Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Lucie
Experimental Music Composition lessons and tutoring
Dear reader, The lesson will be tailored-made depending on your needs and interests. My curiosity and knowledge are versatile and broad. Here is an example of subjects we could touch upon together: - Experimental music composition with an emphasis on electronic music (fixed media composition, live set, multichannel composition), composition mixing instrumental and electronics, algorithmic music - Music programming (SuperCollider) - Experimental music history + specific care of being as inclusive and diverse as possible - Listening sessions - Creating bridges between classical and experimental music - Notation: looking at different scores or ways of writing music than the more traditional ones - Sound synthesis techniques, spectral analysis of sounds and general understanding of timbre - Music theory with a specific emphasis on harmony and so-called rational tuning systems - Basics of recording, mixing, editing, and processing sounds (Live Ableton) - Music research — for instance, if you have to handle written music assignments or carry on specific music research projects - Coaching & methodology to enable you to carry your music project from A to Z - Sharing experiences in the music field and offering guidance and motivational support I am especially interested in working with female and non-binary students who I believe still need extra support in this field but am generally open to all kinds of people, ages and backgrounds! I look forward to hearing from you!

Anne
Native English Speaker die Engelse en Nederlandse lessen geeft in Den Haag
Hallo! Mijn naam is Anneke en ik ben 35 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland, maar heb het grootste deel van mijn leven in Nederland gewoond. Ik heb modemarketing en -promotie gestudeerd aan The London College of Fashion. Ik heb twee jaar ervaring met lesgeven in Engels.

Marco
Klarinet en saxofoon lessen in Amsterdam voor iedereen
Ik ben Marco, een klarinetist woonachtig in Amsterdam. . Ik heb mijn eerste klarinet les in de fanfare van mijn stad gehad en sinds dat moment heb ik mijn passie gevonden. Ik ben open voor alle muziekgenres, niet alleen klassiek muziek, en ik vind het leuk om andere instrumenten naast klarinet te proberen en te experimenteren. Ik ben heel hartstochtelijk met betrekking tot mijn baan en ik wil graag mijn passie overbrengen op mijn studenten. Ik speel voornamelijk kamermuziek met verschillende ensembles in Nederland en in het buitenland, soms speel ik met orkesten en als soloist. Ik ben met klarinet les geven heel veel jaren geleden begonnen. Ik geef muziek lessen aan studenten van alle leeftijden (vanaf kinderen die 10 jaar oud zijn tot vrouwen/mannen van 70 jaar oud) vanaf beginners, half gevorderden en gevorderden niveau. Ik denk dat docenten, als muzikanten, veelzijdig moeten zijn. Vertel me jouw favoriete muziekstuk en ik ga je helpen om dit te spelen. Ik ben beschikbaar voor proeflessen en ik heb beschikbare instrumenten voor de lessen.

Laurens
Basketbalcoaching en nieuwe technieken van het spel leren.
Outdoor/indoor groepen of solo basketbalcoaching individuele training inbegrepen. Een maar over mij, ik kom uit Litouwen, speel al 10 jaar basketbal, heb kennis van de basisprincipes van basketbal, kan je helpen verbeteren of gewoon genieten van een tijd.

Reina
Free Spirit Creatieve Coaching Sessie - Leren Manifesteren
Er is iets waar jij meer van in je leven wilt. Of juist minder. Een doel dat je wilt behalen. Zoals bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, van je faalangst af, minder stress of juist meer liefde in je leven. Misschien wil je juist uitzoeken wat je nu eigenlijk met je leven wil of jezelf de ruimte geven de droom die je hebt waar te gaan maken. Wat er ook in jouw leven speelt, in de Free Spirit Creatieve Coachingssessie gaan we samen kijken waar je nu ontevreden of ongelukkig mee bent en natuurlijk naar wat je wel zou willen ervaren in je leven. Daar maak jij een schilderij bij. Het canvas dient als het blanke doek in jouw leven, waar jij met jouw kleuren invulling aan gaat geven. Onderweg kom je jezelf tegen. In hoe blij je er van wordt, maar ook in dat wat je moeilijk vindt. Ik leid je door het proces (met opdrachten), help je je vrij te voelen zodat je je vanuit je gevoel, in verbinding met je doel, uit kunt drukken. Welk resultaat er op het doek verschijnt is een verrassing (het hoeft nergens op te lijken), maar zeker is dat jij je middels vorm en kleur met je nieuwe doel hebt verbonden, hebt gevoeld hoe fijn het is dit te bereiken, zodat je na de sessie klaar bent om het in het echte leven allemaal naar je toe te trekken en te gaan beleven.

