Privélessen voor Wiskunde in Diemen

Vind je perfecte wiskunde leraar in Diemen.
Leer wiskunde met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

7 wiskunde leraren in Diemen

0 leraren in mijn favorieten
+

7 wiskunde leraren in Diemen

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Betrouwbare leraar: Wiskundecursus gegeven door een afgestudeerde ingenieur met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in wiskunde (tot bachelorniveau) en meer dan 3 jaar ervaring in het lesgeven en begeleiden van gestandaardiseerde tests (GRE en SAT). Ik zal je helpen om gestandaardiseerde cursussen (GRE, SAT en zelfs TOEFL) effectiever te leren. Er zijn wiskundelessen beschikbaar voor studenten tot bachelorniveau, waaronder bachelorstudenten, IB-studenten (wiskunde SL en wiskunde HL), studenten op A-niveau, studenten op Europees S6- en S7-niveau, GCSE-studenten en IGCSE-studenten. De cursus Wetenschap (Fysica en Scheikunde) is beschikbaar voor studenten tot Europees hoger secundair niveau, IB en A-niveau. Wetenschapslessen (biologie) zijn beschikbaar voor de studenten tot Europees secundair niveau, GCSE-niveau en IGCSE-niveau. Momenteel geef ik les: 1. GCSE-studenten 2. IGCSE-studenten 3. IB-studenten 4. Europese scholieren 5. Studenten op AS / A-niveau 6. Lycée Vauban-studenten 7. Athénée de Luxembourg studenten Er zal ook huiswerkhulp beschikbaar zijn voor scholieren. De voortgang van de student kan worden afgeleid uit de periodieke tests in alle bovenstaande cursussen volgens de eisen van de ouders of de student zelf. Gelieve de notitie te lezen. Opmerking: 1. Hoewel sommige van mijn studenten een cursus Frans / Duits / Zweeds volgen, is mijn onderwijstaal Engels. Aangezien het onderwerp wiskunde is, is het gemakkelijk om erachter te komen waar de taak over gaat (aangezien ik ook een algemene kennis van een bepaalde taal heb) en daarom leg ik het antwoord in het Engels uit.
Fysica - natuurkunde · Scheikunde · Wiskunde
Betrouwbare leraar: Uw kind heeft moeite met wiskunde, fysica, chemie of natuurwetenschappen. Het kan de leerstof niet verwerken en u wilt hier iets aan doen. Als leraar (ingenieur met getuigschrift van pedagogische bekwaamheid) geef ik reeds 15 jaar wiskunde, fysica en chemie en natuurwetenschappen in het secundair onderwijs. Ik ben zelfstandig leraar in bijberoep en erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik de abstracte terminologie en oefeningen waar uw kind niets van begrijpt toch verstaanbaar maken. Ik geef bijles aan leerlingen van het lager en secundair onderwijs tot studenten hoger onderwijs. Van de tafels van vermenigvuldiging tot tweedegraadsvergelijkingen, logaritmische en exponentiële functies, limieten, afgeleiden, integralen, … Alles is mogelijk! Studenten die zich voorbereiden op de centrale examencommissie, in de volksmond beter bekend onder de naam “middenjury”, ondervinden vaak problemen bij de vakken wiskunde, chemie of fysica. Door een intensieve begeleiding kan ik de slaagkansen sterk verhogen. Leerlingen met dyscalculie worden geremediëerd door het inoefenen van de leerstof, gebruik makend van tips, ezelsbruggetjes en veel geduld. De ervaring leert dat de manier van wiskundig denken bij dyscalculie anders is en daarom een meer gestructureerde, stap per stap-aanpak vergt. Referenties zijn beschikbaar. De bijlessen worden op zaterdag bij mij thuis te Melsbroek (Steenokkerzeel) gegeven en van zondag tot vrijdag online via Zoom. Zoom beschikt over een handig online bord waarop we tegelijk kunnen schrijven. Het is net alsof we naast elkaar zitten en op hetzelfde blad schrijven. Indien u via Zoom bijles wenst, dient u de Zoom app te downloaden en mij het email adres dat u daaraan koppelt door te sturen.
Bijles · Wiskunde · Fysica - natuurkunde
Mijn naam is Sharon. Ik ben wiskundedocente en sta al 22 jaar voor de klas. Ik heb lesgegeven op het VMBO, HAVO, VWO en het MBO bij verschillende scholen in Amsterdam. Ik kan leerlingen op al deze niveaus helpen, maar ook helpen met rekentoetsen of wiskundetoetsen voor het HBO. Ik kan heel goed met leerlingen en studenten omgaan. Ik ben een vrolijke en spontane docente, die houdt van grapjes. Wiskunde is een serieus vak. We komen het overal in de samenleving tegen. Het maakt niet uit wat voor vervolgstudie je gaat doen of wat voor werk je gaat doen....je zal altijd met wiskunde en/of rekenen te maken krijgen. Ik heb heel veel geduld en doorzettingsvermogen. Ik kan de stof goed uitleggen, zodat een leerling het altijd snapt. Dit hoeft natuurlijk niet in 1 keer. Ik leg het net zo vaak uit en op zoveel verschillende manieren, totdat een leerling de materie begrijpt. Ik probeer altijd voorbeelden uit het dagelijks leven te gebruiken om de wiskunde of rekenen duidelijk te maken. Ik geef de lessen voorlopig online, zodat je in een vertrouwde omgeving kan leren. Ik herschrijf de theorie en tover de abstracte materie om in taal die voor de leerling makkelijker te begrijpen is. Na uitleg van de stof, behandel ik enkele voorbeeldsommen en is er ook nog wat ruimte om vragen te stellen over huiswerk. Als er een achterstand is ontstaan, beginnen we eerst met het wegwerken van deze achterstand. Dit doe ik naast het behandelen van de stof, die in de klas wordt behandeld. Ik heb in mijn carrière leerlingen geholpen, die een echte angst hadden ontwikkeld voor wiskunde. Zij zijn succesvol geslaagd met hoge cijfers. Ik ben van mening dat iemand alles kan leren, als je er aandacht en tijd voor hebt. Een leerling leert makkelijk, als hij/zij iets leuk vindt. Ik weet zeker dat iemand wiskunde leuk gaat vinden na mijn uitleg. Hopelijk zie ik jou snel online en kan jij rekenen op mij en ik rekenen met jou.
Wiskunde
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 2191 - 25 van 219

