X Profiteer van onderwijs op afstand zodat je thuis kunt blijven en gezond kunt blijven! Ontdek online lessen!

Word vandaag nog leraar!

Bijles, taal, muziek, uitvoerende kunsten...
Apprentus brengt leraren, professoren en vak experts samen met leerlingen voor lessen, zelfs online.
Meld je nu aan, het is gratis!

We zoeken naar leraren in uw regio:

Publiceer je les op Apprentus, de grootste online marktplaats die leerlingen en leraren aan elkaar koppelt. Jouw vaardigheden zullen zichtbaar zijn voor de duizenden leerlingen die onze website iedere dag bezoeken.

Vul je tarief in, je locatie and je beschikbaarheid, in persoon of online en verdien waar je recht op hebt voor jouw kwalificaties en ervaring.

Schrijf je nu in en publiceer jouw les op Apprentus!
|

Recent geposte privélessen


Thirza Athalja
Zanglessen (+ online) en meer: leer over zingen, muziek (theorie), songwriting en presenteren: Be You!
Due Corona nu online lessen !!! Muziek is een heel speciaal hulpmiddel om jezelf op een creatieve manier uit te drukken. Als het om zingen gaat, wordt het nog persoonlijker, want jij bent het instrument! Ik ben een ervaren zanger in jazz en populaire muziekstijlen. Daarnaast ben ik songwriter en arrangeur. Ik leer iedereen graag op een persoonlijke manier, die past bij jouw interesses en talenten. Uiteindelijk pas ik altijd verschillende onderwerpen toe, zoals zangtechniek, ritme, songwriting, interpretatie en presentatie. * Ik leer je graag technieken en geef je tools die het makkelijker maken om te zingen en je eigen geluid te vinden. * Naast hoe te zingen, leer ik je graag over muziek, zodat je je zangvaardigheden kunt toepassen wanneer je je muzikaliteit wilt toepassen in een band, een koor etc. * Ik kan je leren liedjes, songteksten, melodieën en akkoorden te schrijven. * Ik geloof dat interpretatie en presentatie een groot deel uitmaken van zingen en ook hoe ze je instrumenten geven om beter te zingen.

Joey Den
Ik geef bijles in wiskunde en natuurkunde waar jij behoefte aan hebt!
Ik heb altijd een leuke schooltijd gehad en vond het altijd erg interessant om nieuwe dingen te leren. Ik heb technische opleiding gedaan en vervolgens als technisch tekenaar veel ervaring op kunnen doen. Hier kwam ik erachter dat de wiskunde, natuurkunde, nederlands en engels erg belangrijke vakken zijn om het werk uit te kunnen voeren. Daarom wil ik mijn kennis graag op een begrijpelijke manier overdragen.

Ani
Franse leesvaardigheid, uitspraak, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid
Bonjour :) Ik ben gespecialiseerd in het les geven in Frans voor succes op school. Mijn doel is om de leerling uit te dagen maar niet te overweldigen. Ik geef huiswerk na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. Ik heb verschillende bachelor en Master diploma's gehaald in Frankrijk, Straatsburg en beheer Franse taal uitstekend. Ik weet hoe ik u kan helpen om een taal te leren op een goeie manier !

Mirjam
Taalvaardigheid drie talen: Nederlands, Engels, Spaans
Na mijn studie Europese studies aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik me vooral bezig gehouden met mijn twee grootste passies: reizen en lesgeven. In Ecuador heb ik een tijd Engels les gegeven en voor een reisbureau gewerkt. Inmiddels woon ik weer in Amsterdam en geef ik Nederlandse les aan expats. Ook ben ik bevoegd om Engels en Spaans les te geven en dit doe ik met heel veel plezier! Nederlands: - Voorbereiding inburgering of NT2 - Spreekvaardigheid - Voorbereiding schoolexamen Engels: - Spreekvaardigheid - Voorbereiding schoolexamen Spaans: - Voorbereiding DELE - Spreekvaardigheid - Voorbereiding backpacken door Zuid-Amerika - Voorbereiding schoolexamen Verwacht een relaxte sfeer met creatieve lessen. Fouten maken mag!

Femke
Nederlands voor expats in Amsterdam (Dutch for expats) - Online only
--> Due to the corona crisis the classes are online only, at least until June 1st. <-- Mijn naam is Femke en ik ben docent Nederlands. Mijn lessen zijn afwisselend en ik pas me aan aan jouw tempo. Wat sneller of toch wat langzamer? Geen probleem! Herhaling vind ik heel belangrijk, want zo onthoud je dingen het beste. De lessen geef ik in het Nederlands, maar ik spreek ook Engels , Spaans en een beetje Frans, dat kan handig zijn voor het vertalen van de woorden. Mijn waarden: Professioneel Gediplomeerde docent en heb jaren ervaring met lesgeven in talen Persoonlijk De lessen worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen! Plezier Ik geef mijn lessen met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op mijn leerlingen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op!

