X In vele landen worden de restricties versoepeld, maar #BlijfVeilig! Daarom raden we je aan nog steeds zo veel mogelijk om te kiezen voor Online lessen!

Privélessen voor Piano in Groningen

Vind je perfecte piano leraar in Groningen.
Leer piano met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

3 piano leraren in Groningen

0 leraren in mijn favorieten
+

3 piano leraren in Groningen

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
(18 recensies)
Matthias - Beerzel, België30€
Betrouwbare leraar: 𝙽𝚞 𝚘𝚘𝚔 𝚘𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝚙𝚒𝚊𝚗𝚘𝚕𝚎𝚜𝚜𝚎𝚗 𝚖𝚘𝚐𝚎𝚕𝚒𝚓𝚔 𝚟𝚒𝚊 𝚂𝚔𝚢𝚙𝚎 𝚘𝚏 𝚉𝚘𝚘𝚖. Mijn naam is Matthias en geef privé pianolessen aan studenten van alle leeftijden en niveaus. Jonge kinderen vanaf 4 jaar oud kunnen bij mij hun eerste stappen zetten in de wereld van de piano. Ook zijn jong volwassenen en volwassenen zeer welkom! De pianoles gaat door bij mij thuis in Beerzel, bij u thuis in regio Beerzel of online via Zoom of Skype. Ik woon op korte afstand van Putte, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Mechelen, ... Tijdens de lessen zal ik rekening houden met specifieke wensen, zoals bv. voorkeur aan klassieke of populaire muziek. Bent u een enthousiaste beginner of wil u na enige tijd de draad weer oppikken? Contacteer me gerust voor meer informatie. Tijdens de lessen breng ik de theorie stapsgewijs aan via een pianomethode die is afgestemd op uw eigen leeftijd. Voorkennis van muziek is niet nodig. Als pianist ben ik reeds meer dan 16 jaar actief. Ik ben in 2018 afgestudeerd als Master in de muziek aan ‘LUCA School of Arts’ te Leuven en van 2018-2019 studeerde ik verder aan de ‘Universität für Musik und Darstellende Kunst’ te Wenen. “𝙰 𝚐𝚛𝚎𝚊𝚝 𝚜𝚎𝚗𝚜𝚒𝚝𝚒𝚟𝚒𝚝𝚢 𝚊𝚗𝚍 𝚍𝚎𝚎𝚙 𝚞𝚗𝚍𝚎𝚛𝚜𝚝𝚊𝚗𝚍𝚒𝚗𝚐 𝚘𝚏 𝚝𝚑𝚎 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌𝚊𝚕 𝚝𝚎𝚡𝚝, 𝚜𝚎𝚛𝚟𝚎𝚍 𝚋𝚢 𝚊 𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚜𝚘𝚕𝚒𝚍 𝚝𝚎𝚌𝚑𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎.” ― 𝙲𝚕𝚊𝚞𝚍𝚎 𝙵𝚛𝚊𝚗ç𝚊𝚒𝚡, 𝚍𝚊𝚞𝚐𝚑𝚝𝚎𝚛 𝚘𝚏 𝚙𝚒𝚊𝚗𝚒𝚜𝚝 𝚊𝚗𝚍 𝚌𝚘𝚖𝚙𝚘𝚜𝚎𝚛 𝙹𝚎𝚊𝚗 𝙵𝚛𝚊𝚗ç𝚊𝚒𝚡 (𝟸𝟶𝟷𝟿)
Kindermuziek · Toetsenbord (muziek) · Piano
Betrouwbare leraar: Op zoek naar educatieve, veelzijdige en leuke pianolessen? Zoek niet verder. Mijn naam is Áron en ik ben een 26-jarige uitvoerend kunstenaar en opvoeder uit Hongarije. Ik speel al meer dan 18 jaar piano en heb les gegeven aan studenten van alle leeftijden, van beginners tot gevorderde musici. Wat kun je van me verwachten bij je pianoles? Mijn hoofddoel, naast het aanleren van de techniek, theorie en repertoire, is om studenten te laten zien hoeveel plezier muziek kan brengen in hun leven en om hun eigen muzikale ideeën te laten uitdiepen. Je zult in staat zijn om het belang van muzikaliteit, artisticiteit, de rol van muziek in ons leven, de houding van spelen, luisteren, componeren en experimenteren met nieuwe geluiden te ontdekken. STRUCTUUR PER NIVEAU Beginner* Ik heb mijn eigen technieken om kinderen te onderwijzen (veel kleuren, vormen, kinderliedjes), evenals volwassen beginners. Het belangrijkste in deze fase is om de student te laten genieten van het geluid van de piano en na een les tevreden en gemotiveerd te zijn. Samen zullen we werken aan een bepaald repertoire dat je zal helpen je techniek en hoorvaardigheid te verbeteren, je muzikale kennis en creativiteit te ontwikkelen. Intermediate * Met studenten van dit niveau zullen we meer werken aan het perfectioneren van de harmonie, techniek en transcriptie. Je leert hoe je een uitdagender