Onze leerlingen from Diemen beoordelen hun Wiskunde leraar.

Om de kwaliteit van onze Wiskunde leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Diemen om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 82 beoordelingen.

Bijles wiskunde, natuurkunde en programmeren voor alle niveaus (Rotterdam)
Evgenii
Ik heb een aantal lessen gehad van Evgenii en deze zijn beter bevallen dan ik ooit heb ervaren door een tutor. Met name voor een programmeervak is het makkelijk om de code op te stellen en dan te laten zien. Evgenii motiveerde mij om zelf na te denken en uit te pluizen hoe je een programmeercode in Python opstelt. Ik heb zelf moeite met grote stukken tekst lezen voor ik een vraag kan beantwoorden en hij heeft mij een tactiek uitgelegd om de vraag te interpreteren. Erg fijn en ook erg behulpzaam. Dankjewel Evgenii!
Beoordeling door RAWI
Bijles wiskunde, fysica en chemie door ervaren leraar (Steenokkerzeel)
Gerrit
Gerrit geeft zeer goed les ! Ik ben blij dat ik hem contacteerde om bijlessen te volgen. Ik leer veel sneller en alles is veel duidelijker. Hij is zeer flexibel qua tijd en ook qua manier van lesgeven aan elk persoon. Hij past zich aan aan elk student. Ik raad de bijlessen met Gerrit zeker aan !!
Beoordeling door ALEXANDRA
Bijles Wiskunde A, B en D, Natuurkunde en Rekenen. (Delft)
Ezra
Erg tevreden! Legt het rustig uit en neemt de tijd. Is op tijd en raffelt het zeker niet af. Heeft zeker kennis van zaken. Dochter doet Havo3.
Beoordeling door JASPER