Privélessen voor Spraak in Nederland

Vind je perfecte spraak leraar in Nederland.
Leer spraak met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

8 spraak leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

8 spraak leraren in Nederland

Resultaten aan het tonen 1 - 8 van 81 - 8 van 8

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Spraak leraar.

Om de kwaliteit van onze Spraak leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 7 beoordelingen.

Privélessen Duits - Waar u ook bent, u zult in een mum van tijd Duits spreken (Rotterdam)
Nadine
Deze docente is duidelijk en goed voorbereid. Naast haar moedertaal spreekt ze ook Engels en Nederlands. Tijdens de lessen gaf mij ze echt het gevoel van vertrouwen, ga maar doen, komt goed. Ook kreeg ik tips die om m.b.v. andere middelen de Duitse taal tot je te nemen. Ik kan Nadine aanraden voor zowel beginners als bevorderen.
Beoordeling door SJAAK
Nederlandse en / of Engelse taallessen. Leer een nieuwe taal met een persoonlijke benadering en enthousiaste leraar. (Den Haag)
Sarah
Ik ben zo blij Sarah gevonden te hebben. Ze is een uitstekend leraar en ik voel me gelukkig, dat ze tijd voor mij heeft. Ze kan je met alle gebieden wat talen leren betreft zo als grammatica, uitspraak, woorden juist schrijven enz aangepast aan jouw capaciteit helpen.
Beoordeling door IRENE
Zangles pop, musical, klassiek, spreekstem 8 t/m 80 jaar (Tilburg)
Ariana
Aardig, toegankelijk en kennis van zaken!
Beoordeling door INGE