repertoire moet improviseren dat de beoefening van zowel techniek als muziekanalyse vereist. geavanceerde * Afhankelijk van je doel, zal ik je helpen een bepaald deel van je pianospel te ontwikkelen. We gaan duiken in details van harmonie (jazzharmonie), improvisatievaardigheden, compositievaardigheden, podiumkunsten en meer. * Klassen kunnen worden aangepast aan uw behoeften en specifieke interessegebieden, indien nodig. Ik hoop dat je enthousiast bent om samen muziek te ontdekken! :) Voel je vrij om me te bereiken als je vragen hebt.
Kindermuziek · Piano · Jazz muziek
(2 recensies)
Andries - Leuven, België44€
Betrouwbare leraar: Ik ben een ervaren pianist en leerkracht. Ik heb gestaakt in Leuven en Basel waar ik ben afgestudeerd met de grootste onderscheiding. Deze lessen zijn voor iedereen die muziek wil leren, eender welk level. Mijn doel is om mijn passie voor de student te laten zijn en hem zo veel mogelijk te motiveren. Voor beginners: Aanvang met de basis in zowel pianospel alsnotenleer, er wordt gewerkt op tempo van de leerling. Voor de gemiddelde: Er zal verder worden gewerkt op een vergane vaardigheden en verdere ontwikkeling om een vaardige en handige pianist te vormen. voor gevordere: indien je hoge ambities hebt, zal ik mijn uiterste best doen om dit teichtenen. We kunnen repertoire uitbouzen en het pianospel van de afgelopen 150 jaar bespreken. *** Engelse versie *** Ik ben een ervaren pianist en docent met ervaring in de bovengenoemde categorieën. Ik was een student aan de Hochschüle für Musik in Basel in de piano performance-afdeling en LUCA School of arts, Leuven (beide behaald summa cum laude) Deze les is voor iedereen die muziek wil leren, op elk niveau. Mijn belangrijkste doel is om mijn passie voor muziek met de student te delen en ze zo veel mogelijk te motiveren. Voor beginners: we beginnen met de basis in zowel pianospelen als muziektheorie. We zullen werken aan het tempo van de student. Voor gevorderden: we zullen verder werken aan eerder verworven vaardigheden en deze ontwikkelen om een bekwame en handige pianist te worden. Voor gevorderden: als u hoge doelen heeft, zal ik u helpen deze te bereiken. We kunnen je repertoire verbreden en ik zal je de afgelopen 150 jaar lesgeven over pianospelen.
Piano · Muziektheorie · Muziekgeschiedenis
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 421 - 25 van 42

Onze leerlingen from Groningen beoordelen hun Piano leraar.

Om de kwaliteit van onze Piano leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Groningen om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 40 beoordelingen.

Privé pianolessen voor alle leeftijden & niveaus.‎ (Putte)
Matthias
Net mijn tweede les gehad bij Matthias en heb alleen maar positiefs te vertellen. Hij heeft een aangename, kalme persoonlijkheid, is erg begaan met je en weet perfect hoe hard hij kan pushen om je vooruit te helpen. Heb mijn lessen na nieuwjaar al vastgelegd! Update: ondertussen zijn we weer een paar maanden verder en ik kan alleen maar bevestigen dat Matthias echt een geweldige leerkracht is.
Beoordeling door CORBIN
Privélessen piano aan huis of op locatie in Kapellen (Kapellen)
Kim
Het eerste uur les is , volgens mij, goed verlopen. In de toekomst kijken kan ik niet maar heb wel het volste vertrouwen dat het goed komt.
Beoordeling door THEO
Muzieklessen, piano, keyboard, accordeon (beginners) (Utrecht)
Wym
Bedankt voor de introductieles accordeon spelen
Beoordeling door RENATE