokfluit- en dwarsfluitles voor beginners en gevorderden
Gediplomeerd fluitdocente - professioneel en inspirerend - klassiek t/m jazz en pop - privélessen- lesprogramma’s op maat - voorbereiding voor conservatorium mogelijk - NIEUW: les aan huis - NIEUW: ouder en kind les Kijk voor meer informatie op: www.suzannearends.nl

Sarah Sena (Com Sarah
Alfabetização em português para crianças brasileiras
Vejo crianças que sabem falar português, mas não sabem ler e nem escrever em português. Eu sou Psicopedagoga com experiência em alfabetização presencial em Utrecht e aulas à distância. Tenho disponibilidade em alguns horários, entre em contato comigo e conversaremos melhor. Envie uma mensagem para https://wa.me/5561985463158 Para conhecer o meu trabalho, acesse: www.praticaramente.com.br

Kateryna
Oekraïense voor beginners / Ukrainian for beginners
Ukrainian is an important language to learn regarding the situation in the world. We will start with the basics such as alphabet and presentation of yourself and the go further to the casual conversations and speaking as a native. I came to Netherland 3 month ago, so my Dutch is not good enough to teach in it, so it's better if you speak English.

Jeroen
Studiebegeleiding voor schrijven, presenteren, vergaderingen en debatten
Als ervaren docent Academisch Schrijven en Zakelijk Engels en afgestudeerd in Cambridge English, weet ik goed wat belangrijk is bij het schrijven en presenteren in het Engels. Ik kan vooraf kaders en tips geven, en ook feedback geven op geschreven werk en opgenomen presentaties. Omdat ik zelf Nederlander ben en bijna 15 jaar in international classrooms heb gestudeerd en gewerkt, ben ik gevoelig voor de bijzonderheden van de international classrooms in het Nederlandse hoger onderwijs. Daarnaast kan ik je trainen in de kunst van online presenteren en online vergaderen, wat steeds belangrijker wordt in de post-COVID academische en zakelijke omgeving.

Arend
Privé drumlessen voor beginners en ervaren leerlingen
Privéles aan beginnende en ervaren drummers van jong tot oud in regio Utrecht. ben naast goede techniek en muzikale ontwikkelingen vooral bezig met de interesses van de leerling en probeer als docent daarmee een gepaste leermethode toe te passen. Iedereen is anders. Het kunnen dus verschillende muziekstijlen, artiesten of de manier waarop de leerlingen het meest getriggerd wordt. Zo probeert ik op de leukste manier het beste uit de leerling te halen! Bent je jong, oud, beginnend of ervaren, wonende in Utrecht en lijkt het je leuk om van mij drumles te krijgen? Aarzel niet en neem gerust contact op voor een gratis proefles!

Brecht
Bijles Franse taal, hulp huiswerk en voorbereing toetsen
Ik heb 16 jaar lang in Frankrijk gewoond en daar vloeiend leren Frans praten en schrijven. De kennis die ik daar heb opgebouwd, bied ik nu aan. Studenten en mensen die de taal willen/moeten leren, wil ik graag bijles geven. Ik kan helpen met vocabulair en grammatica maar ook met spreken, schrijven, lezen en luisteren in het Frans. Ook heb ik kennis van de Franse literatuur en spreektaal. Kortom, ik heb van alles wat te bieden!

Paul
Nederlandse privéles, voor inburgeraars of werknemers
Syntaxis Taaltraining Nederlands in Den Haag en omgeving voor privélessen of het werk. Ik ben een gecertificeerde docent Nederlands/NT2 met 15 jaar ervaring. Individuele of groepsprogramma’s op maat. Ook voor Inburgering, ONA, KNM en Staatsexamen I en II. Inhoud en frequentie spreken we af in de gratis intake. In-company: in overleg. Mail of bel voor nadere informatie: 06 17098512.

