Privélessen voor Engels in Arnhem

Vind je perfecte engels leraar in Arnhem.
Leer engels met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

6 engels leraren in Arnhem

0 leraren in mijn favorieten
+

6 engels leraren in Arnhem

Betrouwbare leraar: STARTDATUM ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2020, 10 WEKEN VAN 09.00 TOT 13.00 UUR Gedurende 10 weken train je op zaterdagochtend voor je examen Engels, Duits of Frans. We werken van 09.00 tot 13.00 uur. Na ieder uur heb je 10 minuten pauze om even op adem te komen. In deze training richten we ons op jouw examen en dat houdt in dat we werken aan: 1. Het vergroten van je parate woordenschat, zodat jij tijdens je examen zo min mogelijk kostbare tijd kwijt bent aan het opzoeken van woorden in je woordenboek en een tekst sneller begrijpt! 2. Leesstrategieën. Hierdoor leer je om teksten efficiënt te lezen en goed in te schatten waar jij je antwoord kunt vinden! 3. Het leren lezen en herkennen van signaalwoorden! Deze woorden geven je inzicht in de tekst en zijn erg belangrijk bij het beantwoorden van de vragen! Ook voorvoegsels komen aan de orde, want zij zijn eveneens een belangrijke leidraad in de tekst. 4. Het oefenen met examenstof uit voorgaande jaren. Hier ontwikkelen we snelheid! Je leert vragen en teksten te doorgronden en te begrijpen. Woorden te leren die jaar na jaar gebruikt worden en waar ze jou straks niet meer mee verrassen. De eerste 5 ochtenden besteden we aan de leesstrategieën, signaalwoorden, voorvoegsels etc. Natuurlijk telkens met teksten en vragen waarbij we onze leerstof toe kunnen passen. De volgende 5 ochtenden gaan we vooral examens maken. Dat doen we samen, zodat ik je/jullie kan helpen en kan zien waar je je kunt verbeteren. Heb je daarna behoefte aan meer lessen, wat natuurlijk altijd goed is, dan kunnen we dat bespreken. Samen vinden we vast tijd om dat te doen. Een intensieve examentraining kun je alleen, maar ook in groepjes van 2 tot maximaal 4 personen volgen. Heb je zelf zo'n groepje bij elkaar? Dan betaalt ieder van jullie een lager tarief per persoon. Wonen jullie allemaal buiten mijn woonplaats, maar heb je een goede plaats waar we kunnen trainen, dan bestaat de mogelijkheid dat ik jullie kant op kom. Er komen dan wel wat reistijd- en km-kosten bij.
Frans · Duits · Engels
Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
(14 recensies)
Gogy - Antwerpen, België18€
Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 2761 - 25 van 276

Onze leerlingen from Arnhem beoordelen hun Engels leraar.

Om de kwaliteit van onze Engels leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Arnhem om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.7 van 5 op basis van 62 beoordelingen.

General/Business English, IELTS and TOEFL Test Preparation: Tilburg (Besterd)
Irine
Irine heeft les gegeven aan Sander, een jongen uit India die dit jaar 2020 in Rotterdam wil gaan studeren. Irine heeft resultatenlijst van Sander voor de les opgevraagd, zodat ze de les op maat kon voorbereiden voor Sander. Sander heeft de les als zeer goed ervaren en wil meer lessen van Irine volgen voor een goede voorbereiding op zijn Toeffl examen.
Beoordeling door CORNE
Wiskundelessen voor beginners en gevorderden (Gouda)
Mahmood
Mahmoud gaf mij een zeer gerichte bijles waardoor ik sneller als verwacht mijn theorie onder de knie kreeg. Om te zeggen dat Mahmoud goed in wiskunde is is een understatement! Daarbuiten was hij steeds vriendelijk en konden we na onze lessen altijd een fijne babbel hebben over onze gemeenschappelijke interesses.
Beoordeling door NATHAN
Engels voor beginners, leer Engels met mij te spreken via webcam (Wommelgem)
Gogy
Heb goede indruk van eerste les met Gogi. Zij past lesmateriaal snel bij mijn taalniveau en legt geduldig uit in verschillende tallen ( Russisch of Nederlands ) als ik iets niet begrijp. Ik zal zeker verder met haar Engels willen leren.
Beoordeling door OLENA