Paris
Piano Lessons for children and adults from beginners to advanced level
Hello dear people, My name is Paris, I am professional pianist and piano docent. I have been teaching for more than 15 years in many countries: México, Germany and The Netherlands. I have students from 5 to 72 years old. And I am very happy to help people to achieve their musical goals.

Ernst
Viool- en muzieklessen voor jong en oud. Violin- and music lessons.
Een instrument leren is een spannend traject. Met concrete stappen en veel spelplezier laat ik leerlingen kennis maken met het instrument en zoek repertoire dat bij hen past. Van klassiek tot filmmuziek. Master: Conservatorium van Amsterdam, viool.

Nora
Parler Français! frans taal less om je frans waardigheden te verbeteren .
Frans taal leren /praten ,hoef niet complexe te zijn, afhankelijk van jou niveau en wensen word de less aangepast . je leert taal en cultuur op een leuk en makkelijk manier . Conversatie in Frans kunnen volgen en mee doen daar ligt mijn focus.

Lara Martínez
Ga op een muzikaal avontuur: pianolessen voor kinderen en tieners!
Ben je op zoek naar een leuke en verrijkende muzikale ervaring voor je kind? Zoek niet verder! Ik ben verheugd om mijn pianoles voor kinderen vanaf 4 jaar aan te kondigen! 🎹🎶 Over mij 🎶🎹 Mijn naam is Lara, en ik ben een bekwame en enthousiaste pianolerares met een diepe liefde voor muziek en lesgeven. Met jarenlange ervaring en een sterke educatieve achtergrond in muziek, ben ik toegewijd aan het koesteren van jonge talenten en het koesteren van een levenslange passie voor muziek bij uw kind. 💫🌈 Muziek en Beweging (4 tot 8 jaar) 🌈💫 In de muziek- en bewegingslessen voor kinderen van 4 tot 8 jaar gaan uw kleintjes op een spannende reis van ritme, melodie en coördinatie. Door middel van interactieve activiteiten, games en creatieve oefeningen ontwikkelen ze een sterk gevoel voor beat, ontdekken ze verschillende muziekstijlen en leren ze zich uiten door middel van muziek. Deze lessen zijn ontworpen om een solide basis te leggen voor toekomstige pianolessen door de introductie van muzikale basisconcepten, zoals ritme, tempo, dynamiek en toonhoogte. Uw kind leert ook verschillende instrumenten herkennen, het plezier van zingen ontdekken en deelnemen aan groepsactiviteiten om zijn sociale vaardigheden te verbeteren. ✨🎹 Pianolessen (6 jaar en ouder) 🎹✨ Voor kinderen van 6 jaar en ouder bied ik uitgebreide pianolessen aan die tegemoet komen aan individuele behoeften en doelen. Of uw kind nu een beginner is of al ervaring heeft, mijn gepersonaliseerde aanpak zorgt voor gestage vooruitgang en een lonende muzikale reis. Tijdens deze pianolessen leert uw kind de juiste techniek, zichtlezen, muziektheorie en gehoortraining. Ze verkennen een breed scala aan muzikale genres, van klassiek tot hedendaags, en bouwen geleidelijk aan een divers repertoire op. Bovendien zullen harmonie- en notenleerlessen hun begrip van muziek verdiepen en een solide basis bieden voor compositie en improvisatie. 🎵🌟 Waarom kiezen voor mijn pianolessen? 🌟🎵 ✅ Boeiende en interactieve lessen die kinderen gemotiveerd en enthousiast houden om te leren. ✅ Een verzorgende en ondersteunende omgeving die creativiteit en zelfexpressie aanmoedigt. ✅ Lesplannen op maat, afgestemd op de leerstijl en muzikale voorkeuren van elk kind. ✅ Focus op het bouwen van een sterke basis in techniek, muziektheorie en gehoortraining. ✅ Voortgangsbewaking en regelmatige evaluaties om de ontwikkeling van uw kind te volgen. 🎶🎹 Schrijf uw kind vandaag nog in! 🎹🎶 Geef je kind muziek cadeau en zie hoe ze opbloeien in een wereld van melodieën en harmonieën! Of ze nu net aan hun muzikale reis beginnen of hun vaardigheden willen verbeteren, mijn pianolessen bieden een unieke en verrijkende ervaring. Ik beantwoord graag al uw vragen en bespreek de muzikale ambities van uw kind. Mis deze ongelooflijke kans niet om de passie van uw kind voor muziek aan te wakkeren en hun volledige potentieel te ontsluiten. Laten we samen beginnen aan een muzikaal avontuur dat ze een leven lang zullen koesteren! 🎹🎵🌟