Yalisa
Basisonderwijs - ondersteuning/ bijlessen voor alle vakken!
Door mijn ervaring als leerkracht en remedial teacher ben ik gespecialiseerd in het geven van bijles en ondersteuning op elk vakgebied binnen het basisonderwijs. In deze tijd moeten we er met z'n allen voor zorgen dat kinderen binnen het basisonderwijs geen achterstand op lopen. Tevens kan ik ervoor zorgen dat u thuis gewoon kunt blijven werken nu de scholen dicht zijn.

Chris
Wiskunde en Natuurkunde bijles, bijvoorbeeld ter voorbereiding eindexamens
Hulp bij Wiskunde of Natuurkunde nodig? Ik kan je helpen! Ik ben een basisschoolmeester die bijna afgestuurd is. Zelf heb ik mijn VWO natuurkunde en wiskunde afgerond en sindsdien geef ik bijles in die vakken. Bijles geef ik op alle niveaus: VMBO, MBO, HAVO en VWO. Bij de eerste afspraak beginnen we met het maken van een inventarisatie van wat er geleerd moet worden. Daarbij maken we dan een plan van aanpak. Moet de leerling misschien leren om opgaven op een gestructureerde manier te maken of moet hij gewoon de leerstof vaker herhalen. Is het doel om een eindexamen te halen of om deeltoetsen te behalen? Vervolgens werk ik met mijn studenten in de weken daarop gericht aan het behalen van het doel, totdat het behaald is. Voor de bijles kan ik bij je langskomen of kan ik via internet afspreken.

Marije
Rekenen en Taal, Nederlands, Engels, Frans en Duits
Ik ben gespecialiseerd in bijles Rekenen en Taal aan basisscholieren. Verder geef ik bijles Nederlands, Engels, Frans en Duits aan middelbare scholieren. Mijn huidige bijleskinderen scoren beduidend beter op school, sinds zij bijles van mij krijgen!

Edwin
(sport) management, management, beleid en vrijwilligers
je wordt meegenomen in de lijn om een club cq vereniging of organisatie de juiste weg te wijzen naar het volgende niveau. Denk daarbij aan club management, vrijwilligersbeleid maar ook club beleid. Er zal in een betaal stramien met formats gewerkt worden verdeeld over eventueel een langere periode.

Roos
Wiskunde A, Engels, Duits, Economie, Bedrijfseconomie VMBO/HAVO/VWO
Ben jij op zoek naar een bijles docent in éen van de bovenstaande vakken? Moet je examen gaan doen, of heb je gewoon moeite met het vak. Dan kan ik je helpen! Ik geef al een jaar bijles op veel verschillende niveau’s en leeftijden. Alle onderwerpen van wiskunde A of wiskunde onderbouw en bovenbouw kan ik je mee helpen!

Bruno
Bijles natuurkunde, scheikunde en wiskunde / huiswerkbegeleiding / beheersing
methoden: 1) u kiest de manier waarop we bijles volgen 2) we gebruiken mijn unieke online platform om u door het materiaal te leiden 3) we doorlopen het materiaal op een klassieke gestructureerde manier Stappen: 1) eerst ontmoeten we elkaar voor een eerste klas 2) dan plannen we 3) dan voeren we uit 4) dan beoordelen we (en vieren)

Paul
Leer en verbeter één op één je Spaans spreken en schrijven .
Ik spreek ruim 40 jaar Spaans, hierdoor is mijn spreekvaardigheid zo goed als mijn moedertaal en verbeter ik vaak Spaanse medewerkers in hun eigen taal. Mijn doel is om bijles te geven waar nodig. Ik kan je helpen in het beoefenen van je spreekvaardigheid en natuurlijk jouw schrijftaal verbeteren. Studenten moeten vaak spreekbeurten voorbereiden waarbij mijn hulp enorm goede resultaten oplevert omdat ik je help boeiend én in goed Spaans voor je klasgenoten te staan. Door mijn dochter te begeleiden tijdens haar studie op de Tio in A' dam behaalde zij het eindcijfer 9.5

