Privélessen in Pijnacker

Vind je perfecte leraar in Pijnacker.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
+
Pijnacker
Betrouwbare leraar: Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag en doceer Portugees in Den Haag-Centrum, Rotterdam-Centrum en Amsterdam-Centrum. Als een ervaren docent Portugees en Braziliaans Portiguese, werkend aan twee bekende taalinstituten en met 17 jaar leservaring op basis van een Masters Degree of Literature, wil ik mijn activiteiten uitbreiden vanwege de toegenomen vraag naar betaalbare Portugese lessen. Ik geef individuele cursisten en kleine groepen les. groepstarieven zijn meestal lager. Ik zal een groep Beginners lesgeven op 19 september in het centrum van Rotterdam, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en gratis parkeren (!). De uren zijn van 19.00 tot 20.30 uur. Groepen hebben een maximum van 5 studenten, dus het voelt altijd als privélessen. Deze cursus zal bestaan ​​uit 5 of 10 lessen van 1,5 intensieve uren en een laatste les live in een prachtig nieuw Braziliaans restaurant, waar de student zijn eten in het Portugees zal bestellen ... een leuke manier om je eerste mijlpaal te vieren. Mijn doel is om je de basis te leren (Europees niveau A-1, A-2) of als je gevorderd bent (B-1 en B-2) in een korte periode. met Nederlands of Engels als kanaal voor uitleg van de grammatica. Voor Nederlanders is explantatie van grammatica in het Nederlands (alleen in het begin) veel effectiever. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. 'tarefas de casa' (huiswerk) kost je ongeveer 3 tot 4 uur per week. De privélessen bestaan ​​uit een gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarbij de student dit meteen in de praktijk brengt met vloeiend oefenen (korte zinnen). Ik heb een enorme passie voor lesgeven en na 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (nog beter met alle ervaring nu ...) zodat studenten dit kunnen voelen. In het Portugees noemen we het paixão (paaisjaung). Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo.
Portugees voor volwassenen
Betrouwbare leraar: Communiceert u met klanten en collega's in het Engels? Wilt u nieuwe markten bereiken en kansen analyseren? Mijn studenten profiteren van mijn achtergrond in business, financiële en marktanalyse, branding, ondernemerschap, onderwijs, non-profitorganisaties en NGO's, immigratie, activisme, zang, sport, duurzaamheid en nog veel meer! Ik ben een TEFL-gecertificeerde native English-docent met jarenlange ervaring in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Ik kan je ondersteuning en tutoring bieden op elk niveau van het onderwijs of in een professionele rol. Mijn aanpak begint met het stellen van doelen door te focussen op cognizant leren technieken en taalprestaties om een ​​duurzame omgeving te creëren, waar je onafhankelijkheid en zelfactualisatie kunnen floreren. Ik heb lessen aangepast en onderzocht over alles, van bewustzijn tot bedrijfsfinanciering; Houd er rekening mee dat taal innovatief en persoonlijk moet zijn. Aangezien ik ook bezig ben lessen te volgen met mijn vocale coach en Nederlands te leren, pas ik altijd nieuwe inzichten en technieken aan om te delen met mijn studenten. Ik deel onmiddellijk alle geschikte bronnen en interactieve inhoud (audio, visueel, literair) om u een concurrentievoordeel en een context te bieden die verder gaat dan onze lessen voor uw eigen zelfstudie. Neem contact met mij op voor meer gedetailleerde cursusbeschrijvingen en houd er rekening mee dat ik ook diensten bied voor het proeflezen, schrijven en onderzoeken van elk onderwerp.
Communicatievaardigheden · Engels voor volwassenen · Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 491 - 25 van 49

Onze leerlingen in Pijnacker beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Pijnacker om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 1 beoordeling.

English and French lessons for teenagers and adults (Rotterdam)
Inès
Happy with the lessons of Inès, she helps me to refresh my French. The lessons are really adapted to my wishes and to the subjects I want to focus on.
Beoordeling door ESTHER