Eenvoudig een cursus Spaans vinden? Kijk op Apprentus!

Ook bij jou in de buurt kun je de beste leraar Spaans vinden

34 spaans leraren in Amsterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

34 spaans leraren in Amsterdam

Betrouwbare leraar: Hoi! Ik ben Tanya. Ik ben geboren in Italië, maar de laatste twee jaar van mijn leven heb ik de wereld rondgereisd, vooral in Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, op afstand gereisd en gewerkt. Ik ben een professionele docente met 6 jaar ervaring. Ik werkte aan de vertaling van medische en juridische artikelen, panelen in het glasmuseum in Venetië en werkte als tolk aan het hof van Venetië. Ik heb een diploma in talen, ik ben gecertificeerd in internationaal recht en ik ben een language coach. Language coach houdt in dat ik je niet alleen een taal leer, maar ook hoe nieuwe talen te leren! Ik zal je hele leertraject nauwlettend volgen, om het meeste uit je vaardigheden te halen! Dat komt omdat ik graag nieuwe talen leer! Daarom ben ik na jaren studeren polyglot geworden (8 talen - Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Japans, Arabisch, Hebreeuws, Nederlands) en heb ik zelf een methode bedacht om jou de taal te leren die jij wilt leren! Door de jaren heen heb ik geleerd mijn werk te modelleren volgens de persoonlijke behoeften van elke student en heb ik een methode ontwikkeld waarmee mijn studenten de taal op een snelle en leuke manier kunnen leren. Mijn hobby is mijn grootste passie is het leren van andere talen, daarom kan ik uit mijn ervaring veel van de problemen begrijpen die verband houden met het leren van een vreemde taal. Mijn lessen gebaseerd zijn op een specifieke methode die ik heb ontworpen om het leren te vergemakkelijken en te versnellen. Mijn lessen zijn beschikbaar in het Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Nederlands en Arabisch. GROEPLESSEN mogelijk! Tot snel! :-)
Spaans · Engels · Italiaans
(13 recensies)
Nancy - Haarlem33€
Betrouwbare leraar: Als je Spaans wil leren of jouw Spaans wil verbeteren, ben ik misschien de juiste leraar voor jou. Ik bied lessen aan die leuk, interactief en gebaseerd zijn op wat mijn studenten nodig hebben en willen leren. Ik doe dit door middel van een verscheidenheid aan activiteiten om u stap voor stap te helpen uw vaardigheden op te bouwen; inclusief onder andere rollenspellen (gebaseerd op real-life situaties), Q & A's en games. ¡Het doel is om je aan het praten te houden! De lessen worden vooral in het Spaans gegeven, hierdoor kun je tijdens of les zoveel mogelijk Spaans leren en oefenen. Maak je geen zorgen sobre het maken van fouten; puerta fouten te maken en ervan te leren word je zelfs beter. Herhaling es un belangrijk onderdeel van mijn lessen. Ik ga vaak terug om te controleren of je je nog herinnert wat in voorgaande lessen is geïntroduceerd. Voordat nos encontramos onze lessen beginnen, wil ik weten wat jouw redenen zijn om Spaans te leren. Als je al enige kennis van het Spaans hebt zal ik bepalen wat jouw exacte niveau is. Zodra ik weet wat jouw behoeften, interesses en niveau zijn, kan ik de juiste materialen selecteren en de juiste cursus voor jou ontwerpen. Ik vind het beter om met een lesboek te werken om structuur te geven aan de lessen. Daarnaast maak ik gebruik van video's, dia's, werkbladen y ander lesmateriaal. Als je het leuk vindt, kan ik je ook oefeningen en bronnen per e-mail sturen, zodat je zelfstandig kan blijven leren. Onze lessen kunnen online zijn (a través de Zoom), de ik kan bij jou thuis komen (en Haarlem, Velserbroek, Santport-Noord, Driehuis of Heemstede). De lessen kunnen een-op-een zijn of in een kleine groep.
Spaans
(3 recensies)
Eduardo - Amsterdam40€
Betrouwbare leraar: Privéles Spaans uit Latijns-Amerika in Amsterdam Oost ¡Hola! Moet u snel Spaans uit Latijns-Amerika leren in verband met uw studie, werk, reisplannen of nieuwe leefsituatie? Ik kan u de mogelijkheid bieden om met een taalcursus op maat snel en effectief Spaans uit de 'continente mágico' te leren, met nadruk op grammatica en verbale communicatie. De modernste lesmethoden worden daarbij gebruikt, toegespitst op uw persoonlijke behoeften. Tevens wordt er gebruik gemaakt van allerlei audiovisuele middelen, zoals digitale kranten en tijdschriften, video's en games, om de lessen zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Op de taalcursus leert u (beter) Spaans spreken en schrijven. En hoe de Latijns-Amerikaanse en Spaanse samenlevingen in elkaar zitten. Huiswerk Naast de individuele lessen van 90 minuten krijgt u genoeg huiswerk om uw kennis van de taal uit te breiden. Hiervoor heeft u ongeveer 1 uur per les nodig. Uw docent Ik studeerde filosofie in Colombia en kunstgeschiedenis in Leiden. Later heb ik ook de opleiding Beëdigd vertaler Spaans aan de Hogeschool Utrecht met succes afgerond. Door mijn fascinatie voor talen en culturen en mijn internationale achtergrond leerde ik verschillende talen spreken. Sinds jaren combineer ik moeiteloos mijn werkzaamheden als beëdigd vertaler Spaans en kunsthistorische gids in de Nederlandse musea met mijn werk als docent Spaans. De ideale combinatie van solistisch werk en interactie met mensen in een dynamische en kosmopolitische stad als Amsterdam. Ik leer graag mijn leerlingen een taal die mij zeer aan het hart ligt: de mooie voertaal van een groot deel van Latijns-Amerika, een werelddeel met een rijke geschiedenis en cultuur. Share knowledge!
Spaans
Betrouwbare leraar: Hola allemaal! Ik ben altijd gepassioneerd geweest door kunst, cultuur, mensen en reizen, en door mijn communicatieve ervaringen in de interactie met verschillende mensen in verschillende talen over de hele wereld, heb ik de essentiële behoeften begrepen als het gaat om taalverwerving. Daarom is mijn methode een compilatie van het traditionele gebruik van boeken, teksten, audiobestanden en korte films, gecombineerd met PowerPoint-presentaties vol afbeeldingen, interactieve spellen en het nabootsen van situaties uit het echte leven waarin de leerlingen op natuurlijke wijze complexe grammatica leren. onderwerpen terwijl je plezier hebt. Ik creëer ook een specifieke relatie met elke leerling om te ontdekken welk type leerling de leerling is en om de klas af te stemmen op zijn/haar persoonlijkheid, behoeften en verwachtingen. De les kan in het Engels of Nederlands worden gegeven, maar ik streef er altijd naar om de student zoveel mogelijk kennis te laten maken met Spaans, zodat hij/zij sneller vooruitgang kan boeken. Ik ben een native speaker Spaans met een bachelordiploma in sociale communicatie van de Pontificia Javeriana Universiteit in Bogota-Colombia, ELE Leraar Spaans gecertificeerd door Lola Martínez Cabrera Senior Professor van “Molinos de Viento” in Amsterdam en heb een postdoctorale graad als ELE docent Spaans van Universiteit van Barcelona en het Internationale Huis. Ik geef de afgelopen vijf jaar privélessen Spaans aan volwassenen. De afgelopen 10 jaar heb ik dagelijks te maken gehad met Spaans, Engels, Nederlands en Duits.
Spaans · Spraakkunst
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 2431 - 25 van 243

