Deze feestperiode, geef als geschenk een verrijkende leerervaring!

Privélessen in Nederland

Find your perfect private tutor in Nederland.
Learn with our teachers at home or in their studio.

Privélessen in Nederland

Find your perfect private tutor in Nederland. Learn with our teachers at home or in their studio.

22 private teachers in Nederland

In-Person lesson? Online lesson?
At home or at teacher's location
Teacher's location
At home
Online via webcam
Age
Peuters (0-3 jaar oud)
Kleuters (4-6 jaar oud)
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Prijsvork voor de lessen0€
100€
100+€
100+€
0 teachers in my wish list
Nederland
Hoi! Ik ben Nuria en ik kom uit Valencia (Spanje). Aangenaam kennis te maken! Ik ben een vriendschappelijke native speaker en apotheker die in Nederland woont. Ik geniet van het leren van de Spaanse taal aan internationale studenten en mensen die geïnteresseerd zijn in deze uitdagende taal. Ik heb ook een sterke interesse in spaanse en Latijns-Amerikaanse kunsten en bioscoop. Ik wil studenten helpen om op een didactische en leuke manier Spaans te leren! Wat bied ik aan? - Onderwijs gebaseerd op motivatie en zelfverbetering. - Gebruik van audiovisuele en geschreven middelen om het leerproces te versterken. - Ervaring met het aanbieden van privé-les en biomedische lezingen aan de universiteit. - Expertise in de ontwikkeling van lesmateriaal en leeractiviteiten, alsmede systemen en tests om de leermethode te evalueren. Wie kan zich bij de lessen aansluiten? - ALLE LEVELS: mensen die geïnteresseerd zijn in de basisvaardigheden of hun Spaanse vaardigheden willen verbeteren: beginner, intermediair en geavanceerd. We kunnen een eerste sessie hebben om uw niveau en doelen op te stellen. - Kinderen, tieners en volwassenen: privélessen en kleine groepen. - Optioneel: dynamische conversatie-gebaseerde klassen voor geavanceerde luidsprekers. Locatie: Eindhoven en omgeving. Ik kan op mijn locatie of op de locatie van de student les geven. Als alternatief kunnen we ontmoeten in een café of via een webcam. CV en referenties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft.
Spaans voor volwassenen · Spaans
Resultaten aan het tonen 1 - 22 van 221 - 22 van 22

Our students in Nederland evaluate their teacher.

To ensure the quality of our teachers, we ask our students in Nederland to review them.
Only reviews of students are published and they are guaranteed by Apprentus. Rated 5.0 out of 5 based on 5 reviews.

Interactive Private English Lessons with Native Speaker (Amsterdam)
Kathleen
Kathleen has tutored our son now twice on English and Math. She has a structured program and our son seems very receptive to it. He has enjoyed both sessions and looks forward to next ones. Given his resistance to homework this is a great thing!
Beoordeling door GRANT
Private classical music lessons, flute lessons in Amsterdam (Amsterdam)
Sherezade
This is my son's first lesson with Sherezade. She came well prepared to give the first lesson. Good communication skills and showed genuine interest to teach my son.
Beoordeling door VIJAY
Dutch classes ( private classes/ grouplessons) in a fun and flexible way. (Den Haag)
Ieke
We are very pleased with Ieke. My Daughter is extremely happy and seems to have taken an instant liking to Ieke She cannot wait for the next lesson!!
Beoordeling door MARYATI