Vind de beste zangleraren in Amsterdam

Eenvoudig in een paar klikken

28 zingen leraren in Amsterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

28 zingen leraren in Amsterdam

(7 recensies)
Deborah - Amstelveen44€
Zingen · Kindermuziek · Stem (muziek)
(1 recensie)
Marloes - Amsterdam52€
Betrouwbare leraar: Heb je een passie voor muziek en droom je ervan om te leren zingen, piano te spelen, je eigen songs te schrijven, of zelfs de magie van muziekproductie te ontdekken in Logic Pro X? Zoek niet verder! We kunnen samen op zoek naar de perfecte lesinhoud die speciaal op jou is afgestemd, zodat ik altijd kan bieden wat jij verlangt. Meerdere interesses? – dan kunnen we zelfs verschillende disciplines combineren voor een nog rijker leertraject. Het lesmateriaal is doordrenkt met mijn persoonlijke ervaringen als beroepsmuzikant in de pop-industrie (onder de naam Malu), kennis uit vroegere klassieke piano- en theorielessen, zanglessen en de inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Amsterdam (Pop). Verwacht een professionele aanpak tijdens de les, gecombineerd met een gezellige en unieke leservaring die speciaal voor jou is ontworpen. - Are you passionate about music and do you dream of learning to sing, play the piano, write your own songs, or dive into the enchanting world of music production using Logic Pro X? Look no further! Together, let's embark on a journey to tailor the perfect lesson content to your desires, ensuring that I can always provide exactly what you're looking for. Multiple interests? – then we can even combine various disciplines for a more enriching learning experience. The teaching material is infused with my personal experiences as professional musician in the pop industry (artist name: Malu), insights from earlier classical piano and theory classes, singing lessons and the knowledge acquired from my studies at the Conservatorium van Amsterdam (Pop). Expect a professional approach during the lesson, paired with a warm and distinctive learning experience crafted just for you.
Songwriting · Piano · Zingen
Betrouwbare leraar: Mijn naam is Zuzanna, ik ben een Poolse zangleraar, pianoleraar en muziektherapeut. Ik ben afgestudeerd aan de School voor Jazz en Populaire Muziek in Wroclaw (pianoklas) en de Academie voor Muziek in Katowice - afdeling Jazz en Populaire Muziek in de signeerklas. Ik ben afgestudeerd aan de Muziekacademie in Wroclaw, met als hoofdvak Muziektherapie. Muziek is mijn passie. Meestal speel ik piano en zing ik tegelijkertijd. Mijn belangrijkste doelen in de zanglessen zijn het ontwikkelen van een passie voor zingen en het gezond leren gebruiken van je stem. De zanglessen omvatten: - Interpretatie van het lied - Articulatie- en intonatieoefeningen - Ademhalingsoefeningen - Technische oefeningen (stemproductie) - Improvisatie - Zingen met begeleiding Als je het instrument bespeelt en zingt, kunnen we ons ook richten op hoe je het kunt combineren. Ik bied pianolessen aan, afhankelijk van hun vaardigheden en behoeften: - Aan mensen van alle leeftijden - Voor beginners en gemiddelde gebruikers - Klassieke muziek/jazzmuziek/popmuziek - akkoorden leren en op gehoor spelen - Muziektheorie (notenleer, harmonie, akkoorden leren, gehoortraining, etc.) Kindermuziek: De lessen zijn gericht op algemene muziek. We kunnen ons meer concentreren op zang, piano of muziektherapie. Het hangt af van uw behoeften. De lessen omvatten muzikale spelletjes en oefeningen. Kinderen kunnen hun zang, ritmegevoel en auditieve vaardigheden ontwikkelen. Wij kunnen samen muziek maken! Heb je interesse, neem dan gerust contact met mij op!
Zingen · Piano · Kindermuziek
Zingen · Stem (muziek) · Jazz muziek
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 981 - 25 van 98

Onze leerlingen from Amsterdam beoordelen hun Zingen leraar.

Om de kwaliteit van onze Zingen leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 38 beoordelingen.