Onze leerlingen from Amsterdam beoordelen hun Spaans leraar.

Om de kwaliteit van onze Spaans leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 103 beoordelingen.

Leuke en interactieve lessen Spaans online of face-to-face (Haarlem)
Nancy
Vijf sterren****** Nancy komt 2 keer per week, is altijd op tijd en goedgemutst en bezit een heerlijke dosis humor en beschikt over onuitputtelijk geduld. Uitleggen en nog 10 keer is geen probleem, net zolang tot je het begrijpt. Ze blijft vriendelijk en geduldig! Wij genieten volop van haar gezellige manier van lesgeven. ALLES gaat vanaf de eerste minuut in het Spaans, tenzij het echt niet anders kan, dan legt zij het perfect in het Nederlands uit. Op die manier leer je in no time de basisvaardigheden waarmee je al snel uit de voeten kunt. Wij hebben nu 5 van de 12 lessen gehad en verheugen ons op het vervolg. Dankjewel lieve Nancy voor je engelengeduld en tips. Heb een mooi en gezond leven met veel leerlingen! Warme groet van Peter en Tiny
Beoordeling door EELCO
SPAANSE BIJLESSEN VOOR BEGINNERS EN/OF GEVORDERDEN (Brussel)
Jaume
Het was voor mij een experiment om privéles te krijgen. Jaume is een hele fijne, communicatieve leraar, die zich aanpast op je belangstellingsvelden. Hij heeft ook een hele brede algemene ontwikkeling en geeft duiding bij de woorden en de etymologische en culturele betekenis. Ondanks dat ik weinig huiswerktijd heb, merk ik dat er veel blijft hangen in mijn grijze hersencellen, dankzij de aanpak van Jaume. Een absolute aanrader.
Beoordeling door MARTIN
Spaanse les/bijles door gediplomeerde docent Spaans (native speaker) in Amsterdam en omgeving, ook online (Amsterdam)
Veronica
Ik heb zeer fijne lessen van Veronica gehad. Ze is heel geduldig en heeft de benodigde vereiste kennis. Daarnaast toonde ze ook persoonlijke interesse in me en was er altijd ruimte voor een grapje tijdens de lessen. Al met al heeft ik mede door haar flinke stappen kunnen maken met mijn Spaans. Ik kan haar zeker als Spaans docent aanraden.
Beoordeling door FALKO

