Privélessen in Utrecht

Vind je perfecte leraar in Utrecht.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

0 leraren in mijn favorieten
+

122 leraren in Utrecht

(7 recensies)
Nicole - De Bilt46€
Betrouwbare leraar: Hallo! Ik ben een ervaren taaldocent. Beginners en (semi-)gevorderden Spaans, Engels of Nederlands. Afgestudeerd in Latijns-Amerikastudies, 20 jaar onderwijservaring, met uitstekende taalbeheersing, enthousiasme en geduld. Voor middelbare scholieren, studenten, volwassenen, expats; privélessen of koppels of groepen. Alles is mogelijk. Ik bied pakketten op maat of individuele lessen aan en werk online of thuis bij De Bilt (directe busverbinding naar Utrecht, Zeist). Mijn lessen zijn vrolijk, persoonlijk, geduldig en ik weet grammatica op een leuke en begrijpelijke manier uit te leggen. De materialen en/of werkzaamheden zijn geheel in overleg. Ik wil graag meer over jou weten! Groetjes Nicole (44) Hallo! Ik ben een ervaren taaldocent. Beginners en halfgevorderden in het Nederlands, Spaans en Engels. Afgestudeerd in Latijns-Amerikastudies, 20 jaar onderwijservaring, met uitstekende taalbeheersing, enthousiasme en geduld. Voor scholieren, studenten, volwassenen, expats; privélessen of in paren of groepen; alles is mogelijk! Al mijn lessen worden aangepast aan de wensen van de klant. Je kunt kiezen voor een pakketdeal of individuele lessen. Ik werk online of spreek je af bij mij thuis in De Bilt (directe busverbinding naar Utrecht en Zeist). Al mijn taallessen zijn vrolijk, persoonlijk, geduldig en ik weet grammatica op een leuke en begrijpelijke manier aan je uit te leggen. Materialen en/of taken worden volledig onderling overeengekomen. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Nicole (44) Hallo! Ik ben een ervaren taaldocent. Beginners en (semi-)gevorderden Spaans, Engels of Nederlands. Afgestudeerd in Latijns-Amerikastudies, 20 jaar onderwijservaring, met uitstekende taalbeheersing, enthousiasme en geduld. Voor middelbare scholieren, studenten, volwassenen, expats; privélessen of koppels of groepen. Alles is mogelijk. Ik bied pakketten op maat of individuele lessen aan en werk online of thuis bij De Bilt (directe busverbinding naar Utrecht, Zeist). Lees de woorden niet, persoonlijk, geduldig en leg de grammatica op een leuke en begrijpelijke manier uit. De stof en/of de opgave zijn geheel in overleg. Ik wil graag meer over jou weten! Groetjes Nicole (44)
Nederlands · Spaans · Engels
(1 recensie)
Erwin - Utrecht58€
Basgitaar
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 28451 - 25 van 2845

Onze leerlingen from Utrecht beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Utrecht om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 109 beoordelingen.

Gitaarlessen (elektrisch, akoestisch, klassiek), theorielessen (Utrecht)
Panagiotis
Ik heb nu ruim een half jaar les van Panagiotis. Naast dat hij uiteraard een hele goede gitaarspeler is, is hij ook een fijn persoon om les van te krijgen. De lessen zijn altijd leuk en gericht op wat ik wil leren, en tegelijkertijd daagt hij me ook uit om dingen te doen die ik spannend vind. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel best moeilijke stukken kon leren fingerpicken, ik heb echt enorm veel progressie gemaakt sinds ik bij hem les heb.
Beoordeling door FLORAN
Portugees (Den Haag)
Arno
Ik heb een korte cursus Braziliaans Portugees gevolgd bij Arno om kennis te maken met de taal en de basis te leren voor mijn reis. Ik vond het leuk om hiermee bezig te zijn! Arno is een geduldige, motiverende docent die afwisselende oefeningen geeft tijdens de lessen, goed kan helpen bij de uitspraak, oog heeft voor detail, betrokken is bij het leerproces en huiswerk geeft dat aansluit bij jouw interesses. Al met al zeer tevreden👌
Beoordeling door ILSE ‘T
Bijles Nederlands voor kinderen t/m groep 8, bijles rekenen t/m groep 6/NT2 voor kinderen en volwassenen (Utrecht)
Hetty
Ik ben zeer tevreden over mijn Nederlandse lessen met Hetty. Voor de cursus had ik een beetje kennis van de Nederlandse taal (mijn niveau was A2 en ik kon alleen lezen maar niet praten). Nu, na slechts 10 lessen met haar, kan ik al beter praten! De lessen zijn altijd leuk en fun, en Hetty weet goed hoe aan mijn behoeften en snelheid aan te passen. Ik raad haar echt aan!
Beoordeling door CHRYSA