In deze klas leer je systematisch wat de Hindi-taal is. Ik pas de lessen aan en personaliseer de lessen voor elke student op basis van hun behoeften en vereisten. De lessen concentreren zich op de uitbreiding van elk element van de Hindi-taalmatrix via verschillende leuke activiteiten. Ze kunnen u helpen bij het ontwikkelen van een van de vier vaardigheden waarnaar u streeft: 1) Lezen 2) Schrijven 3) Spreken 4) Luisteren De lessen zijn intensief gericht op de fundamentele principes van de taal: 1) Klanken (en alfabet) van de taal 2) Woordvorming 3) Grammatica 4) Zinsvorming 5) Woordenschat en interpunctie 6) Aanwezigheid van cultuur in de taal In deze cursus is de student, terwijl hij de basisprincipes van de Hindi-taal leert, uiteindelijk in staat om verschillende delen samen te voegen en de puzzel op te lossen. Ze zijn in staat om langzaam de vaardigheden te ontwikkelen waarnaar ze streven. PS: 1) Voor Nederlandse moedertaalsprekers, ik sta ervoor open om het Nederlands niet alleen te gebruiken voor lespresentaties, maar ook om te proberen hen te helpen door gesproken Nederlands te gebruiken. 2) Voor de studenten die een voorliefde hebben voor literatuur, geef ik hun lessen wat meer pit met de literariteit van de taal. 3) Voor degenen die geïnteresseerd zijn, kunnen we een diepe duik nemen in de geschiedenis, sociologie, politiek, cultuur en poëtica van de taal

Beoordelingen (1)

Chandrita is een zeer goede leraar. Ze neemt de tijd om belangrijke concepten te onderwijzen en uit te leggen, is geduldig en haar liefde voor talen komt tot uiting in haar lesgeven. Over het algemeen een zeer positieve ervaring en ik raad haar aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van een nieuwe taal.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2019
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google
  • Verbonden met Linkedin