Younes
Piano les voor enthousiaste beginners tot gevorderden
In de eerste les stelt Younes wat vragen over wat je ervaring is met piano spelen, wat voor muziek(genre) je leuk vind, en waar je tegenaan loopt tijdens het piano spelen. De lessen zijn positief en oplossingsgericht, er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en wilt bereiken. Verder zal Younes een introductie geven over de piano en de basistechnieken, en daarna is het natuurlijk de bedoeling dat er gespeeld wordt:)

Aristide
Pianoles op maat - Leer met een lach! Alkmaar of online.
Leer met een lach in mijn lessen op maat! Wil je piano leren of verbeteren? Ik heb compositie en orkestdirectie in Parijs en Amsterdam gestudeerd, met piano als hoofdinstrument. Al negen jaren geef ik les aan kinderen en volwassenen. Daarnaast heb ik ook veel ervaring als pianobegeleider bij zang en andere instrumenten. Ga je op een leuke en persoonlijke leerreis? Ik hoor graag van je!

Fatima Taounza
Spaans voor beginners en voor gevorderden/gepersonaliseerd
Deze module is beschikbaar zowel voor beginners als voor gevorderden. Na deze module zul je in staat zijn om een basis gesprek te voeren tijdens jouw vakantie of de Spaanse taal in een professionele omgeving spreken. Wegens mijn flexibiliteit kan ik me zeker aanpassen naar de wensen van de geïnteresseerde en kunnen wij een gepersonaliseerde plan maken.

Ilia
Drumles door professionele jazzmuzikant voor alle niveaus
Ik ben een werkende jazzmuzikant in Amsterdam. Ik geef drumles, elk genre en elk niveau: ik heb een goed gevoel voor het vinden van de juiste tools om een leerling in beweging te krijgen en naar een hoger niveau te tillen. We kunnen werken aan elk muziekgenre dat je leuk vindt: ik ben erg veelzijdig. Over mij: "Ilia is een van de meest veelbelovende, opkomende drummers van Nederland. Vanaf het begin werd Ilia dagelijks blootgesteld aan een grote verscheidenheid aan muziek. Na een paar jaar viool te hebben gespeeld, pakte hij op tienjarige leeftijd het drummen op. Het werd al snel duidelijk dat hij talent had voor het instrument en een unieke stem die wordt gekenmerkt door zijn energieke aanpak en veelzijdigheid in een breed scala aan muzikale genres. Momenteel treedt hij regelmatig op met gerenommeerde musici in heel Europa, en leidt en treedt hij op met zijn eigen project INTROSPECTIONS en talloze andere groepen."

Beatriz
SPAANSE PRIVÉLESSEN DOOR EEN MOEILIJK SPREKKER IN UTRECHT
!Hallo! ¿Quieres aprender español? Wil je Spaans leren? Ik bied privé Spaanse lessen aan, voor alle leeftijden en niveaus, bij mij of bij jou thuis. Afhankelijk van uw behoeften kunnen we werken aan grammatica, woordenschat, luisteren, spreken... elke les aanpassen aan uw behoeften en uw niveau!! Ik zal graag mijn cultuur en tradities met u delen! Over mij: Ik ben een 21-jarig meisje uit Madrid (Spanje). Ik studeer klassieke cello aan HKU Utrechts Conservatorium. Ik geniet enorm van het lesgeven en ook van het leren van mijn studenten! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Neem gerust contact met mij op voor meer info of vragen!