Tailored Music Lessons (Including: SINGING-, PIANO-, SONGWRITING-, PRODUCTION- AND THEORY CLASSES) (Amsterdam)
Marloes
Marloes is overduidelijk muziek professional (luister Malu en oordeel zelf!), maar ze weet ook heel goed hoe ze andermans stem aan de praat krijgt. Ik kwam aanzetten met een lang verhaal en een vaag idee van wat ik wilde, maar Marloes wist er precies uit te halen wat ik nodig had, en kon daar on the spot de juiste oefeningen bij verzinnen. Ze is positief en ontspannen, maar ook scherp op wat er beter kan. Ik kijk uit naar de volgende les!
Beoordeling door JASPER
Zangles online , wil jij samen met mij werken aan je stem, gezond zingen, met plezier. (Amsterdam)
Laurie
Les was voor mijn dochter van 20, en zij was super blij met deze eerste zangles! Laurie stelde haar op haar gemak, begon gelijk met een gaaf lied, was empowerend, enthousiast, spreekt uit eigen ervaring als professionele zangeres. Fijne ruimte en mooie locatie.
Beoordeling door ANNET
zangles voor jong en oud. Prive les of in kleine groepjes (Velsen)
Yvon
"Het was even spannend, maar Yvon was heel aardig en gezellig en daarom voelde ik me meteen thuis en vond ik het leuk om te gaan zingen." aldus onze 8-jarige zoon. Yvon heeft hem goed en op een hele leuke & prettige manier op weg geholpen. Dank!!
Beoordeling door FAMILIE

Waar kun je zangles volgen in Amsterdam?

 

De stem is een op zichzelf staand muziekinstrument en zoals elk instrument vereist het werk en training door middel van persoonlijke begeleiding. Om goed te leren zingen, de belangrijkste zangtechnieken te leren of je houding te verbeteren, biedt Apprentus je zanglessen met gekwalificeerde docenten, zangcoaches, zangers of professionele koorzangers in Amsterdam en omgeving.

Of je nu een beginner bent of een gevorderde, een kind of een volwassene, onze zangdocenten in Amsterdam passen zich aan jouw niveau aan om het meeste uit je potentieel te halen. Om je voor te bereiden op een zangwedstrijd, een auditie, een huwelijk of gewoon voor jouw plezier, biedt Apprentus je het voordeel van onderwijs op maat, aangepast aan jouw beschikbaarheid en verwachtingen. Dankzij de nabijheid van de beste zangdocenten in Amsterdam, kun je kiezen tussen lessen thuis, bij je docent of online zanglessen op de dagen en tijden van jouw keuze!

Hoe vind ik de beste zanglessen in Amsterdam?

 

Bij Apprentus kunnen we je de volledige lijst met zanglessen in Amsterdam en omgeving aanbieden om jouw perfecte leraar te vinden. Als je je kinderen kennis wilt laten maken met zingen en wilt bijdragen aan hun muzikale ontwikkeling, kies dan voor zangles voor kinderen met bekwame leerkrachten en pedagogen.

Voor ervaren zangers, zangeressen en ervaren artiesten, laten privé zanglessen met betrouwbare docenten je toe om te werken aan jouw ademhaling, stemtechniek of improvisatie, wat je favoriete repertoire ook is. Met zijn krachtige en betrouwbare platform stelt Apprentus je in staat om te vergelijken, te kiezen tussen de verschillende beschikbare profielen en te profiteren van persoonlijke en kwaliteitsvolle ondersteuning in Amsterdam.

Hoe kies je de juiste zangles in Amsterdam en maak je een afspraak met je docent?

 

Met Apprentus kun je met een paar klikken de perfecte zangleraar in Amsterdam vinden. Om dit te bereiken hoef je alleen maar jouw niveau, leeftijd en budget op te geven om de volledige lijst van zangleraren in Amsterdam te krijgen die overeenkomen met je behoeften. Je krijgt toegang tot de gedetailleerde profielen van de docenten met hun achtergrond, leermethoden, prijzen en beschikbaarheid. Aan de hand van de commentaren, meningen en waarderingen van de studentengemeenschap kun je een objectieve mening vormen over elke docent. Als je de ideale zangleraar hebt gevonden, raden we je aan om gratis contact op te nemen om zijn beschikbaarheid te controleren, meer over zijn opleiding te weten te komen en om je volgende zanglessen in Amsterdam samen in te plannen.