Privélessen voor Spraak in Nederland

Vind je perfecte spraak leraar in Nederland.
Leer spraak met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

13 spraak leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

13 spraak leraren in Nederland

Resultaten aan het tonen 1 - 13 van 131 - 13 van 13

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Spraak leraar.

Om de kwaliteit van onze Spraak leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 19 beoordelingen.

Nederlandse en / of Engelse taallessen. Leer een nieuwe taal met een persoonlijke benadering en enthousiaste leraar. (Den Haag)
Sarah
Ik ben zo blij Sarah gevonden te hebben. Ze is een uitstekend leraar en ik voel me gelukkig, dat ze tijd voor mij heeft. Ze kan je met alle gebieden wat talen leren betreft zo als grammatica, uitspraak, woorden juist schrijven enz aangepast aan jouw capaciteit helpen.
Beoordeling door IRENE
zangles voor jong en oud. Prive les of in kleine groepjes (Velsen)
Yvon
"Het was even spannend, maar Yvon was heel aardig en gezellig en daarom voelde ik me meteen thuis en vond ik het leuk om te gaan zingen." aldus onze 8-jarige zoon. Yvon heeft hem goed en op een hele leuke & prettige manier op weg geholpen. Dank!!
Beoordeling door FAMILIE
Privé zangles in Maastricht, Nederland of online (Maastricht)
Egita
Egita is een hele fijne maar vooral professionele lerares. Ze heeft veel kennis en ervaring. Legt de techniek ook goed uit. Ik had namelijk 0,0 ervaring met zingen en merk na 2 lessen al een verschil. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar.
Beoordeling door JANO

Je bent hier