Wordt vandaag nog leraar!

Bijles, taal, muziek, uitvoerende kunsten...
Apprentus brengt leraren, professoren en vak experts samen met leerlingen voor lessen, zelfs online.
Meld je nu aan, het is gratis!

We zoeken naar leraren in uw regio:

Publiceer je les op Apprentus, de grootste online marktplaats die leerlingen en leraren aan elkaar koppelt. Jouw vaardigheden zullen zichtbaar zijn voor de duizenden leerlingen die onze website iedere dag bezoeken.

Vul je tarief in, je locatie and je beschikbaarheid, in persoon of online en verdien waar je recht op hebt voor jouw kwalificaties en ervaring.

Schrijf je nu in en publiceer jouw les op Apprentus!

Recent geposte privélessen


Marjan
Italiaans Conversatie, cultuur en grammatica indien nodig
Ik ben gespecialiseerd in het onderwijzen van alledaags Italiaans; misschien beheerst u de grammatica, anders moeten we dit aanpakken. Het belangrijkste is dat u elke dag uitdrukkingen en uitdrukkingen leert. Ik zal je ook leren wat je wel en niet moet doen in Italië.

Matteo
Bijles privélessen Italiaans / Privéles Italiaans
Hallo allemaal, ik ben een Italiaanse student taalkunde in Nederland, en ik wil iedereen helpen die bereid is een nieuwe taal te leren (in dit geval Italiaans) en / of deze wil oefenen! Hallo allemaal! Ik ben Matteo, een 23-jarige jongen die Taalweteschap studeert. Ik kom uit Italië, en ik zou graag iedereen willen helpen die een nieuwe taal (in dit geval, Italiaans) wil leren of gewoon oefenen.

Yvonne
Spaanse lessen ook bijles. Maatwerk, veel ervaring in lesgeven. Nederlandse les voor anderstaligen. Hulp bij inburgeringsexamen.
Privéles of in kleine groep. Spaans conversatie, grammatica. Samen bepalen we naar je behoefte de invulling van de les. Tevens bijles/hulp bij huiswerk. Nederlands voor anderstaligen. Ervaring met groepen maar ook individueel. Doel van de lessen is in prettige sfeer kennismaken en ontwikkelen van de taal.

Annabelle
NT2 en ONA docent en inburgeringsexamen (A1,A2) en staatsexamen B1/B2.
De lessen zijn gericht op het inburgeringsexamen (A1/A2 niveau en les in schrijven, lezen, luisteren, spreken en KNM) en het staatsexamen B1/B2. Ik geef ook Nederlandse taallessen aan expats en werk als taaldocent bij een aantal Nederlandse bedrijven. Ik geef les in ONA (Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt) en ik coach immigranten met het solliciteren naar een geschikte baan.

Marjolein
Privé zangles in Den Haag, met plezier werken aan je techniek!
ZANGLESSEN REGIO DEN HAAG Leuk dat je op zoek bent naar zanglessen :-). Zingen is ontzettend leuk (en gezond)! Tijdens de zangles ontdekken we samen waar we aandacht aan moeten besteden; ben je vaak je stem kwijt? Lukt het maar niet om die ene hoge noot te halen? Ben je vaak buiten adem? Of misschien ben je wel nét begonnen met zingen en zijn de tonen nog erg lastig? Iedereen is welkom, ongeacht niveau! De zanglessen zijn een veilige plek waarin we lekker samen gaan stoeien met jouw zang! We besteden aandacht aan houding, techniek en ademhaling, maar kunnen ons ook richten op dynamiek, interpretatie en podiumpresentatie. Ik vind het belangrijk dat de leervraag van de leerling centraal staat. Je komt vanuit jezelf om iets te leren en ik wil je daar graag bij helpen! Twijfel je nog of zangles iets voor jou is? Neem snel contact op! Ik hoop je binnenkort te zien en te horen!

Hans
Gitaarles Hoofddorp Prive en in kleine groepen. Akoestisch/ Elektrisch gitaar
Naam: Hans 48 jaar Singer/songwriter,gitarist producer en studiotechnicus Woonplaats: Hoofddorp Lessen: Akoestisch/elektrisch gitaar, basgitaar, zang en bandcoaching. individueel en in Kleine groepen Ervaring: 20 jaar gitaardocent, uitvoerend musicus 25+ jaar. Ik ben een Gitarist(akoestisch en elektrisch) met zeer veel ervaring in het les geven. Ik geef al meer dan 15 jaar priveles en heb ook op basisscholen aan groepen les gegeven. (Fluxus) Daarnaast heb ik ook verschillende muziekprojecten op basisscholen begeleid zoals: Schoolbands en eindmusicals (5MW en Linnaeuschool) Ik heb een zeer grote technische vaardigheid en kennis en speel zowel Fingerstyle als met Plectrum. Heel belangrijk vind ik het dat mijn leerlingen plezier hebben in de lessen. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan techniek. Ik kijk hierbij ook naar het individu om samen te ontdekken hoe iemand het beste leert. Ik ben hierin zeer veelzijdig en leerlingen die ik heb en had zijn hierover zeer enthousiast. Als hulpmiddelen gebruik ik tablatuur/notenschrift en maak video/audio opnames .Muziekles geven vind ik ook echt heel erg leuk en het is iets waar ik goed in ben. Ik ben geduldig en vindingrijk. Hans

Valentina
Italiaanselessen door een gequalificeerd docent moedertaal
Leuke Italiaanse lessen: ik doe conversatielessen en grammatica. Ik leer Italiaans op een communicatieve manier: we gaan samen kijken welke methode is goed voor de student. Ik gebruik niet alleen maar een tekstboek maar ik zoek authentieke materialen voor mijn studenten om sneller en goed Italiaans leren en praten.

