Privélessen voor Taalcursus in Houten

Vind je perfecte taalcursus leraar in Houten.
Leer taalcursus met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

31 taalcursus leraren in Houten

0 leraren in mijn favorieten
+

31 taalcursus leraren in Houten

(1 recensie)
Alexander - Utrecht36€
Betrouwbare leraar: Let op: deze cursus is ALLEEN voor moedertaalsprekers van het Engels (of mensen met een hoog niveau Engels). In deze cursus van 5 lessen leert u concepten en strategieën voor het leren van Nederlands (en elke Europese taal). We zullen de vele manieren onderzoeken en oefenen waarop u uw moedertaal Engels kunt gebruiken om snel Nederlands te leren. Deze cursus laat je geïnspireerd en geïnteresseerd raken in vreemde talen. De prioriteit ligt bij het vergroten van uw zelfvertrouwen in het spreken van een tweede taal in het dagelijks leven en het aanreiken van handvatten om zelfstandig Nederlands te leren. LOOM is geïnspireerd door zowel het klassieke werk over het leren van talen, The Loom of Language (1923), als door het plezier om te zien hoe kinderen uit de eerste hand talen leren. Deze cursus is vooral nuttig voor: - Degenen die gefrustreerd zijn door conventionele benaderingen van het leren van taal - Degenen met een slecht geheugen voor woorden - Degenen die graag spelen met taal en betekenis - Degenen die denken en begrijpen verkiezen boven uit het hoofd leren Let op: je hoeft je niet vooraf voor alle 5 lessen vast te leggen. Boek eerst een losse les en kijk of deze aanpak voor jou werkt. Over mij: Ik ben een wetenschapper van opleiding en heb gestudeerd in Oxford en ben gepromoveerd in Cambridge. Momenteel werk ik als wetenschappelijk onderzoeker aan de Universiteit Utrecht en geef ik in mijn vrije tijd Nederlandse les. Ik heb een passie voor het leren van Nederlands en het vinden van verborgen verbanden tussen talen, die ik met anderen deel. Ik ben moedertaalspreker van het Engels en een zeer competente Nederlandse spreker (C1-niveau) - dus ik heb persoonlijke ervaring met het leren van Nederlands als volwassene (en de uitdagingen waarmee ik te maken krijg).
Nederlands
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 15301 - 25 van 1530

Onze leerlingen from Houten beoordelen hun Taalcursus leraar.

Om de kwaliteit van onze Taalcursus leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Houten om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 57 beoordelingen.

Portugees (Den Haag)
Arno
Ik heb een korte cursus Braziliaans Portugees gevolgd bij Arno om kennis te maken met de taal en de basis te leren voor mijn reis. Ik vond het leuk om hiermee bezig te zijn! Arno is een geduldige, motiverende docent die afwisselende oefeningen geeft tijdens de lessen, goed kan helpen bij de uitspraak, oog heeft voor detail, betrokken is bij het leerproces en huiswerk geeft dat aansluit bij jouw interesses. Al met al zeer tevreden👌
Beoordeling door ILSE ‘T
Spaanslessen voor beginners tot gevorderden met een native speaker! (Utrecht)
Daniela
Ik vind Daniela heel sympathiek en geduldig, waardoor het laagdrempeliger voor mij aanvoelt om te oefenen met het spreken in het Spaans. Daarnaast leer ik ook goed de basis van haar aan de hand van een boek. Ze vraagt ook goed naar hoe jij wilt dat de lessen er uit zien en past zich daarop aan en op het niveau wat je al dan niet al hebt. Kortom, ik ben tevreden!
Beoordeling door CARLIJN
Nederlands als tweede taal (Utrecht)
Hélène
Voordat ik lessen ging volgen bij Hélène, had ik het gevoel dat ik een bepaald niveau had bereikt met mijn Nederlands en het leek erg moeilijk om verder te verbeteren. Ik heb nu drie lessen bij Hélène gedaan en tot nu toe zijn ze fantastisch. Precies wat ik nodig had - bedankt Hélène!
Beoordeling door JAMES