Robin
Akoestisch / Elektrisch gitaarles voor beginners van alle leeftijden
Ik geef les aan totaal beginners. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik nog bezig ben met mijn opleiding Docent muziek. Op deze opleiding word ik opgeleid tot docent, dus ben (nog) lerende over de knijpjes van het lesgeven. Kom vooral bij mij als je wilt kijken of gitaar bij je past. We gaan samen ontdekken hoe de gitaar werkt en binnen no-time kun je al je favoriete nummers spelen. Ik bied 10 lessen aan. Tijdens de lessen zullen we het gaan hebben over: - Akkoorden (aflezen, begrijpen en spelen) - Fingerstyle gitaar - Soleren --> Hoe moet dat? - Muziek Theorie - Handig oefenen Maar vooral over dat wat jij wilt leren! Dat is natuurlijk het aller leukste. Je kunt bij mij per 10 lessen 1x per week een half of heel uur les nemen.

Gulnaz
Snel en leuk Engels leren? Ik leer je graag snel en goed Engels spreken, lezen en schrijven
Sind Juli ben ik in Nederland komen wonen. Ik heb tien jaar ervaring als leraar, en runde mijn eigen opleidingsinstituut. In die jaren hebben we succesvol honderden kinderen en volwassenen Engels geleerd. Van beginnersniveau to professionals. Ik neem de lessen serieus, en verwacht hetzelfde van mijn studenten. Maar leren doe je het beste als het ook leuk is. Dus gebruik ik veel luistervoorbeelden en spelletjes, en probeer ik je zo snel comfort te geven met het spreken van de Engelse taal. Lessen kunnen online worden gegeven, of live in de omgeving van Culemborg. Tijden zijn flexibel in te delen.

Ilse
Frankrijk, een mooi land, maar jammer dat er Frans word gesproken?
Al bijna dertig jaar ben ik bezig met de Franse taal, zowel zakelijk als privé en geef regelmatig les aan volwassenen en bijles aan scholieren. Graag wil ik mijn kennis van de franse taal met u delen en ook u deze mooie taal leren! Voor meer informatie kunt u me mailen of bellen. Lesmateriaal heb ik in huis.

Andrea Trillo
Music theory and cello lessons by bachelor and master graduate
As a bachelor and master graduate in classical cello performance, I have developed a deep passion for teaching at all levels. I offer personal approaches and workloads for different students, making the lessons and the progress fun and challenging.

Ana
Vioolles voor iedereen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om viool te spelen!
Ik ben Ana Marquez (23 jaar), violist en muziekleraar uit Spanje gevestigd in Nederland, afgelopen mei heb ik mijn studie afgerond aan het HKU Utrechts Conservatorium. Ik begon mijn muzikale opleiding op 6 jarige leeftijd in Málaga, mijn geboorteplaats. Ik volgde de Suzuki methode van jongs af aan, maar ik ben ook bekend met andere methoden zoals de Paul Roland methode of de Yehudi Menuhin methode. Door mijn muzikale carrière ben ik geïnspireerd en beïnvloed door vele geweldige muzikanten die me hebben begeleid en geleerd.  Wat ik mijn studenten hoop te bieden, is het vermogen om hun visie en liefde voor muziek uit te breiden, hen te helpen de muziek te vinden die ze willen maken, spelen en ervaren. Een technische kant wordt uitgewerkt maar ook een creatieve, uitvoerende en muzikale behandeling zal in mijn lessen aanwezig zijn. Van klassiek tot jazz. Mijn doel is om iedereen te laten zien hoe mooi muziek kan zijn. En pret!

Nico Stapel
(Flamenco) Guitarlessons. Flamenco, Blues, (Psychedlic)Rock
Hey there! I'am Nico. I am 21 years old and I play flamenco guitar. I have learned flamenco from different teachers. I started learning from youtube but I continued studying with Johan Frauenfelder (De Regahs) in The Hague, and with Mario Moraga in Spain. If you have always wanted to learn flamenco feel free to contact me! The lessons can be given in English, Nederland y Español.

