Apprentus is de beste manier om leraren Spaans in Rotterdam te vinden.

Ontwikkel taalvaardigheden en bereik je doelen door op maat gemaakte Spaanse lessen te volgen met vriendelijke, getalenteerde en beschikbare leraren.

28 spaans leraren in Rotterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

28 spaans leraren in Rotterdam

Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 2471 - 25 van 247

Onze leerlingen from Rotterdam beoordelen hun Spaans leraar.

Om de kwaliteit van onze Spaans leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Rotterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 92 beoordelingen.

Zomercursussen zijn nu open! Spaans in de praktijk! Wil je op je eigen tempo Spaans leren? (Den Haag)
Reynaldo
Ik heb nu 3 online (privé) lessen gehad van Reynaldo en ik ben zeer tevreden! Reynaldo is zeer professioneel, reageert snel op e-mails en komt zijn afspraken altijd na. Tijdens de les praten we voornamelijk Spaans, maar als ik er echt niet uitkom dan kan Reynaldo ook in het Nederlands uitleggen. Dit is natuurlijk erg handig. Er is daarnaast altijd ruimte voor een grapje en we lachen dan ook heel wat af gedurende de lessen. Wat ik erg fijn vind, is dat ik na elke les een mail krijg met een samenvatting van de les, de aantekeningen die hij tijdens de les op het digitale white-board heeft opgeschreven en extra oefeningen/lesmateriaal. Ook geeft Reynaldo duidelijk aan wat ik moet bestuderen voor de volgende les. Elke les wordt op maat voor mij samengesteld. Echt helemaal top!
Beoordeling door SOLANGE
SPAANSE BIJLESSEN VOOR BEGINNERS EN/OF GEVORDERDEN (Brussel)
Jaume
Het was voor mij een experiment om privéles te krijgen. Jaume is een hele fijne, communicatieve leraar, die zich aanpast op je belangstellingsvelden. Hij heeft ook een hele brede algemene ontwikkeling en geeft duiding bij de woorden en de etymologische en culturele betekenis. Ondanks dat ik weinig huiswerktijd heb, merk ik dat er veel blijft hangen in mijn grijze hersencellen, dankzij de aanpak van Jaume. Een absolute aanrader.
Beoordeling door MARTIN
Spaanse les: bereik het niveau waarnaar je op zoek bent! (Konstanz)
Melissa
Melissa is een zeer enthousiaste en zeer vriendelijke lerares. Ze heeft veel algemene kennis en ervaring. Ze is zeer deskundig. Haar aanpak is met veel logica opgezet. Ze legt het goed uit. Aan de hand van voorbeelden. Ik raad haar absoluut aan. Ze houdt veel van muziek, dus de taal leren met o.a. muziek video's en lyrics. Wat wil je nog meer?
Beoordeling door GERRY

3 goede redenen om Spaanse lessen te nemen

 

Verbeter je niveau Spaans om te reizen, werken, leren en te ontdekken

Door de basis van de Spaanse taal onder de knie te krijgen en uiteindelijk vloeiend te leren spreken, kun je in veel delen van de wereld reizen, nieuwe culturen of nieuwe horizonten ontdekken en verkennen.

In Acapulco, Cancún, Mexico City, Madrid, Ibiza op de Balearen en zelfs in de Verenigde Staten wordt dagelijks Spaans gebruikt. In de VS wordt de Spaanse taal thuis gesproken door meer dan 40 miljoen mensen, ofwel 13,35% van de Amerikaanse bevolking.

In een groot deel van het Zuid-Amerikaanse continent, in elke stad of elk dorp, vind je iemand die in het Spaans met jou kan communiceren en converseren.

Voor een toeristisch uitje, een expat, een schoolreisje of de studiereis van jouw kinderen, zal Spaans een zeer waardevolle troef zijn.

Een goed niveau Spaans hebben om je carrière een boost te geven en je kansen op werk te verbeteren

Spaans is één van de meest onderwezen talen ter wereld en het aantal sprekers wereldwijd neemt gestaag toe.

Spaanstaligen zijn een belangrijke groep voor bedrijven en werkgevers zijn constant op zoek naar tweetalig talent.

 

Wat je niveau ook is, beginner of gevorderde, het leren spreken of het verbeteren van jouw niveau van het Spaans is een essentiële doelstelling als je van plan bent om in Madrid, Barcelona of Buenos Aires te werken.

Wereldwijd is Castiliaans Spaans de moedertaal van meer dan 400 miljoen mensen en wordt niet alleen in Spanje gebruikt, maar ook in Latijns-Amerika en in meer dan 20 landen over de hele wereld.

Voor degenen die na hun eindexamen in het buitenland willen studeren, kunnen privélessen Spaans met bijvoorbeeld Spaanstaligen de student de subtiliteiten van de taal en de verschillende accenten laten begrijpen.

 

Spaans behoort tot de belangrijkste talen van internationale communicatie, samen met Engels en Frans. Spaans is nuttig om te communiceren met jouw partners, klanten of leveranciers op de Latijns-Amerikaanse markt. Spaanstalige landen bieden uitstekende zakelijke vooruitzichten en trekken veel talenten, investeerders, startups, techgiganten en andere grote multinationals aan.

Het beheersen van de Spaanse taal vandaag biedt een veelvoud aan mogelijkheden en kansen.

Wanneer je de Spaanse taal begrijpt en beheerst, opent zich een wereld van cultuur.

Krijg toegang tot een ongelooflijk rijk cultureel universum in een van de meest populaire en gewaardeerde talen. Ontdek literatuur, theater en film in de Spaanse taal.

Waarom zou je bijles nemen in het Spaans?

