Apprentus is de eenvoudigste manier om Spaans te leren in Amsterdam

Kies voor op maat gemaakte lessen van uitstekende docenten Italiaans in Amsterdam

15 italiaans leraren in Amsterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

15 italiaans leraren in Amsterdam

(7 recensies)
Valentina - Amsterdam46€
Betrouwbare leraar: Doei! Ik geef al twaalf jaar Italiaans. Ik heb privé les gegeven en aan taalscholen zoals La Scuola Italiana del Greenwich Village in New York en ItalCultura, de school van het Italian Cultural Institute of Chicago. Tijdens de eerste paar lessen zal ik ervoor zorgen dat je de tools hebt om alle klanken van de Italiaanse taal uit te spreken en te herkennen. Deze stap is essentieel! En het zal alles achteraf gemakkelijker maken. Als ik Italiaans geef, probeer ik alle dingen te vermijden die ik als taalstudent haatte. We zullen echte liedjes, echte literatuur gebruiken, echte gesprekken voeren en verhalen vertellen. Als je al je zintuigen aanspreekt, is het gemakkelijker om je geest ontspannen te houden en nieuwe woorden te onthouden. Ik zal mijn materialen aanpassen aan uw interesses, behoeften en gewenst tempo. En omdat u van een native Italian leert, leert u ook over de Italiaanse cultuur en geschiedenis. Je zult een manier van denken absorberen, niet alleen grammaticale regels. Ik spreek een heleboel talen, dus ik weet het een en ander over hoe vervelend taallessen kunnen zijn. Mijn angstaanjagende leraar Frans op de middelbare school liet ons dezelfde nepdialoog uit een heel slecht boek ad nauseam herhalen, keer op keer. Sommige van die dialogen staan in mijn geheugen gegrift: “Bonjour, je m'appelle Richard Drapeau, je viens du Canada, je suis Canadien...” Als ik Italiaans les geef, probeer ik alle dingen te vermijden die ik haatte als taalstudent. We gebruiken echte liedjes, echte literatuur, doen een echt gesprek en vertellen verhalen en we gaan door op 'praatwandelingen', omdat wanneer je je zintuigen inspireert, het gemakkelijker is om je geest ontspannen te houden en nieuwe woorden te onthouden. Ik studeer Lingue e Letterature Straniere (vreemde talen en literatuur) van Università Roma Tre (gelijk aan een Amerikaanse MA) en een master of Fine Arts in interdisciplinaire kunst en media van Columbia College Chicago. Ik schreef een scriptie over het vertalen van een lang episch gedicht van WH Auden en ik probeerde op een paard door Amerika te rijden.
Italiaans
Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
(12 recensies)
Tanya - Amsterdam, Nederland56€
Betrouwbare leraar: Hoi! Ik ben Tanya. Ik ben geboren in Italië, maar de laatste twee jaar van mijn leven heb ik de wereld rondgereisd, vooral in Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, op afstand gereisd en gewerkt. Ik ben een professionele docente met 6 jaar ervaring. Ik werkte aan de vertaling van medische en juridische artikelen, panelen in het glasmuseum in Venetië en werkte als tolk aan het hof van Venetië. Ik heb een diploma in talen, ik ben gecertificeerd in internationaal recht en ik ben een language coach. Language coach houdt in dat ik je niet alleen een taal leer, maar ook hoe nieuwe talen te leren! Ik zal je hele leertraject nauwlettend volgen, om het meeste uit je vaardigheden te halen! Dat komt omdat ik graag nieuwe talen leer! Daarom ben ik na jaren studeren polyglot geworden (8 talen - Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Japans, Arabisch, Hebreeuws, Nederlands) en heb ik zelf een methode bedacht om jou de taal te leren die jij wilt leren! Door de jaren heen heb ik geleerd mijn werk te modelleren volgens de persoonlijke behoeften van elke student en heb ik een methode ontwikkeld waarmee mijn studenten de taal op een snelle en leuke manier kunnen leren. Mijn hobby is mijn grootste passie is het leren van andere talen, daarom kan ik uit mijn ervaring veel van de problemen begrijpen die verband houden met het leren van een vreemde taal. Mijn lessen gebaseerd zijn op een specifieke methode die ik heb ontworpen om het leren te vergemakkelijken en te versnellen. Mijn lessen zijn beschikbaar in het Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Nederlands en Arabisch. GROEPLESSEN mogelijk! Tot snel! :-)
Spaans · Engels · Italiaans
Italiaans · Spraakkunst · Cultuur
Betrouwbare leraar: Mijn naam is Cristina en ik spreek Italiaans als moedertaal. Ik ben geboren en getogen in Italië, waar ik ben afgestudeerd en waar ik heb gewerkt als leraar Italiaans voor kinderen en tieners van 6 tot 15 jaar, zowel Italiaans als buitenlands. Vier jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd. Hier begon ik Italiaans te leren aan iedereen die mijn mooie taal wilde leren, zowel persoonlijk als via de webcam. Momenteel heb ik studenten van alle leeftijden en met de meest uiteenlopende doelstellingen: doelstellingen die in alle rust op vakantie willen, mensen die onlangs verhuisd zijn en willen inburgeren, jongeren die studeren of willen werken voor Italiaanse bedrijven en tweetalige kinderen die hun uitspraak verbeteren. Ik hou ervan om mijn lessen met grote zorg voor te bereiden. Tijdens de proefles moedig ik mijn leerlingen aan om zoveel mogelijk te spreken om inzicht te krijgen in hun kennisniveau van de taal en wat hun doelen en interesses zijn. Op dit punt kan ik een persoonlijk programma organiseren. Ik focus vooral op het gesprek, ongeacht het startniveau van de leerling. Vertrekkend van een korte dialoog, een artikel of een video, haal ik inspiratie om de woordenschat, grammatica en uitspraak te verdiepen. Ik gebruik verschillende soorten materiaal: teksten, kranten- en tijdschriftartikelen, origineel of vereenvoudigd, spelletjes en interactieve oefeningen, alles wat de les spannend, leuk en productief kan maken! En voor degenen die dat willen: er is geen tekort aan huiswerk, dat je online of in schoolboeken kunt doen, afhankelijk van je smaak. Sinds ik ben verhuisd, ben ik ook Nederlands gaan studeren en dit heeft mij enorm geholpen bij het begrijpen van de moeilijkheden die studenten, vooral volwassenen, kunnen tegenkomen bij het leren van een vreemde taal. Ik kon verschillende methoden vergelijken en op mezelf experimenteren met verschillende theorieën en technieken. Naast professionaliteit geloof ik in passie voor wat ik doe, wat op elk moment van mijn lessen terugkomt.
Italiaans
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 751 - 25 van 75

