Privélessen in Schiedam

Vind je perfecte leraar in Schiedam.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
+
Schiedam
Betrouwbare leraar: Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag en doceer Portugees in Den Haag-Centrum, Rotterdam-Centrum en Amsterdam-Centrum. Als een ervaren docent Portugees en Braziliaans Portiguese, werkend voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar leservaring op basis van een Masters Degree of Literature, wil ik mijn activiteiten uitbreiden vanwege de toegenomen vraag naar betaalbare Portugese lessen. Ik geef individuele cursisten en kleine groepen les. groepstarieven zijn meestal lager. Ik zal een groep Beginners lesgeven op 19 september in het centrum van Rotterdam, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en gratis parkeren (!). De uren zijn van 19.00 tot 20.30 uur. Groepen hebben een maximum van 5 studenten, dus het voelt altijd als privélessen. De groepsprijs is € 12,00 per uur, dus de prijs van één les is gelijk aan één uur privé, om het reserveren te vergemakkelijken. Als u alleen de eerste les wilt boeken om te zien wat u kunt verwachten, is dit mogelijk. Ik hoop je snel te zien als onderdeel van deze nieuwe groep! Deze cursus zal bestaan ​​uit 5 of 10 lessen van 1,5 intensieve uren en een laatste les live in een prachtig nieuw Braziliaans restaurant, waar de student zijn eten in het Portugees zal bestellen ... een leuke manier om je eerste mijlpaal te vieren. Mijn doel is om je de basis te leren (Europees niveau A-1, A-2) of als je gevorderd bent (B-1 en B-2) in een korte periode. met Nederlands of Engels als kanaal voor uitleg van de grammatica. Voor Nederlanders is explantatie van grammatica in het Nederlands (alleen in het begin) veel effectiever. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. 'tarefas de casa' (huiswerk) kost je ongeveer 3 tot 4 uur per week. De privélessen bestaan ​​uit een gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarbij de student dit meteen in de praktijk brengt met vloeiend oefenen (korte zinnen). Ik heb een enorme passie voor lesgeven en na 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (nog beter met alle ervaring nu ...) zodat studenten dit kunnen voelen. In het Portugees noemen we het paixão (paaisjaung). Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo.
Portugees voor volwassenen
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 301 - 25 van 30

Onze leerlingen in Schiedam beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Schiedam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 3 beoordelingen.

English Language Tutoring for All Ages and Levels With A Native English Speaker (Rotterdam)
Andromeda
Andomeda is a great teacher, very engaging and holds the attention in all discussions. She works to meet specific objetivos during the lesson. She is enthusiastic and always prepared to answer questions and keep the material interesting for me. I think she is passionate about teaching. It's a good experience learning with her.
Beoordeling door MARIA
English and French lessons for teenagers and adults (Rotterdam)
Inès
Happy with the lessons of Inès, she helps me to refresh my French. The lessons are really adapted to my wishes and to the subjects I want to focus on.
Beoordeling door ESTHER