Privélessen voor Wiskunde in Hilversum

Vind je perfecte wiskunde leraar in Hilversum.
Leer wiskunde met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

3 wiskunde leraren in Hilversum

0 leraren in mijn favorieten
+

3 wiskunde leraren in Hilversum

Ik ben universitair geschoold en heb ervaring als wiskunde docent in verschillende landen, zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs. Tevens ben ik in het bezit van eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Mijn doel is om wiskunde leuk en begrijpelijk te maken voor de leerling. Samen gaan we op zoek naar de manier van werken die het beste aansluit bij de leerling. Daarbij is de inzet van de leerling ook heel belangrijk! · Goede uitleg, simpele voorbeelden uit het dagelijks leven, herhalen en oefenen zorgen al vaak voor dat leerlingen wiskunde echt gaan begrijpen en daardoor meer plezier gaan ervaren. Betere schoolprestaties zijn dan meestal het gevolg. · Vaak zitten achterstanden, opgelopen in vroegere leerjaren, behoorlijk in de weg voor het begrijpen van de huidige lesstof. We kunnen deze achterstanden opsporen en wegwerken door extra oefenen. Zowel middelbare scholieren als studenten kunnen bij mij terecht voor bijlessen. Voorbereiding op het 21-plus examen behoort ook tot mijn specialiteit. Het laatste anderhalf jaar heb ik een goede ervaring opgedaan met bijlessen online via skype. Leerlingen of ouders stuurde per mail of watsapp foto's uit het wiskunde boek, die nodig varen voor de komende les. Tijdens de les schreef ik de uitleg op papier en hield het voor de camera. De leerling schreef ook zijn oplossingen op papier en hield het voor de camera. Het werkte heel goed. Ook gaf ik huiswerk op, leerlingen mailden de gemaakte sommen naar mij en kregen daarna feedback van mij. Dit is een goede voorbereiding op een toets.
Wiskunde · Meetkunde · Statistiek
Resultaten aan het tonen 26 - 50 van 19026 - 50 van 190

Onze leerlingen from Hilversum beoordelen hun Wiskunde leraar.

Om de kwaliteit van onze Wiskunde leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Hilversum om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.5 van 5 op basis van 24 beoordelingen.

Tutoring Engineering Mechanics, Statics, Dynamics, Strength of Materials, Fracture Mechanics, Aerodynamics, Thermodynamics, Fluid mechanics (Amsterdam)
Clive
Clive geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd! Onze les ging via de webcam, en dat werkte perfect! De uitgewerkte voorbeelden zijn via de app aan mij verzonden. Onze les ging over analyseren van constructies......Hbo-Werktuigbouw vak statica.
Beoordeling door RONNY
Wiskunde (Calculus, Analyse, Algebra,...) en fysica (Mechanica, Thermodynamica, Elektromagnetisme) (Beersel)
Peter
Goede les, heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en ik heb alles wat ik niet wist goed begrepen
Beoordeling door BENJAMIN
Bijles wiskunde en fysica voor alle graden van het middelbaar en eerste jaren hoger onderwijs (Roosdaal)
Timmy
Goede band met de zoon. Hij begreep hem.
Beoordeling door MALCOLM