Privélessen voor Piano in Nederland

Vind je perfecte piano leraar in Nederland.
Leer piano met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

57 piano leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+
Nederland
Piano
Hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Morice, Pianist en Bassist. Al heel mijn leven maak ik muziek. Het is voor mij hetzelfde als ademen! Als 12-jarig jongetje werd ik aangenomen in de ‘Jong Talent Klas’ van het ‘Conservatorium in Tilburg’ en zo begon mijn carrière als klassiek pianist. Later ben ik naast piano ook de basgitaar gaan bespelen, puur omdat het geweldig is! Mijn studie heb ik aan het Conservatorium van Tilburg voltooid met als richting klassiek piano. Ik geef veel concerten in binnen- en buitenland en ben vaak op tv verschenen bij programma’s zoals o.a. De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden, RTL Late Night etc. Het grootste podium waar ik heb mogen staan was 2x een uitverkocht ‘Ziggodome’ toen ik met mijn band ‘The Basily Boys’ Gerard Joling mocht begeleiden. Het optreden dat mij het meest is bijgebleven is een concert voor ‘Koningin Maxima’ bij de opening van het ‘Culturalis Theater’ in Den Haag. Naast optreden ben ik ook actief als componist en arrangeur. Elke muziekstijl spreekt mij aan maar ik ben gespecialiseerd in klassieke muziek & jazz. Maar in mijn lessen is elke muziekstijl vertegenwoordigd van Klassiek tot Rock & Pop. Voor iedere leerling stel ik een individueel lesplan samen, want het is mijn missie om iedereen de magie van muziek te laten ontdekken! Meld je aan en dan zie ik je snel bij de gratis proefles! T: 06-14662977. M: info@moricecorstanje.com W: www.moricecorstanje.com Tarief: Tot en met 20 jaar (BTW-vrij): 30-minuten les - €21,00. 60-minuten les - €33,00. 21 jaar en ouder (+21% BTW): 30-minuten les - €25,00. 60-minuten les - €40,00. voor een afstand verder als 25km dienen reiskosten te worden vergoed.
Muziektheorie · Piano
Heb je altijd al jouw muziektalent willen ontwikkelen? Dit is je kans. Ik kom uit een muzikale familie. Als meisje heb ik snel autodidact blokfluit leren spelen. Op iets latere leeftijd kwamen daar ook nog piano en gitaar bij. Op jonge leeftijd was muziek een van mijn passies geworden. Later, na mijn leraresopleiding, kon ik verdere muziekopleiding niet weerstaan. Muziek is niet alleen mijn passie, maar is voor mij ook een manier om met elkaar te communiceren. Als je niet weet hoe dit kan, je kan het wel leren. Mijn ervaringen als lerares en muzikant waren en zijn nog steeds aan elkaar gekoppeld. Ik heb ruime ervaring opgedaan als muzieklerares en allround muzikant en dit in verschillende vakgebieden, zoals het dirigeren van koren, het opstellen en uitdragen van leerprogramma’s voor scholen, het geven van notenleer en het aanleren van instrumenten (blokfluit, keyboard/piano, gitaar). Al doende heb ik een open, flexibele en interactieve lesmethode ontwikkeld, die gebaseerd is op de vele jaren ervaring en inzicht in cognitieve processen van het leren. Het is een effectieve en speelse manier van leren voor alle leeftijdscategorieën. Daarbij houden wij voortdurend rekening met de wensen en interesses van onze cursisten. Tijdens je cursus leer je door heel veel oefening en tips, het beste uit jezelf naar boven te brengen en zelfverzekerd op te treden. Niets is leuker dan dat. Onze lesmethode is zo ontworpen dat tegemoet gekomen wordt aan de behoeften van elke individuele cursist.
Fluit · Piano · Muziektheorie
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 571 - 25 van 57

Onze leerlingen in Nederland beoordelen hun Piano leraar.

Om de kwaliteit van onze Piano leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen in Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 2 beoordelingen.

ZINGEN (POP, JAZZ, OPERA), HARMONIE, OOROPVOEDING, SOLFEGE ', (Den Haag)
Roberto
Great experience.. totally satisfied with the teacher, the organization and the lessons😊
Beoordeling door ALYOSHA-CAN
Pianoles, van popmuziek tot licht klassieke muziek (Amsterdam)
Leo
Had a good experience.
Beoordeling door RINAT