Deze feestperiode, geef als geschenk een verrijkende leerervaring!

Privélessen voor Nederlands in Nederland

Vind je perfecte nederlands leraar in Nederland.
Leer nederlands met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

66 nederlands leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+
Nederland
Nederlands
Betrouwbare leraar: Hoi! Mijn naam is Bart, ik ben 31 jaar oud, woon in Amsterdam en ik ben een Nederlandse (gevorderde) moedertaalspreker en leraar. Ik heb in verschillende landen gewoond en ik weet hoe het is om een ​​vreemde taal te leren en hoe uitdagend dit kan zijn. Vooral Nederlands, met zijn ongebruikelijke uitspraken en onregelmatige vormen en uitzonderingen (en 'de en het'). Tijdens onze lessen zal ik uitleggen hoe ik met dit soort problemen moet omgaan en ze proberen te vereenvoudigen. Hoe ik les geef: 1 - Uw niveau en doelstelling (en) In het begin bespreken we uw niveau en doelstellingen. Op deze manier kan ik u efficiënt de hulp bieden die u nodig heeft. De niveaus die ik onderwijs: - Beginners - Gemiddeld - MBO, HBO, universitaire studenten (essays, cases, scriptie etc.) - (Gevorderd) Nederlands voor professionals. 2 - Open communicatie Ik heb een open manier van lesgeven waarin ik studenten aanmoedig te blijven vertellen wat hun problemen zijn of waar ze willen verbeteren. Naar mijn ervaring bespaart dit veel tijd en maakt het de lessen ook leuker. 3 - Vereenvoudig in plaats van gecompliceerd Ik ben goed in luisteren en begrijpen waarom studenten problemen hebben met bepaalde problemen. Op deze manier kan ik het probleem vereenvoudigen en u Nederlands op een eenvoudige en begrijpelijke manier leren. 4 - Betrokken Ik ben betrokken bij de doelstellingen van mijn studenten en ben constant op zoek naar de beste en meest efficiënte manier om vooruitgang te boeken.
Nederlands
Hier enkele andere suggesties die je kunnen helpen om de juiste activiteit te vinden:
Zingen
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 661 - 25 van 66

Onze leerlingen in Nederland beoordelen hun Nederlands leraar.

Om de kwaliteit van onze Nederlands leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 11 beoordelingen.

Leer Nederlands voor beginners / Learn Dutch through English / Ultimate beginner (Gouda)
Corina
Corina has helped in my conversational basics a lot. She was always flexible on timings and provided the lessons with a great enthusiasm and details. She was easily able to pick my mistakes while speaking and advising easy way of putting either right words or correcting my grammar. The lessons with Corina were so good. I recommend her highly.
Beoordeling door VIKAS
Language tutoring/course in Dutch, French, and Finnish (Maastricht)
Saida
Saida est à l'écoute de ses élèves. Une évaluation est réalisée durant le premier cours, afin de cibler les points à améliorer et les thèmes abordés sont d'actualité. L'ambiance est studieuse tout en étant agréable. Je recommande donc vivement les cours avec Saida !
Beoordeling door PRISCILLA
Learn Portuguese in 10 weeks - private or group lessons -- professional with teaching degree - intensive course of 15 hours (Rotterdam)
Marcelo
Marcelo is een hele prettige docent met liefde voor de Portugese taal en het vak van docent. Hij geeft goed gestructureerd les en kan snel inschatten wat voor niveau iemand heeft en op welke manier je het meest effectief leert. Absolute aanbeveling!
Beoordeling door SUSANNE

Privé lessen in nederlands in andere landen