Privélessen in Delft

Vind je perfecte leraar in Delft.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
Delft
Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo Guimaraes en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag, waar ik Portugees les geef. Als een zeer ervaren docent Braziliaans Portugees, werkzaam voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar onderwijservaring, heb ik nog een aantal vrije plaatsen in een groep beginners niveau A-1 vanaf 12 september in het centrum van Rotterdam, in een gezellige klas. Deze speciale groep die ik zelf organiseer omdat ik mijn activiteiten wil vertakken, zodat je een eersteklas training krijgt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De groep bedraagt ​​€ 10,00 per uur (€ 180,00 voor een volledige cursus) inclusief een studieboek (waarde van € 35,00). Mijn doel is om een ​​kleine groep cursisten de basis (A-1) van onze mooie taal bij te brengen, met Engels of Nederlands als kanaal voor uitleg van de grammatica. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur (18 uur) met een kleine groep van 6 cursisten, dus het is vrij intensief. De 18 uur lessen zijn voldoende om het volgende niveau (A-2) te bereiken. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. De lessen zijn eenmaal per week op een vaste avond, van 19.00 tot 21.00 uur. Dit kan op woensdag of donderdag zijn. Het is de bedoeling om te beginnen op woensdag 12.09 of donderdag 13.09.18 De groepscursus bestaat uit een aantrekkelijke gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarin ze dit onmiddellijk in de praktijk brengen. Al na twee lessen worden de studenten uitgedaagd om in de tegenwoordige tijd op vragen (Q & A) in het Portugees te reageren. Ik heb een enorme passie om les te geven, en in 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (met alle ervaring nu ..) zodat studenten dit kunnen voelen. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo
Zakelijke vaardigheden · Portugees · Portugees voor volwassenen
Ben je geïnteresseerd in de trompet en op zoek naar lessen? Dan kun je hiervoor bij mij terecht in Den Haag of aan huis. De privélessen duren 45 minuten en worden één keer per week of om de week gegeven. Als je nog nooit trompet hebt gespeeld neem ik alle tijd voor jou om je op de juiste manier trompet te laten spelen. Ik zal in het begin vooral veel aandacht besteden aan het volgende: Ademhalingstechniek Het op de juiste manier vasthouden van een trompet Het nemen van de juiste houding Het plaatsen van je lippen op het mondstuk op de juiste wijze Het spelen van je eerste noot Het lezen van muzieknoten Dit alles gaat allemaal stapsgewijs. Ik geef les uit het boek Horen, Lezen, Spelen van de Haske. Dit boek bevat een CD zodat je de oefeningen thuis mee kunt spelen. Als je al trompet speelt ga ik ook letten op ademhalingstechniek, houding en aanzet, maar de oefeningen zullen lastiger worden. Ik zal ook met jou doornemen waar je problemen liggen op het gebied van trompet spelen. Aandachtspunten: Techniek Samenspel Uithoudingsvermogen Het vormen van een mooie klank Lessen en lesgeld: Het is aan te raden om wekelijks les te nemen om voldoende vordering te maken. Minimaal één les in de twee weken is nodig voor een zekere regelmaat. Een les duurt standaard 45 minuten maar alles is aan te passen aan persoonlijke wensen Voorwaarden algemeen: Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor vragen of het afspreken van een gratis proefles. Voor lessen bij de leerling thuis worden reiskosten doorberekend. Een les die niet 24 uur van te voren telefonisch is afgezegd wordt wel in rekening gebracht. Op lessen voor 5 (of meer) leden van één vereniging, geven wij 10% korting als de betaling via de vereniging loopt.
Trompet
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 421 - 25 van 42

Onze leerlingen in Delft beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Delft om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 2 beoordelingen.

Dutch classes ( private classes/ grouplessons) in a fun and flexible way. (Den Haag)
Ieke
We are very pleased with Ieke. My Daughter is extremely happy and seems to have taken an instant liking to Ieke She cannot wait for the next lesson!!
Beoordeling door MARYATI
English and French lessons for teenagers and adults (Rotterdam)
Inès
Happy with the lessons of Inès, she helps me to refresh my French. The lessons are really adapted to my wishes and to the subjects I want to focus on.
Beoordeling door ESTHER