Privélessen voor Nederlands in Sint Pancras

Vind je perfecte nederlands leraar in Sint Pancras.
Leer nederlands met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

1 nederlands leraar in Sint Pancras

0 leraren in mijn favorieten
+

1 nederlands leraar in Sint Pancras

Resultaten aan het tonen 26 - 50 van 20326 - 50 van 203

Onze leerlingen from Sint Pancras beoordelen hun Nederlands leraar.

Om de kwaliteit van onze Nederlands leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Sint Pancras om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 34 beoordelingen.

Spaanse lessen en ook bijles. Maatwerk, veel ervaring in lesgeven. Nederlandse les voor anderstaligen. Hulp bij inburgeringsexamen. (Zwolle)
Yvonne
Yvonne geeft onze dochters van 6 en 9 jaar 2 x per week op afstand spaanse les. De nadruk ligt op converseren. De kinderen vinden het elke keer weer ontzettend leuk. Beide krijgen ze op hun niveau aangepaste lessen welke zeer afwisselend zijn. Een hele uitdaging om zulke jonge leerlingen bij de les te houden maar ze gaan snel vooruit en het belangrijkste, ze hebben er plezier in.
Beoordeling door ANKE
Nederlandse, Spaanse en/ of Engelse les op elk gewenst niveau
Irma
Een aardige lerares die op een een duidelijke manier les uitleg geeft op al je vragen. Daarnaast is ze erg positief ingesteld waarbij ze mij vooral heeft gemotiveerd om mijn best te doen voor spaans. Een aanrader!
Beoordeling door MOUNA
Leer Adobe Illustrator voor grafische of modeontwerpers: beginners en gevorderden, geen ervaring nodig. (Vorst)
Penelope
Top lerares met hart en ziel, geduldig, begripvol en helpt graag over persoonlijke en professionele groei! Dank je wel Penny!
Beoordeling door BALTUR