Privélessen voor Engels in Schaarbeek

Vind je perfecte engels leraar in Schaarbeek.
Leer engels met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

77 engels leraren in Schaarbeek

0 leraren in mijn favorieten
+

77 engels leraren in Schaarbeek

Betrouwbare leraar: NB: ik ben op vakantie (zonder internettoegang) tot en met 9 september. Mijn naam is Serdane en ik bied Engelse lessen aan middelbare scholieren en volwassen studenten die moeite hebben om een werkmethode te ontwikkelen die bij hen past. Extravert en bubbels ... en vooral veel humor! Ik denk dat het leren van talen vooral gaat over het ontwikkelen van een aangepaste leermethode. Sommigen leren intuïtief talen door zich in het bad van het gesprek te werpen. Anderen daarentegen moeten op rigoureuze wijze worden blootgesteld aan de grammaticale concepten voordat ze met het gesprek beginnen. Er zijn zoveel manieren om te leren dat er studenten zijn ... Daarom pas ik mijn cursussen aan aan ieders behoeften, en bovenal probeer ik studenten te helpen ontdekken wat voor hen werkt hem zodat hij zelfstandig verder kan gaan. Een paar woorden over mijn achtergrond: Na de middelbare school in Saint-Boniface, heb ik een dubbele tweetalige bachelor (rechten) en economie aan de Saint-Louis University gevolgd, daarna een master in de rechten aan UCL (voltooid juni 2018) inclusief een Erasmus in het Duits aan de Universiteit van Wenen. Door deze gevarieerde carrière heb ik een solide werkwijze kunnen ontwikkelen. Mijn expertisegebieden: - Versterking - inhalen - Grammatica beoordelingen - Conversatiecursus - Werkmethode (organisatie, schema van herzieningen, enz.) Mijn tarief is inclusief volledig collegegeld (privélessen, de mogelijkheid om vragen te stellen buiten de lesuren, vragen te schrijven en te corrigeren, enz.).
Engels
(8 recensies)
Lucie - Brussel25€
Engels · Frans · Nederlands
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 1581 - 25 van 158

Onze leerlingen from Schaarbeek beoordelen hun Engels leraar.

Om de kwaliteit van onze Engels leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Schaarbeek om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 36 beoordelingen.

Turks (Turks, Turkce, Turc) Taal Lessen voor elk niveau studenten (Leuven)
Cigdem
Erg tevreden over de werkwijze van Ciğdem. Ze is praktisch, denkt goed mee en is hulpvaardig en flexibel en dat vind ik belangijk. Heel aardig en vriendelijk in de omgang. We hopen dat we echt meters kunnen maken met Turkse les en dat de vorderingen op korte termijn te horen zijn. Çigdem geeft ons nu in ieder geval een vertrouwd gevoel en we zijn blij dat we met haar samenwerken.
Beoordeling door ONUR
Schoolondersteuning: optimaliseer je studie en verbeter je werkwijze (Schaarbeek)
Serdane
Je suis très contente de Serdane. Elle a immédiatement mis mon fils de 15 ans à l'aise et a tout de suite compris ce que j'attendais d'elle. Serdane est très à l'écoute des besoins de mon fils et lui donne confiance en lui et en ses capacités tout en allant à l'essentiel. Je vous la recommande vivement.
Beoordeling door SYLVIE
Privélessen in het Engels - Frans - Nederlands. (Brussel)
Laurent
Thank you so much Laurent for these English classes! I really appreciated our conversations on various topics and the way you intervened to correct my English. I would 100% recommend you to people who need to practice English. Looking forward to my next class! All the best, Jeremie
Beoordeling door JEREMIE