Anne
Leer vrijer en met meer plezier communiceren in de Franse taal!
- Brengt u al uw vakanties in Frankrijk door? - Heeft u een tweede huis in Frankrijk of familie? - Wilt u uw kennis van het Frans weer eens opfrissen of bent u beginner en wilt u u leren redden in de winkel en op het terras? Ga dan nu op Franse les! - Individuele- , duo- en groepslessen op uw niveau - nadruk op praktische situaties, luisteren en spreken - veel luistermateriaal, ook chansons! Andere mogelijkheden: - bijles voor scholieren van VMBO tot VWO- niveau en voor studenten van MBO, HBO en WO - conversatieles en verdieping van de kennis en vaardigheden voor gevorderden incl. literatuur, chansons - zakelijk Frans - hulp bij vertalingen documenten b.v. bij de aankoop van een huis

Rohima
1:1 yoga-, meditatie- en stretchingsessies in het comfort van je eigen huis
Hallo daar! Mijn naam is Rohima en ik ben gediplomeerd yoga & tantra docente, maar daarnaast... ben ik ook een mens. Ik ben gevestigd in Amsterdam en begeleid je graag in verschillende praktijken. Ik bied 1:1 oefeningen aan in het comfort van je eigen huis. Denk aan een (yin) yoga practice met meditatie. Denk aan ademwerk, of geassisteerd strekken (wat we PNF - Propioceptieve Neuromusculaire Facilitatie noemen) waarbij ik je zal helpen je lichaam in verschillende rekposities te brengen, wat je bewegingsbereik en spierflexibiliteit bevordert. Naast de fysieke praktijk vind ik het heerlijk om mensen te helpen een diepere verbinding met zichzelf en anderen op te bouwen. Daarom bied ik ook (witte) tantrabeoefening aan in groepen of voor stellen. Ik luister ook naar wat jouw lichaam nodig heeft & verlangt en samen doen we wat het beste voor jou is!

Roberto
HOE GITAAR TE SPELEN - AKOESTISCH & ELEKTRISCH _ POP STIJL
In navolging van je niveau gaan we de krachtigste en handigste tools ontwikkelen die je als popgitarist moet beheersen om je spel te verbeteren! 1. HOUDING 2. STRUMMING 3. VINGERPLUKKEN 4. VOICING 5. OOR TRAINING 6. MUZIEK THEORIE 7. COMPOSEREN

Gülce
Klassieke en barokke cellolessen voor alle leeftijden en niveaus
De cello is een instrument dat zowel traditie als gematigdheid belichaamt. In mijn klas kunnen we samen de vele gezichten en personages verkennen, van barokke pracht tot hedendaags repertoire en cross-over. Je leert de basis- en geavanceerde techniek en verbetert je muzikaliteit op een zachte en ondersteunde manier. Leunen moet ontspannend en leuk zijn - lessen zijn altijd boeiend en opbeurend. Van beginner tot gevorderde amateur, alle niveaus en leeftijden zijn welkom om een les te proberen en deel te nemen aan de studio.

Diana
Cello Lessen en Muziek Theorie Lessen in Amsterdam (elk niveau, iedere leeftijd)
Hallo! Als je van cello houdt, is dit het juiste moment om te beginnen met leren! Als docent met 10 jaar ervaring bied ik privélessen aan voor alle leeftijden en alle niveaus. Ik heb mijn lesvaardigheden geleerd van beroemde cello-pedagogen van over de hele wereld. Ik heb ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen en ik vind het essentieel dat we allebei plezier hebben terwijl we zoiets geweldigs leren als muziek spelen! De lessen worden aangepast aan uw behoeften en we zullen samen uw muzikaliteit en technische vaardigheden ontwikkelen. Ook is het mogelijk om academische ondersteuning te vragen bij het instrument, muziektheorie of geschiedenis. Lessen kunnen in het Engels, Spaans, Frans en binnenkort ook in het Nederlands (aan werken!). Als je zelf nog geen instrument hebt, kan ik wat suggesties geven over waar en hoe je het kunt vinden - aarzel niet om contact met me op te nemen als je interesse hebt! Ik hoop snel van je te horen! Diana