Privélessen in Bleiswijk

Vind je perfecte leraar in Bleiswijk.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
Bleiswijk
Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo Guimaraes en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag, waar ik Portugees les geef. Als een zeer ervaren docent Braziliaans Portugees, werkzaam voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar onderwijservaring, heb ik nog een aantal vrije plaatsen in een groep beginners niveau A-1 vanaf 12 september in het centrum van Rotterdam, in een gezellige klas. Deze speciale groep die ik zelf organiseer omdat ik mijn activiteiten wil vertakken, zodat je een eersteklas training krijgt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De groep bedraagt ​​€ 10,00 per uur (€ 180,00 voor een volledige cursus) inclusief een studieboek (waarde van € 35,00). Mijn doel is om een ​​kleine groep cursisten de basis (A-1) van onze mooie taal bij te brengen, met Engels of Nederlands als kanaal voor uitleg van de grammatica. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur (18 uur) met een kleine groep van 6 cursisten, dus het is vrij intensief. De 18 uur lessen zijn voldoende om het volgende niveau (A-2) te bereiken. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. De lessen zijn eenmaal per week op een vaste avond, van 19.00 tot 21.00 uur. Dit kan op woensdag of donderdag zijn. Het is de bedoeling om te beginnen op woensdag 12.09 of donderdag 13.09.18 De groepscursus bestaat uit een aantrekkelijke gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarin ze dit onmiddellijk in de praktijk brengen. Al na twee lessen worden de studenten uitgedaagd om in de tegenwoordige tijd op vragen (Q & A) in het Portugees te reageren. Ik heb een enorme passie om les te geven, en in 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (met alle ervaring nu ..) zodat studenten dit kunnen voelen. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo
Zakelijke vaardigheden · Portugees · Portugees voor volwassenen
Communicatievaardigheden · Engels voor volwassenen · Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 22 van 221 - 22 van 22

Onze leerlingen in Bleiswijk beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Bleiswijk om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 6 beoordelingen.

English Language Tutoring for All Ages and Levels With A Native English Speaker (Rotterdam)
Andromeda
Andomeda is a great teacher, very engaging and holds the attention in all discussions. She works to meet specific objetivos during the lesson. She is enthusiastic and always prepared to answer questions and keep the material interesting for me. I think she is passionate about teaching. It's a good experience learning with her.
Beoordeling door MARIA
Italian classes for anyone who wants, at any age! Join numerous (Rotterdam)
Martina
Martina is a very nice teacher. Really enjoy my Italian lessons with her and I'm learning a lot. She's putting a lot of effort in her teaching. Thanks Martina!
Beoordeling door E. I.
Aprenda Português Brasileiro - Brazilian Portuguese with native teacher (Rotterdam)
Giovanna
Giovanna is a great teacher - competent, fun & patient. Highly recommended!
Beoordeling door DAVID