Laura
Viool / altviool lessen voor alle niveaus. Tutoring oefenen.
Viool / altviool lessen van alle niveaus. Of je nu een beginner of een gevorderde speler bent of je hobby uit je jeugd wilt laten herleven, ik wil je graag ondersteunen. Leer je niet alleen de vaardigheden, maar ook hoe je moeilijke aspecten effectief kunt oefenen, zodat er meer tijd is om samen te spelen en van de muziek te genieten. Ik studeerde viool en muziekpedagogiek in Bremen, Duitsland en historische viool / altviool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik pas mijn lesstijl aan de studenten aan. Indien mogelijk wil ik graag dat studenten regelmatig komen omdat het de voortgang helpt en met groeiende vaardigheden ook het maken van muziek steeds leuker wordt. Maar je kunt ook contact met me opnemen als je hulp nodig hebt bij het oefenen van dat ene stuk waar je van houdt. Wat betreft het repertoire sta ik open: van barokmuziek, klassiek tot tango en popmuziek - muziek moet leuk zijn!

Alina
Bijles Engels - voorbereiding van alle vaardigheden voor algemeen Engels, tests, examens
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van Engels voor school en examens. Ik ben een gecertificeerde CELTA-leraar. Mijn doel is om mijn studenten de geheimen van het Engels te leren, zodat ze tests of examens kunnen ondergaan. Ik wijs ook huiswerk aan na elke sessie en zorg voor een voortgangsrapport. Ik kan een interessante benadering bieden voor alle vaardigheden die nodig zijn om je best te bewijzen wat Engels betreft.

Duleen
Altviool / viool of theorie lessen voor beginners, amateurs of professionals
Ik ben een student die klassieke altviool studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik hou ervan om onder andere mijn passie voor muziek te onderwijzen en te delen. Ik kan klassieke, pop- en jazzmuziek onderwijzen - wat je het meest geschikt vindt. Het belangrijkste voor mij is dat je uit de lessen komt en je geïnspireerd en verrijkt voelt door muziek. Als je een absolute beginner bent, maak je geen zorgen, we kunnen het beste startpunt voor je vinden.

Corine
hulp bij Frans voor leerlingen in het voortgezet onderwijs
Ik ben docente Frans en ik wil graag leerlingen helpen die moeite hebben met dit vak op school. We bekijken samen wat problemen oplevert en gaan daar gericht mee aan de slag. De leerling bepaalt zelf hoeveel lessen hij/zij nodig heeft. Ook kan hij/zij er voor kiezen om af en toe eens langs te komen.

Wesley
Typecursus voor kinderen en volwassenen voor de woensdag
Deze lessen zijn voor jonge kinderen of volwassenen (30+) die blind willen leren typen. Leer typen in 12 weken (afgesloten met examen en diploma). Er wordt met name gecontroleerd op dat je/u 1) Niet met 2 vingers gaat typen 2) Teveel naar het toetsen word gekeken 3) Er een verkeerde houding wordt aangenomen waardoor je/u wellicht klachten krijgt. Voor meer informatie, neem contact met mij op.

Thomas
IB - Les voor wiskunde, natuurkunde, economie, aardrijkskunde
Hallo! Ik vind het heel leuk om les te geven en in je schoenen te staan, vooral tijdens het IB-programma, ik weet hoe het is om met deze onderwerpen te worstelen. Mijn doel is de studenten voor te bereiden op hun IB-examens, hen te helpen met hun huiswerk en zo ongeveer alles wat met hun wiskundige ambities te maken heeft! Nu iets korts over mezelf: mijn bachelor of science afgerond met onderscheiding aan het Amsterdam University College (AUC), gespecialiseerd in wiskunde en klimaatwetenschap. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Werktuigbouwkunde aan de TU Delft.

Erik
ENGLISH IS FUN...….. LE FRANCAIS EST COOL !!!!!!! SO LET’S GET CRACKING 👊!! BIENVENU(E) CHEZ ERIK 🙏!!
Voor beide talen geldt dat het plezier van het leren voorop staat!! Door middel van aansprekende oefeningen en materiaal neem ik je mee in de grammatica, examentraining en de Tips and Tricks waardoor je zelfvertrouwen een BOOST krijgt !!!! De theorie inzichtelijk wordt en je deze praktisch kunt toepassen in situaties van alle dag!!!! Kom eens om een GRATIS kennismaking!!!!!