Een aantal goede redenen om een cursus Spaans te volgen:

Door de Spaanse taal vloeiend te leren spreken of de basis onder de knie te krijgen, kun je jezelf verstaanbaar maken in veel delen van de wereld. Communiceren in de taal van de lokale bevolking brengt diepgang die je anders niet krijgt. Het creëert een band en laat je   een nieuwe cultuur op een andere manier ontdekken en verkennen.

In Acapulco, Cancún, Mexico City, Madrid, Ibiza op de Balearen en zelfs in de Verenigde Staten wordt dagelijks Spaans gebruikt. In de VS wordt de Spaanse taal thuis gesproken door meer dan 40 miljoen mensen, ofwel 13,35% van de Amerikaanse bevolking. In een groot deel van het Zuid-Amerikaanse continent, vind je mensen die het Spaans als moedertaal hebben.

Voor een toeristisch uitje, als expat, voor een stage of de studiereis van jouw kinderen, zal Spaans een zeer waardevolle troef zijn. Een goed niveau Spaans geeft jouw carrière een boost en verbetert jouw kans op werk. Spaans is één van de meest onderwezen talen ter wereld en het aantal sprekers wereldwijd neemt gestaag toe.

Spaanstaligen zijn een belangrijke groep voor bedrijven en werkgevers zijn constant op zoek naar tweetalig talent.

Wat je niveau ook is, beginner of gevorderd, het leren spreken of het verbeteren van jouw niveau van Spaans is een essentiële doelstelling als je van plan bent om in Madrid, Barcelona of Buenos Aires te werken.

Wereldwijd is Castiliaans Spaans de moedertaal van meer dan 400 miljoen mensen en wordt niet alleen in Spanje gebruikt, maar ook in Latijns-Amerika en in meer dan 20 landen over de hele wereld.

Voor degenen die in het buitenland willen studeren, kan een cursus Spaans, met bijvoorbeeld Spaanstaligen, de student de subtiliteiten van de taal en de verschillende accenten laten begrijpen.

Spaans behoort samen met het Engels en het Frans tot de belangrijkste talen in de internationale zakenwereld. Spaans is uiterst nuttig om te kunnen communiceren met jouw partners, klanten of leveranciers in de Latijns-Amerikaanse markt. Spaanstalige landen bieden uitstekende zakelijke vooruitzichten en trekken veel talenten, investeerders, startups, techgiganten en andere grote multinationals aan.

Het beheersen van de Spaanse taal biedt tegenwoordig een veelvoud aan mogelijkheden en kansen. Wanneer je de Spaanse taal begrijpt en beheerst, opent zich een wereld van cultuur, informatie en mogelijkheden voor jou. Krijg toegang tot een ongelooflijk rijk cultureel universum in één van de meest populaire en gewaardeerde talen. Ontdek literatuur, theater en film in de Spaanse taal.

Waarom bijles Spaans nemen?

Spaans is een vak dat steeds belangrijker wordt in het schoolcurriculum. Om het Spaans goed te leren beheersen, is het noodzakelijk om grammatica en spelling te begrijpen, om de werking van zelfstandige naamwoorden en de onderwerpen in zinnen te begrijpen.

Het is ook noodzakelijk om de regels van tijden, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden en vervoegingen te beheersen. In Nederland zijn er steeds meer middelbare scholieren die Spaans kiezen. Door Spaanse lessen te volgen bij een bekwame en gemotiveerde leraar, kan de leerling zijn of haar gemiddelde verhogen, slagen voor examens en een uitstekende basis verwerven.

Met een privéleraar maken leerlingen, die aan het begin van het jaar problemen hebben, weer vorderingen en krijgen ze snel weer vertrouwen en plezier in de taal.