Laia
Verbeter je zang in deze quarantaineweken! ! :)
Heb je altijd al je zang willen verbeteren, maar heb je nooit de tijd gehad? Als je zin hebt in wat creativiteit in deze quarantaineweken, bied ik je zanglessen aan via Skype. Ik stel voor om te werken aan 3 hoofdaspecten, die zijn onderverdeeld in LEI (leren, verkennen, interpreteren + info hieronder): - REPERTOIRE (leren): kies een nummer waar je van houdt - TECHNIEK (verkennen): laten we ontdekken wat je allemaal kunt doen met je eigen instrument, je stem. Ik zal je enkele technieken geven om de mogelijkheden in je stem uit te breiden ('Embodied Voice', + info hieronder) - INTERPRETATION (Interpret): er zijn oneindig veel manieren om een liedje te verzenden! Meer manieren dan mensen op aarde, omdat ieder van ons vele interpretaties van één enkel lied kan doen. We zullen de verschillende manieren verkennen om een liedje te leren. Zingen is het oudste instrument dat we hebben, mensen zingen altijd tijdens het werk, in bijeenkomsten, voor hun geliefde eens, maar nu zingen ze mensen verlegen, verliezen ze het vertrouwen in hun stem. Daarom wil ik enkele concrete tools aanbieden die je kunnen helpen om duidelijk te begrijpen wat je voelt als je zingt en wat je echt zou willen doen. METHODE: Embodied Voice De stem, ons instrument, is niet alleen de stembanden in onze keel, maar het is ook je hele lichaam en de energie die je draagt. Als je je arm beweegt terwijl je zingt, heeft dat invloed op het geluid, maar ook op elke emotie die je voelt. Laten we uw stem belichamen door te zingen terwijl u verbinding maakt: emotie, lichaam, geest en lef. MIJN EIGEN TRACK: Onderwijs: Ik studeer dit jaar af op Jazz Vocals in Arnhem Artez Institute of Arts and Conservatory Liceu, Barcelona Ik heb verschillende Feldenkrais-cursussen gevolgd bij Ohad Natchmani die me hebben geholpen mijn eigen techniek op te bouwen. Artistiek: Ik ben zangeres en violist in The Escarteen Sisters, het duo dat ik heb met mijn zus. Pedagog: Ik heb 6 jaar gewerkt in Tallers de Música, een muziekschool in Barcelona. Ik heb ervaring met het lesgeven aan mensen van verschillende leeftijden. En ik heb ook privélessen gevolgd. Ik geef graag les en heb deze uitwisseling van kennis en ervaringen met de student. Ik leer ook veel. Ik kan me aanpassen aan de behoeften van de student. Ik ben flexibel met data en schema's. Vertel me wat je nodig hebt en ik zal mijn best doen om je te begeleiden.

Matthias
Lessen Spaans door Native Docent in opleiding, flexibel en persoonlijk.
¡Hola! Ik ben Matthias en ik ben vierdejaars student aan de Docentenopleiding Geschiedenis aan de HvA. Ik ben tweetalig opgevoed en ik heb ruim 15 jaar in Spanje gewoond, waar ik mijn VWO diploma heb behaald. Ik geef gepersonaliseerde lessen voor zowel beginners als voor gevorderden. Alle leeftijden, voor zowel nederlands- en engelstaligen. Ik maak mijn eigen lesmateriaal (zowel op papier als digitaal) en ik ben ook buiten lestijden bereikbaar voor vragen en/of hulp bij leren. Ik kan les geven op verschillende locaties: OBA, UvA, VU, Cafés of een eigen studeerkamer op de HvA. Stuur mij gerust een berichtje om een passend programma voor jou vast te stellen.

Nick
Wiskunde, Engels, natuurkunde, scheikunde, economie - IB-examenvoorbereiding.
Ik ben een voormalige IB-student die wiskunde, natuurkunde en scheikunde op hoger niveau (HL) heeft gevolgd. Ik heb liever genoten van deze onderwerpen en wens mijn passie te kanaliseren naar mijn studenten, om hen te helpen het hoogste resultaat te bereiken dat ze verdienen. Ik heb een goede kennis van de IB-cursusstructuur en -database, dus ik kan zeker elk cijfer in dit onderwerp helpen verbeteren. Ik heb ook Economics SL gevolgd, met voldoende kennis om studenten te helpen de SL-cursus te volgen. Mijn lessen bestaan uit theorie, waar ik speciale knowhow zal bieden, en praktisch waar ik problemen met mijn studenten bespreek. Naast het reizen naar de gewenste locatie van de student, kan ik lessen geven via Skype.