Caresse
Wil je debuteren in het Nederlandse taal? Meld je gauw aan!!
Ik ben gespecialiseerd in het Nederlandse taal. Ik ga erop uit om de leerlingen uit te dagen om het deze taal te kunnen schrijven, en te begrijpen. De leerling zal huiswerk krijgen na elke les en zal daarnaast ook periodieke evaluatierapporten krijgen. Deze les is voor debutantes in het Nederlandse taal. Het gaat erom dat je het leert lezen, schrijven en begrijpen. Als je het Nederlandse spelling en grammatical kent heb je alles in de handen. Alles gaat eenvoudiger als je het Nederlandse taal beheerst. Je zult foutloos kunnen schrijven en e-mailen.

Teis
From metal to blues to jazz - guitar lessons in Amsterdam
My name is Teis and I have been playing guitar for around 20 years. I started playing classical piano at age 5, but quickly got drawn to the guitar. Since I was 12 I have known that this was it for me, and I have devoted myself to deepening myself in music and teaching. During my 20ish years of guitar playing, I’ve gotten into many musical styles; I am fluent in rock, classic rock, metal, punk, indie rock, blues, country, pop and jazz. During the years I’ve also composed a lot of music, both pop, rock, jazz and classical style-pieces as well as studied film composing. I have a bachelor and masters degree in Jazz guitar, and thus I am also in a very high level in music theory, and ear training - two things that are challenging and fun in all levels and essential to musicians. I structure lessons after what my students want. Example topics can be: - Working on a song - Learning new chords - Learning how to play solos - Checking out music and transcribing it The possibilities are endless. I always try to: 1. Keep music in the centre; learning to play has to be fun and connected to reality 2. Encourage curiosity; music should be fun and related to what YOU think is beautiful! I can teach beginners, novices and advanced players alike. I am myself a performing and active musician, which means that I am dynamic in my playing and I myself practice hard every day. I therefore know how it feels and how difficult it can be, but I also know how rewarding it can be. I have also toured in Netherlands, Belgium, France, Denmark, Sicily, Mexico and I regularly play in and around Europe. I also released several CD’s,amongst them my debut album from 2019 Where The Fence is the Highest (TRPTK). I teach from my home or your home, depending on which gear we need for the lesson. Most of all I want to share the love I have received from music - and what better way than to give the gift of music to other people.

Gemma
Leer Engels met een ervaren native British Teacher.
Ik ben een ervaren en creatieve leraar Engels die de afgelopen twee en een half jaar in Nederland heeft gewoond en lesgegeven. Ik geef lessen in verschillende onderwerpen, waaronder algemeen / conversatie Engels, academisch Engels, zakelijk Engels en examenvoorbereiding: TOEFL en IELTS, en ik bied ook inzichten in de Britse cultuur en levensstijl op jouw verzoek. Als Brits staatsburger die in Nederland woont, begrijp ik de uitdagingen van het leren van een taal, maar met veel oefening en het opbouwen van vertrouwen is het mogelijk! Het opbouwen van je zelfvertrouwen is een van mijn belangrijkste aandachtspunten als leraar, omdat ik wil dat je een positief gevoel hebt over het leren van Engels! Om dit te doen, stem ik alle klassen af op jouw individuele eisen en doelen. Ik bied 30 minuten aan in onze eerste les om je niveau en bestaande vaardigheden te evalueren, en dan kunnen we samen praten over wat je van onze lessen wilt. Dus als je je Engels wilt verbeteren voor een vakantie, school of universiteit, een presentatie of vergadering op het werk, een examen of gewoon voor de lol - laat me je helpen.

Abdulkadir
Leraar Engels voor academisch lezen, schrijven, spreken en luisteren. Trouwens, alle K12-studenten zijn ook welkom.
Als een TESOL gecertificeerde leraar Engels ben ik klaar om elk vakgebied gemakkelijk te onderwijzen. Inclusief academisch lezen, schrijven, spreken en luisteren. Trouwens, elke student van K12 wordt ook verwelkomd, evenals een volwassen leerling. Als een ervaren Tefl / Tesol-leraar zou ik het graag horen van iedereen in Leiden. Als je een student bent, wil ik graag van tevoren helpen.

Hugo
Geschiedenis / Maatschappijleer / Maatschappijwetenschappen
Hoi! Ik ben Hugo, 25 jaar oud en heb een onderwijsbevoegdheid. De afgelopen jaren heb ik als stagiair en docent in loondienst geschiedenis gegeven aan onderbouwklassen van alle niveaus. Ook heb ik jarenlange ervaring met het geven van individuele bijles. Met hedendaagse voorbeelden en humor maak ik lastige onderwerpen een stuk begrijpelijker en interessanter!

Marian
Bijles en huiswerkbegeleiding basis- en middelbare schoolleerlingen
Moeite met Nederlands en/of wiskunde? Moeite met het leren leren? Examenjaar en je wil slagen? Extra hulp nodig? Ik kan je helpen! Ik ben 15 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb ervaring in het regulier en speciaal (voortgezet)onderwijs en het praktijkonderwijs.

Daniel