Gabriele
Ervaren pianoleraar geeft privé pianoles in Amsterdam en online - ook mogelijkheid voor lessen muziekproductie
Experienced piano teacher gives private piano lessons in Amsterdam and online - also possibility for lessons in music production I have been doing piano lessons for more than 5 years. I have experience teaching kids, as well as audio production (Ableton) and songwriting. I like to follow a teaching structure, but also adjust the lessons to the input of the student to keep it engaging and fun. The lessons include warm up, theory, ear training, improvisation, as well as musical games for kids

Eleïss
- leer je lichaam kennen - Stretching - dans met verschillende soorten muziek - Perfectioneer je dans -opening bruiloft - flashmob, Evenementdans
Ik ben altijd een hiphopdanser geweest en had het geluk om in de danssectie (klassiek en hedendaags) aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Brussel te mogen studeren. Hierdoor kon ik verschillende pijlen op mijn boog hebben. Hoewel ik een professionele danser was (hiphop, hedendaags, samba, hakken...), was ik parallel student aan de Studio Pygmalion in Parijs, een acteurscoachingschool. Met al deze scholen en trainingen en banen die ik mijn hele leven heb gedaan, heb ik tijdens het geven van lessen een pedagogie waarmee ik me aan elke persoon kan aanpassen. Mijn doel is dat jij je zowel mentaal als fysiek goed voelt.

Christian
celloles met ervaren orkestmusicus in Amstelveen of Amsterdam Zuid
Cello is het mooiste instrument dat er is. Van laag grommen tot zingen als een vogel, alles kan op de vier snaren van dit strijkinstrument. In de les is aandacht voor technische uitdagingen, en muzikale visie en ontwikkeling. Van de suites van Bach via romantische etudes tot hedendaagse muziek, er is prachtig repertoire. Laten we dit samen ontdekken en kijken wat bij je past.

Mahmoud
An exciting method for teaching classical guitar at beginner, intermediate, and professional levels.
After graduating from the Syrian Conservatory, I studied classical guitar at the Amatti Institute for Music in Granada, Spain. I obtained my Master's from the Glire Institute of Music in Kyiv, Ukraine. I have a Master's in Art, Literature, and Society from Maastricht University.

Borislava Petrova Borislava
Inspiring piano lessons by a professional pianist.
Passion for the Piano! Hello, I'm Borislava Petrova, dedicated pianist and piano teacher in Leiden - Oegstgeest. Welcome! I am passionate about making music! It is such an uplifting and wonderful experience to forget about time and focus on beauty! Trial Lesson If you're looking for motivating piano lessons for yourself or looking for a friendly piano teacher for your child, my piano lessons may be exactly what you are looking for! Sign up for at rial lesson! Piano Lessons at your Home - Leiden - Oegstgeest If you prefer piano lessons in the comfort of your own home, I can come to you in Leiden, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Voorschoten, Rijnsburg, Katwijk and Noordwijk. At my Home I also give the piano lessons at my home in Oegstgeest. Lessons can be held in weekends too.

Premysl
Kunst (tekenen, schilderen) en handwerk (werken met draad en hout)
I can teach you the basics of drawing such as perspective and shading. As for painting, i can show you whole the process of oil painting starting by fixing the canvas on a frame, bedmaking, isolation and painting itself. I can show you the basic methods of watercolor as well. From woodwork I can let you know how to work with chisel, drawknife and how to sharp these tools well.

Morice
Piano- & Muziektheorie lessen voor elk niveau en iedere leeftijd!
Hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Morice, Pianist en Bassist. Al heel mijn leven maak ik muziek. Het is voor mij hetzelfde als ademen! Als 12-jarig jongetje werd ik aangenomen in de ‘Jong Talent Klas’ van het ‘Conservatorium in Tilburg’ en zo begon mijn carrière als klassiek pianist. Later ben ik naast piano ook de basgitaar gaan bespelen, puur omdat het geweldig is! Mijn studie heb ik aan het Conservatorium van Tilburg voltooid met als richting klassiek piano. Ik geef veel concerten in binnen- en buitenland en ben vaak op tv verschenen bij programma’s zoals o.a. De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden, RTL Late Night etc. Het grootste podium waar ik heb mogen staan was 2x een uitverkocht ‘Ziggodome’ toen ik met mijn band ‘The Basily Boys’ Gerard Joling mocht begeleiden. Het optreden dat mij het meest is bijgebleven is een concert voor ‘Koningin Maxima’ bij de opening van het ‘Culturalis Theater’ in Den Haag. Naast optreden ben ik ook actief als componist en arrangeur. Elke muziekstijl spreekt mij aan maar ik ben gespecialiseerd in klassieke muziek & jazz. Maar in mijn lessen is elke muziekstijl vertegenwoordigd van Klassiek tot Rock & Pop. Voor iedere leerling stel ik een individueel lesplan samen, want het is mijn missie om iedereen de magie van muziek te laten ontdekken!