Privélessen voor Biologie in Nederland

Vind je perfecte biologie leraar in Nederland.
Leer biologie met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

42 biologie leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

42 biologie leraren in Nederland

(2 recensies)
Elme - Berg19€
Betrouwbare leraar: Ik heb het IB-diplomaprogramma voor Biologie Standaardniveau met volledige cijfers behaald, tevens heb ik een 7 behaald op mijn Interne Beoordeling (IA). Ik heb een heel goed inzicht in wat de IB van zijn studenten verwacht (alle rare en prachtige kleine criteria). Ik heb een heel goed inzicht in biologie, het onderwerp zelf, omdat het een van mijn favoriete lessen was en ik begrijp de concepten over een bredere en kleinere schaal, zodat ik studenten kan helpen zowel de onderwerpen als de details te begrijpen en hoe ze allemaal op elkaar inwerken. Het is mijn doel om studenten niet alleen informatie uit het hoofd te leren op een enigszins robotachtige manier, maar ook om daadwerkelijk begrip en comfortabele grip te krijgen op alle onderwerpen, ideeën en concepten. Ik kan helpen met al het aangeboden huiswerk of cursuswerk, inclusief het geven van feedback en begeleiding bij essays en opdrachten. Ik vind het ook leuk om extra huiswerk op te stellen (niet moeilijk, alleen gebaseerd op onze sessies) om bij de volgende bijeenkomst op terug te komen, zodat het vertrouwen en begrip van de student over de onderwerpen blijft toenemen en ik kan zien waar ze precies hulp nodig hebben. NB: indien mogelijk zou ik het op prijs stellen als ik voorafgaand aan onze bijeenkomsten het cursuswerk of de onderwerpen zou ontvangen die de student momenteel in de klas doet (of de syllabus, in het beste geval) om mijn planning en het vermogen om te helpen zo goed mogelijk te maximaliseren.
Biologie · Bijles
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 421 - 25 van 42

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Biologie leraar.

Om de kwaliteit van onze Biologie leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.3 van 5 op basis van 8 beoordelingen.

Bijlessen Frans en Duits onder en bovenbouw, overige vakken: Engels, Nederlands, bio, ak, gs en wiskunde op aanvraag en zeker mogelijk ! (Emmeloord)
Saskia
Hele fijne ervaring. Ze probeerde echt op een goede manier contact te krijgen met onze zoon en probeerde uit wat bij hem werkte. Hij hing aan haar lippen om Frans te leren. Na een uur was hij heel erg moe, maar heel trots. Hier gaan we mee door.
Beoordeling door MARIJN
Biologie en/of scheikunde voor Havo & VWO jaar 1-6 (Gulpen)
Isa
Legt de leerstof duidelijk uit en op een goede tempo
Beoordeling door THALIA