Privélessen in Diemen

Vind je perfecte leraar in Diemen.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

Privélessen in Diemen

Vind je perfecte leraar in Diemen. Leer met onze leraren bij je thuis of bij de leraar.

Bij de leraar? Thuis? Online lessen?
Thuis of bij de leraar
Bij de leraar
Thuis
Online via webcam
Leeftijd
Peuters (0-3 jaar oud)
Kleuters (4-6 jaar oud)
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Prijs per les:0€
100€
100+€
100+€
0 leraren in mijn favorieten
Diemen
(3 recensies)
Olivia - Amsterdam34€
Betrouwbare leraar: Hallo, mijn naam is Olivia en ben fully bevoegd in the lesgeven van de Franse taal. Ik heb een Master Degree en ben IB gecertificeerd. Bonjour, mijn naam is Olivia en ik heb een Master in het onderwijzen van de Franse taal en de certificering voor het IB-programma (tweetalig examen) voor buitenlandse middelbare scholieren. De afgelopen 7 jaar heb ik lesgegeven aan internationale scholen, privéles gegeven aan studenten van verschillende leeftijden en tegenwoordig geef ik ook Frans les aan het Berlitz Language Institute. De laatste 7 jaar heb ik lesgegeven op Internationale Scholen, privé lessen en werk nu ook bij Berlitz Language Instituut. Ik heb een inspirerende en interactieve manier van lesgeven ontwikkelt dat je niet alleen de Franse taal maar ook de cultuur laat proeven! Na zestien jaar in Azië te hebben gewoond en al deze verschillende nationaliteiten te hebben onderwezen, ontwikkelde ik een inspirerende en interactieve methode om de Franse taal te onderwijzen in verband met de Franse cultuur; eten, mensen, kunst, mode. Ik denk dat taal de eerste stap is, maar de "Etiquette" is wat je meer "Frenchy" maakt of in staat om zaken te doen in het Frans en met de Fransen! Met mij leert u Frans in uw tempo, op basis van uw behoeften en uw motivatie; voor vrije tijd of zakelijk georiënteerd. Ik heb lesprogramma's gemaakt zoals 'Frans voor de chef' en 'Frans voor bedrijven in de textielindustrie'. Ik geef les voor volwassenen en tieners en bereid me ook voor op het IB-programma (Taal A en B).
Frans · Frans voor volwassenen
Resultaten aan het tonen 1 - 6 van 61 - 6 van 6

Onze leerlingen in Diemen beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Diemen om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 6 beoordelingen.

Language and Culture, the combination to learn our language/ IB program (Amsterdam)
Olivia
I have been now learning French with Olivia for almost 2 months. It's an unique experience not only to study a beautiful language, but also exchange knowledge about cultures, cuisine, traditions, travels and many other things. Olivia is truly passionate about teaching French and has a very open and pleasant personality. She is always eager to help with any questions and stimulate people to start speaking French. I always enjoy my lessons with her! She is also available on Skype, so now worries if you travel a lot ;-)
Beoordeling door KURALAY
violin/viola lessons with a professional teacher for all ages (Amsterdam)
Aida Alvarez
Aida is really nice and patient. She takes time to understand the level of her students and explains clearly how to play this such difficult instrument, and also she makes you feel confident when you hold the bow for the very first time. Looking forward for my next classes with her.
Beoordeling door LUCIANA ELENA