Onze leerlingen from Amsterdam beoordelen hun Italiaans leraar.

Om de kwaliteit van onze Italiaans leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 150 beoordelingen.

Cursus Italiaans voor alle niveaus door ervaren docent die ook Nederlands, Frans, Engels, Duits en Zweeds spreekt.
Pauline
Pauline leert mij Zweeds. Zoals ik aan haar heb gevraagd, wil ik vooral conversatie. We spreken zelfs met nog maar 2 lessen al veel Zweeds in de les. De voorbeelden zijn duidelijk en snel te begrijpen. Pauline is vriendelijk, geduldig, heeft humor en vertelt ook cultuurweetjes over Zweden. Haar andere taallessen zullen ongetwijfeld ook heel leuk en leerzaam zijn! Kortom, ga naar Pauline voor je nieuwe taal! En mycket bra lärare!
Beoordeling door HERMA
Italiaans privélessen online en offline - Privélessen Italiaans (Rotterdam)
Davide
Ik heb een week lang dagelijks een les van 90 minuten gevolgd bij Davide om mijn Italiaanse spreekvaardigheid op te frissen. Voor mijn vakantie in Italië. Dat was heel effectief. De oefeningen van Davide sluiten goed aan bij het dagelijks leven. Davide is heel vriendelijk en geduldig en neemt de tijd om dingen uit te leggen. Ik raad hem zeker aan als leraar!
Beoordeling door PIETER
Spaanse les: bereik het niveau waarnaar je op zoek bent! (Konstanz)
Melissa
Melissa is een zeer enthousiaste en zeer vriendelijke lerares. Ze heeft veel algemene kennis en ervaring. Ze is zeer deskundig. Haar aanpak is met veel logica opgezet. Ze legt het goed uit. Aan de hand van voorbeelden. Ik raad haar absoluut aan. Ze houdt veel van muziek, dus de taal leren met o.a. muziek video's en lyrics. Wat wil je nog meer?
Beoordeling door GERRY

