Voor ieder budget een passende docent

Makkelijk en snel de juiste begeleiding

22 fysica ‑ natuurkunde leraren in Amsterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

22 fysica ‑ natuurkunde leraren in Amsterdam

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 1421 - 25 van 142

Onze leerlingen from Amsterdam beoordelen hun Fysica ‑ Natuurkunde leraar.

Om de kwaliteit van onze Fysica ‑ Natuurkunde leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.7 van 5 op basis van 26 beoordelingen.

Middelbare school / IB-wetenschapsleraar in wiskunde en natuurkunde (Utrecht)
Matthijs
Mijn zoon van 13 heeft zn eerste les gehad. Hij was heel enthousiast, goede connectie en tips voor wiskunde ;-)
Beoordeling door ESTHER
Bijles wiskunde/calculus/natuurkunde voor middelbare scholieren en universiteitsstudenten ('s-Heerenberg)
Roland
Eerste bijles en mijn zoon is echt blij!!!!
Beoordeling door VICKY
Wiskunde / stat / proba, natuurkunde / scheikunde en bio, bij jou thuis, bij mij of op afstand (Dilbeek)
Robert
Mijn zoon is echt tevreden en vindt dat hij nu talrijke dingen geleerd heeft die hij zelf niet besefte niet genoeg te kennen
Beoordeling door MYRIAM

Waar kun je in Amsterdam natuurkunde les krijgen?

 

Heeft jouw kind moeite met natuurkunde en je bent niet altijd beschikbaar om zijn lessen te herhalen en hem te helpen met zijn oefeningen? Of gaat de stof ook jouw pet te boven? Maak gebruik van een privéleraar en kies voor natuurkundeles in Amsterdam. Je kunt wekelijks natuurkunde lessen in Amsterdam boeken om jouw kind de mogelijkheid te geven ondersteuning te krijgen voor alle onderwerpen die aan bod komen op de middelbare school. Om hem of haar te helpen bij het voorbereiden van zijn of haar huiswerk of toetsen van natuurkunde, biedt Apprentus de mogelijkheid om direct contact op te nemen met natuurkundedocenten in Amsterdam en omgeving. Vanuit het comfort van je eigen huis, bij de leraar of in een bibliotheek, biedt natuurkundeles elke leerling de mogelijkheid om regelmatig en op maat ondersteuning te krijgen.

Hoe vind je natuurkundeles in Amsterdam?

 

Als referentie en specialist op het gebied van privélessen en het verbinden van leraar en leerling, biedt Apprentus je de mogelijkheid om gemakkelijk de beste privélessen natuurkunde in de buurt van Amsterdam te vinden. Met een leraar die gespecialiseerd is in natuurkunde, kun je jouw kind helpen om passende schoolondersteuning te krijgen en rekening te houden met zijn specifieke behoeften. Huiswerk maken, oefeningen maken, lessen oefenen of examens voorbereiden met een privéleraar maakt het voor de leerling, of hij of zij nu een middelbare school leerling of een universiteitsstudent is, zelfverzekerder en zelfstandiger. Met de expertise en het community platform biedt Apprentus privélessen voor natuurkunde in Amsterdam en omgeving aan voor alle niveaus en alle onderwerpen met gekwalificeerde en betrouwbare leraren. Vertrouw op Apprentus en vind de leraar die in staat is om elke leerling te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen bij het begrijpen van zijn natuurkundelessen in Amsterdam.

Natuurkunde in Amsterdam: hoe kies je de juiste leraar en maak je een afspraak?

 

Met Apprentus heb je toegang tot de volledige lijst van leraren die gespecialiseerd zijn in natuurkunde in Amsterdam. Om de perfecte leraar te vinden, hoef je alleen maar je zoekopdracht aan te passen aan je eigen leeftijd of die van de leerling en je gewenste niveau aan te geven met de vele beschikbare filters. In enkele klikken krijg je toegang tot de volledige lijst van leraren die natuurkunde bieden, aan jouw verwachtingen voldoen en die dicht bij jou in de buurt zijn in Amsterdam. De gedetailleerde profielen met reviews van leerlingen, diploma's, prijzen en beschikbaarheid van leraren helpen je een keuze te maken. Je hebt vragen? Een leraar bevalt je? Apprentus biedt je de mogelijkheid om hem gratis te contacteren, om al je vragen te stellen, een afspraak te maken en te profiteren van de beste natuurkundelessen in Amsterdam en omgeving.