 

Waar neem je een cursus Spaans in Amsterdam?

Kies voor jouw professionele ambities, voor reizen of voor jouw plezier, voor persoonlijke ondersteuning met een leraar Spaans die zich toelegt op jouw leerproces en vooruitgang.

Op Apprentus vind je cursussen Spaans voor alle niveaus en docenten die gespecialiseerd zijn in het onderwijzen van het Spaans. Honderden getalenteerde en beschikbare docenten bieden je, in Amsterdam, lessen aan huis, bij de docent, op locatie of online. Aan jouw de keus!

Of je nu in de Pijp woont, vlakbij het centrum of in de Zuidas, we vinden een leraar Spaans bij jou in de buurt. Ontdek met Apprentus de juiste leraar, ongeacht jouw wijk of woonplaats in Amsterdam en omgeving: Haarlem, Krommenie, Purmerend…

Blader op jouw gemak door de profielen van onze leraren en lees de meningen van hun leerlingen, neem vrijblijvend contact met hen op, stel jouw vragen en maak een afspraak.

In Amsterdam bieden honderden getalenteerde en beschikbare docenten Spaan lessen aan huis, op jouw werkplek, in een bibliotheek voor alle niveaus en voor alle specifieke wensen die jij hebt.

 

Hoe vind je de beste cursussen Spaans in Amsterdam?

Met moedertaalsprekers of docenten met een universitair diploma en gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans, kun je profiteren van bijles, voorbereiding op examens of intensieve cursussen om je Spaans te verbeteren.

Je zult in staat zijn om jouw uitspraak, grammatica, vervoeging te verbeteren en de uitspraak onder de knie te krijgen.

Als jouw niveau Spaans tussen A0 of B2 ligt, kies dan voor Spaanse lessen voor beginners om vooruitgang te boeken en te leren spreken met Spaanssprekende en tweetalige leraren.

Om de niveaus C1 en C2 te bereiken, kies je voor intensieve cursussen om jouw taalvaardigheden snel te verbeteren, jouw examens te halen, een baan in het buitenland te vinden of professionele kanzen te versnellen.

Op Apprentus zijn ook cursussen voor kinderen beschikbaar en toegankelijk. Er zijn verschillende soorten lessen beschikbaar voor jouw kinderen om grammatica en woordenschat te begrijpen, de gaten op te vullen en vorderingen in het Spaans te maken door middel van bijles of hulp bij Spaans huiswerk.

 

Hoe kies je de juiste cursus Spaans en maak je een afspraak met de leraar van jouw keus?

Zet onze filters en vind in een paar klikken de perfecte Spaanse leraar in de buurt van je huis. Met Apprentus is het eenvoudig: filter je zoekopdracht op locatie, prijs en leeftijd.

Specificeer jouw wensen en niveau en maak jouw keuze tussen de verschillende beschikbare leraren. Met beoordelingen, opmerkingen en prijs kun je eenvoudig de ideale leraar selecteren.

Vertrouw op Apprentus en zijn community platform om de ideale leraar Spaans in Amsterdam te vinden. 

Wij bieden je een complete selectie met gedetailleerde profielen van docenten om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Bekijk reviews en opmerkingen van studenten die je voorgingen om de perfecte bijlesdocent te vinden. Heb je moeite met kiezen? Apprentus biedt je de mogelijkheid om gratis contact op te nemen met docenten Spaans om hun beschikbaarheid of hun lesrooster te controleren.

Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken en jouw eerste Spaanse lessen te starten op de dagen en tijden van jouw keuze!

We raden je aan een duurzame relatie op te bouwen met je Spaanse leraar om je doelen snel te bereiken en alle subtiliteiten van de Spaanse taal onder de knie te krijgen!

 

Met Apprentus:

Grootste directory van Spaanse leraren in Amsterdam

Ruime keuze aan cursussen Spaans voor alle niveaus: lager, secundair, hoger onderwijs

Lessen thuis, bij de docent of online.

Gepersonaliseerd en kwaliteitsvol onderwijs voor alle budgetten

Volledig profiel van de leraar: meningen, getuigenissen, achtergrond, diploma, beschikbaarheid, prijs...

 

Wat zijn de categorieën die vergelijkbaar zijn met de cursus Spaans in Amsterdam?

Cursussen Frans in Amsterdam

Cursussen Engels in Amsterdam

Cursussen Nederlands in Amsterdam

Cursussen Duits in Amsterdam

Cursussen Italiaans in Amsterdam

Cursussen Arabisch in Amsterdam