 

Spaans is een belangrijk vak in het schoolcurriculum. Om een goede basis te verwerven is het noodzakelijk om grammatica en spelling te goed begrijpen en te kunnen toepassen, om de werking van zelfstandige naamwoorden en de onderwerpen in zinnen te begrijpen.

Het is ook noodzakelijk om de vervoegingen van tijden, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden en vervoegingen te assimileren en te beheersen. 

Door Spaanse lessen te volgen bij een competente en gemotiveerde leraar, kan de student een goede basis verwerven, zijn gemiddelde verhogen en slagen voor zijn examens.

Met een privéleraar maken leerlingen die aan het begin van het jaar problemen hebben weer vorderingen en krijgen ze snel weer vertrouwen.

Begeleid jouw kinderen en help ze bij het behalen van hun diploma.

 

 

Waar neem je Spaanse lessen in Rotterdam?

 

Kies voor jouw professionele behoeften, voor reizen of voor jouw plezier, voor persoonlijke ondersteuning met een leraar die zich toelegt op jouw leerproces en jouw vooruitgang.

Op Apprentus vind je Spaanse lessen voor alle niveaus en docenten die gespecialiseerd zijn in het lesgeven van Spaans. Honderden getalenteerde en beschikbare leerkrachten bieden jou, in Rotterdam, lessen aan thuis, bij de leerkracht of op de plaats van jouw keuze.

In welke wijk je ook woont, we vinden een leraar Spaans bij jou in de buurt. Ontdek met Apprentus de perfecte leraar, ongeacht jouw wijk of woonplaats in Rotterdam en omgeving. 

 

 

Hoeveel leraren zijn er in Rotterdam beschikbaar voor lessen Spaans?

 

54 privé leraren Spaans in Rotterdam maken deel uit van de Apprentus-gemeenschap en bieden aan om je te helpen!

Blader door hun profielen en de meningen van hun studenten, neem contact met hen op om uw vragen te stellen en maak een afspraak voor jouw lessen in Rotterdam.

In Rotterdam bieden honderden getalenteerde en beschikbare Spaanse leraren lessen aan thuis, op je werkplek, in een bibliotheek of thuis voor alle niveaus en voor alle behoeften.

 

 

Hoe vind je de beste cursussen Spaans in Rotterdam?

 

Met moedertaalsprekers of docenten met een universitair diploma en gespecialiseerd in het onderwijzen van Spaans, kun je profiteren van bijles, voorbereiding op examens of intensieve cursussen om je Spaans te verbeteren.

Je zult in staat zijn om je uitspraak, grammatica, vervoeging te verbeteren en de uitspraak van de beroemde " jota " onder de knie te krijgen.

Honderden leraren Spaans wachten op je in Luik om je taalvaardigheid snel en gemakkelijk te verbeteren door middel van lessen voor alle niveaus (beginner, halfgevorderd of gevorderd).

Als je niveau Spaans tussen A0 of B2 ligt, kies dan voor Spaanse lessen voor beginners om vooruitgang te boeken en te leren spreken met Spaanssprekende en tweetalige leraren.

Om de niveaus C1 en C2 te bereiken, kies je voor intensieve cursussen om jouw taalvaardigheid snel te verbeteren, examens te halen, een baan in het buitenland te vinden of een professionele kans te versnellen.

Met Apprentus zijn ook cursussen voor kinderen beschikbaar en toegankelijk. Er zijn verschillende soorten cursussen beschikbaar voor jouw kinderen om grammatica en woordenschat te begrijpen, de leemten op te vullen en vorderingen in het Spaans te maken door middel van bijles of hulp bij Spaans huiswerk.

 

 

Hoe kies je de juiste cursus Spaans in Rotterdam en maak je een afspraak met je leraar?

 

Filter op jouw omgeving en vind in een paar klikken de perfecte Spaanse leraar in de buurt van je huis. Met Apprentus is het eenvoudig: filter je zoekopdracht op locatie, prijs en leeftijd.

Specificeer uw behoeften, uw niveau en maak uw keuze tussen de verschillende beschikbare leraren. Met beoordelingen, opmerkingen en tarieven kun je de ideale leraar selecteren.

Vertrouw op Apprentus om de ideale leraar Spaans in Rotterdam te vinden. Om de juiste cursus Spaans te kiezen, filter je jouw zoekopdracht op locatie, prijs en leeftijd, zonder te vergeten jouw niveau en jouw behoeften aan te geven.

Wij bieden je een complete selectie met gedetailleerde profielen van docenten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bekijk beoordelingen en opmerkingen van studenten om de perfecte bijlesdocent te vinden. Je hebt wat moeilijk kiezen? Apprentus biedt je de mogelijkheid om gratis contact op te nemen met docenten Spaans om hun beschikbaarheid of hun lesrooster te controleren.

Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken en je eerste Spaanse lessen in Rotterdam te starten op de dagen en tijden van jouw keuze!

 

We raden je aan een duurzame relatie op te bouwen met jouw Spaanse leraar om je doelen snel te bereiken en alle subtiliteiten van de Spaanse taal onder de knie te krijgen!

Met Apprentus krijg je:

 

 

De grootste directory van Spaanse leraren in Rotterdam

Ruime keuze aan cursussen Spaans voor alle niveaus: hoger onderwijs

Lessen thuis, bij de docent of in video

Gepersonaliseerd en kwaliteitsvol onderwijs voor alle budgetten

Volledig profiel van de leraar: meningen, getuigenissen, achtergrond, diploma, beschikbaarheid, prijs...

 

 

Wat zijn de categorieën die vergelijkbaar zijn met de cursus Spaans in Rotterdam?

 

Cursussen Frans in Rotterdam

Cursussen Engels in Rotterdam

Cursussen Nederlands in Rotterdam

Cursussen Duits in Rotterdam

Cursussen Italiaans in Rotterdam

Cursussen Arabisch in Rotterdam