Waar kun je in Amsterdam Italiaanse lessen volgen?

 

Om gemakkelijk Italiaans te leren, om jouw niveau te verhogen, om de Italiaanse spelling en grammatica onder de knie te krijgen, kies je voor Apprentus! We raden je aan om in te zetten op nabijheid. Kies voor Italiaanse lessen aan huis in Amsterdam of eenvoudig online. Apprentus voorziet je van de volledige lijst met Italiaanse leraren in Amsterdam en omgeving of online naargelang jouw wensen.

Voor het plezier van het leren van een nieuwe taal of voor bijles voor jouw kinderen, ontdek een ruime keuze aan cursussen om grammatica, vervoeging en uitspraak onder de knie te krijgen en om uiteindelijk vloeiend Italiaans te spreken. Met Apprentus vind je in een paar klikken een ervaren privéleraar Italiaans, aangepast aan jouw behoeften. De docenten zijn beschikbaar voor privélessen aan huis, bij de leraar, op de plaats van jouw keuze of online.

Hoe vind ik de beste cursussen Italiaans in Amsterdam?

 

Italiaans, gesproken door meer dan 60 miljoen mensen en beschouwd als de belangrijkste taal van de kunsten, is een van de officiële talen van de Europese Unie en profiteert van de culturele, artistieke en culinaire invloed van Italië in de wereld.

Apprentus biedt je de mogelijkheid om de Italiaanse taal te ontdekken of jouw niveau te verbeteren door middel van privélessen in Amsterdam. Dankzij de aanbevelingen van de studenten en de tools die beschikbaar zijn op ons platform, heb je de mogelijkheid om eenvoudig de ideale leraar Italiaans te vinden. Gekwalificeerde, bekwame, native of tweetalige sprekers, onze docenten bieden cursussen voor alle niveaus van Italiaans: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Met Apprentus kun je vergelijken, selecteren en contact opnemen met de leraar Italiaans van jouw keuze om je eerste lessen te volgen!

Hoe kies je de juiste cursus Italiaans in Amsterdam en maak je een afspraak met een docent?

 

Met Apprentus kun je snel en gemakkelijk de beste bijlesleraar Italiaans bij jou in de buurt vinden Amsterdam. Om dit te bereiken, begin je jouw zoektocht op de Apprentus-site, waarbij je jouw leeftijd, niveau, budget specificeert en of je Italiaanse lessen voor volwassenen of voor kinderen wilt. Extra filters en de beoordelingen van studenten, prijzen en volledige profielen van elke leraar helpen je bij het oriënteren en begeleiden je bij het vinden van de ideale leraar. Een leraar valt op en je vindt zijn profiel leuk? We raden je aan om gratis contact met hem op te nemen om al jouw vragen te stellen, een stage- of trainingsprogramma te plannen en jullie beschikbaarheid te controleren. Als je overtuigd bent van de kwaliteit en het potentieel van deze leraar,

maak een afspraak in Amsterdam en bouw samen een effectieve educatieve relatie op om je vaardigheden te verbeteren, je voor te bereiden op je examens en Italiaans te spreken!