Privélessen in Rotterdam

Vind je perfecte leraar in Rotterdam.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
Rotterdam
Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo Guimaraes en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag, waar ik Portugees les geef. Als een zeer ervaren docent Braziliaans Portugees, werkzaam voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar onderwijservaring, heb ik nog een aantal vrije plaatsen in een groep beginners niveau A-1 vanaf 12 september in het centrum van Rotterdam, in een gezellige klas. Deze speciale groep die ik zelf organiseer omdat ik mijn activiteiten wil vertakken, zodat je een eersteklas training krijgt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De groep bedraagt ​​€ 10,00 per uur (€ 180,00 voor een volledige cursus) inclusief een studieboek (waarde van € 35,00). Mijn doel is om een ​​kleine groep cursisten de basis (A-1) van onze mooie taal bij te brengen, met Engels of Nederlands als kanaal voor uitleg van de grammatica. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur (18 uur) met een kleine groep van 6 cursisten, dus het is vrij intensief. De 18 uur lessen zijn voldoende om het volgende niveau (A-2) te bereiken. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. De lessen zijn eenmaal per week op een vaste avond, van 19.00 tot 21.00 uur. Dit kan op woensdag of donderdag zijn. Het is de bedoeling om te beginnen op woensdag 12.09 of donderdag 13.09.18 De groepscursus bestaat uit een aantrekkelijke gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarin ze dit onmiddellijk in de praktijk brengen. Al na twee lessen worden de studenten uitgedaagd om in de tegenwoordige tijd op vragen (Q & A) in het Portugees te reageren. Ik heb een enorme passie om les te geven, en in 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (met alle ervaring nu ..) zodat studenten dit kunnen voelen. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo
Zakelijke vaardigheden · Portugees · Portugees voor volwassenen
Communicatievaardigheden · Engels voor volwassenen · Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 581 - 25 van 58

Onze leerlingen in Rotterdam beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Rotterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 2 beoordelingen.

Dutch classes ( private classes/ grouplessons) in a fun and flexible way. (Den Haag)
Ieke
We are very pleased with Ieke. My Daughter is extremely happy and seems to have taken an instant liking to Ieke She cannot wait for the next lesson!!
Beoordeling door MARYATI
English and French lessons for teenagers and adults (Rotterdam)
Inès
Happy with the lessons of Inès, she helps me to refresh my French. The lessons are really adapted to my wishes and to the subjects I want to focus on.
Beoordeling door ESTHER