Wolter
Pianoles, Zangles, Theaterles of combinatie (Interpretatie/Liedbegeleiding)
Ik ben afgestudeerd van het Conservatorium in Arnhem (ArtEZ) in 2013. Sindsdien veel werkzaam als acteur, zanger en pianist (veelal theater). Naast het spelen altijd actief geweest als docent. Veel groepslessen maar ook individuele lessen. Op het moment actief als toetsenist van de Tante Joke Karaoke Band. Omdat ik veel verschillende disciplines beheers kunnen we de lessen zo persoonlijk maken als je zelf wil. Vind je het leuk om jezelf te leren begeleiden tijdens het zingen? Wil je een liedje schrijven? Wil je weten of je gezond zingt? Wil je meer techniek in je pianospel? Wil je meer leren over muziektheorie? Of gewoon liedjes zingen die je leuk vindt? Alles is mogelijk! Bel of bericht me vooral voor vragen!!

Debora
Altijd al zangles gewild? Pak dan nu je kans en boek!
Altijd al zangles willen hebben? Klaar worden gestoomd voor de volgende Voice auditie? Of gewoon lekker leren zingen? Of wil je je zangkunsten weer wat bijschaven? Of ervaring opdoen met zingen in een professionele muziekstudio? Pak dan nu je kans en boek via Apprentus! Mijn naam is Debbie en ik heb Jazz vocal gestudeerd aan het Hilversums Conservatorium, nu AHK, Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in ‘het vak’ en voel me thuis in alle stylen van muziek, zoals Pop, Rock, Singer-songwriter, R&B, Soul en Jazz. Ik geef zangles, geheel op maat, aan alle leeftijden, zowel beginners en gevorderden. In 2009 heb ik de Buma Dutch Writers Award ‘beste talent’ Songwriter en Producer gewonnen.

Elvis
Drumlessen, drums, drums, drummen, drums, schlagwerk
Hallo, ik ben Elvis Homan professioneel drummer, bandleider, componist en docent die momenteel in Rotterdam woont, waar ik ben afgestudeerd aan de University of Arts, Codarts 2017. Ik geef les in drums die geschikt zijn voor elk niveau en de minimale leeftijd van de student, niet minder dan 10 jaar. Je kunt elke muziekstijl leren: Rock, Pop, Metal, Jazz, Drum'n'bass, Blues, Latin Rhythms, noem maar op! Ik ben ook lid van twee jazzprojecten genaamd Quartzite4tet en Marco Apicella Trio. Met die bands zijn we uiteindelijk finalist geworden van Erasmus Jazz Prijs 2016 en winnaar van de Leiden Jazz Award 2017. Ik speelde onder andere op North Sea Jazz 2017, De Doelen, Tivoli Vredenburg en het Maastheater waarin ik vorig jaar mijn eindexamen aflegde. Ook word ik officieel gesponsord door Murat Diril Cymbals.

Ruud
Logic Pro X, audio productie, componeren, audio mixen
Logic X Pro is het Audio programma waarin ik gespecialiseerd ben. Wil je priveles in m'n thuisstudio (tot maximaal 2 mensen per les) en leren werken met het programma en ermee componeren en mixen? Het kan allemaal want met m'n ervaring als filmcomponist en een opleiding als Audio engineer is er voor zowel beginners als gevorderden genoeg over te brengen. Ik stem de lessen altijd af op de persoon zelf, het is maar net waar je wat meer van wilt weten en leren. Laat het me weten!

Emiel
Gitaarles, muziektheorie, en song- en tekstschrijven
Ik ben gespecialiseerd in het geven van gitaarles voor mensen die een begin willen maken met het leren spelen van liedjes die ze op de radio horen, voor bij het kampvuur of tijdens verjaardagen. Zo ben ik zelf ook begonnen met oefenen. Echter kan ik daarnaast ook veel helpen met het zelf schrijven van muziek, melodieën en akkoordenschema's voor de mensen die al wat verder zijn dan beginnersniveau. Leerdoelen zullen van tevoren worden bepaald aan de hand van het huidige niveau van de student.

Claudia
Spaanse les op maat, als bijles of als hobby door ervaren docente
Heb je altijd al graag Spaans willen leren maar volg je liever geen les in een groep? Of ben je student en heb je wat extra ondersteuning nodig bij het vak Spaans? Of heb je behoefte aan maatwerk lessen voor een specifiek doel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben afgestudeerd in Spaanse taal en cultuur aan de Universiteit Utrecht en daarnaast heb ik een onderwijsbevoegdheid als docent Spaans behaald aan de Fontys Hogeschool. Tevens heb ik een aantal jaren in Spanje gewoond en gewerkt. Mijn kennis van de Spaanse taal is dan ook uitmuntend (near native).