Privélessen voor Nederlands in Nederland

Vind je perfecte nederlands leraar in Nederland.
Leer nederlands met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

46 nederlands leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
Nederland
Nederlands
Hier enkele andere suggesties die je kunnen helpen om de juiste activiteit te vinden:
Frans voor volwassenen · Frans
Oi Tudo bem? Mijn naam is Marcelo Guimaraes en ik kom uit São Paulo. Ik woon in Den Haag, waar ik Portugees les geef. Als een zeer ervaren docent Braziliaans Portugees, werkzaam voor twee bekende taalinstituten en met 17 jaar onderwijservaring, heb ik nog een aantal vrije plaatsen in een groep beginners niveau A-1 vanaf 12 september in het centrum van Rotterdam, in een gezellige klas. Deze speciale groep die ik zelf organiseer omdat ik mijn activiteiten wil vertakken, zodat je een eersteklas training krijgt tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De groep bedraagt ​​€ 10,00 per uur (€ 180,00 voor een volledige cursus) inclusief een studieboek (waarde van € 35,00). Mijn doel is om een ​​kleine groep cursisten de basis (A-1) van onze mooie taal bij te brengen, met Engels of Nederlands als kanaal voor uitleg van de grammatica. De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur (18 uur) met een kleine groep van 6 cursisten, dus het is vrij intensief. De 18 uur lessen zijn voldoende om het volgende niveau (A-2) te bereiken. Ik ken huiswerk toe na elke les en geef periodieke voortgangsrapporten. De lessen zijn eenmaal per week op een vaste avond, van 19.00 tot 21.00 uur. Dit kan op woensdag of donderdag zijn. Het is de bedoeling om te beginnen op woensdag 12.09 of donderdag 13.09.18 De groepscursus bestaat uit een aantrekkelijke gestructureerde uitleg van de grammatica en een deel van de les waarin ze dit onmiddellijk in de praktijk brengen. Al na twee lessen worden de studenten uitgedaagd om in de tegenwoordige tijd op vragen (Q & A) in het Portugees te reageren. Ik heb een enorme passie om les te geven, en in 17 jaar voelt het nog steeds als gloednieuw (met alle ervaring nu ..) zodat studenten dit kunnen voelen. Probeer het eens, u zult veel sneller Portugees leren dan u had verwacht. Abraços (vriendelijke groeten) Marcelo
Zakelijke vaardigheden · Portugees · Portugees voor volwassenen
Communicatievaardigheden · Engels voor volwassenen · Engels
Betrouwbare leraar: Mijn naam is Tanja Ik ben conservatorium gediplomeerd en heb meer dan 25 jaar ervaring in het geven van zangles zowel in Nederland als in de VS. In Nederland heb ik lesgegeven op verschillende muziekscholen en in de VS op The Academy of the Arts (PA). Op dit moment geef ik zowel thuis les als op de muziekschool aan leerlingen in de leeftijd variërend van 10 tot 75 jaar. Verder ben ik dirigente en performer. Ik leid 2 koren en verzorg samen met mijn vaste pianist of band de muzikale aankleding bij verschillende (privé en zakelijke) gelegenheden. Ook geef ik workshops De genres waarin ik les geef: pop, soul, musical, gospel en Jazz. Of je nu wel of geen noten kunt lezen is niet zozeer van belang bij de zanglessen. Als je dat niet kunt, krijg je er vanzelf een gevoel bij. De lessen zijn energiek, intensief, heel leerzaam maar vooral leuk! Wat kun je verwachten: Zangles: Stemtechniek: Adem, Resonantie, Articulatie Muzikaliteit: Interpretatie, Ritme, Improvisatie Presentatie: Houding, Communicatie Zingen in een band, hoe doe ik dat? Je kunt je zangtalent regelmatig op het podium oefenen op door mij georganiseerde muzikale activiteiten met publiek. Gratis proefles Je krijgt van mij een gratis proefles om te weten of het "klikt" en even af te tasten wat je kunt verwachten. Je kunt mij vrijblijvend mailen/appen om deze in te plannen. Ik hoop dat ik je voldoende info gegeven heb om je wat nieuwsgierig te maken naar mijn lessen. Mocht je het leuk vinden kun je mij bellen/mailen/appen voor de gratis proefles. De lessen worden bij mij thuis gegeven in Eindhoven Hartelijke groet, Tanja
Zingen
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 461 - 25 van 46

Onze leerlingen in Nederland beoordelen hun Nederlands leraar.

Om de kwaliteit van onze Nederlands leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 7 beoordelingen.

Leer Nederlands voor beginners / Learn Dutch through English / Ultimate beginner (Gouda)
Corina
Corina has helped in my conversational basics a lot. She was always flexible on timings and provided the lessons with a great enthusiasm and details. She was easily able to pick my mistakes while speaking and advising easy way of putting either right words or correcting my grammar. The lessons with Corina were so good. I recommend her highly.
Beoordeling door VIKAS
Language tutoring/course in Dutch, French, and Finnish (Maastricht)
Saida
Saida est à l'écoute de ses élèves. Une évaluation est réalisée durant le premier cours, afin de cibler les points à améliorer et les thèmes abordés sont d'actualité. L'ambiance est studieuse tout en étant agréable. Je recommande donc vivement les cours avec Saida !
Beoordeling door PRISCILLA
wiskunde a en b, natuurkunde, engels,economie,nederlands,scheikunde,enz (Boxtel)
Hans
Excellent start!
Beoordeling door ARUL SHALOM

Privé lessen in nederlands in andere landen