Privélessen in Zwitserland

Vind je perfecte leraar in Zwitserland.
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

86 leraren in Zwitserland

0 leraren in mijn favorieten
+

86 leraren in Zwitserland

Het is beslist! => Je hebt ervoor gekozen om een persoonlijke benadering te volgen om je levenskwaliteit te verbeteren, om op het pad van geluk te gaan en om het prachtige gevoel van zelfverwezenlijking te ontmoeten. => Je hebt een smartphone met een Android-besturingssysteem, maar je bent niet erg comfortabel met de techniek. Mijn telefoon is mijn coach! Naast het persoonlijke werk dat je doet of dat je gaat doen, stel ik voor om in de praktijk en op een zeer eenvoudige manier het vreselijk effectieve gedrag toe te passen dat je, dankzij je mobiele telefoon, in staat stelt om je levenskwaliteit te verbeteren. Door bepaalde toepassingen te gebruiken, zal ik je toestaan om een merkbare en diepgaande verandering in je leven aan te brengen. DOELSTELLINGEN VAN DE CURSUS: => Begrijp en integreer eenvoudig enkele persoonlijke ontwikkeltools die worden gebruikt in de cognitief-gedragspsychologie, evenals in de neurowetenschappen, met behulp van uw smartphone of tablet om uw kwaliteit van leven aanzienlijk te verbeteren. BEHAALDE RESULTATEN: => Verander je beperkende gedachten in het helpen van gedachten => Plaats nieuwe positieve en behulpzame gedachten => Onthoud uw beslissingen en de handelingen met betrekking tot hen => Verlaag uw dagelijkse stressniveau => Converteer uw tekstinhoud naar een audiobestand voor een auditie tijdens uw reizen of uw vrije tijd (met de auto, trein of te voet) => Ontdek blogs en podcasts gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing Ik kijk er naar uit om je te helpen in dit spannende en zeer lonende proces.
Zelfverbetering · Cognitieve psychologie (universitair niveau) · Communicatievaardigheden
(13 recensies)
Marina - Lyon28€
Betrouwbare leraar: Je suis un professeur de chinois mandarin à plein temps du nord de la Chine, d'où vient le mandarin. J'enseigne depuis environment 10 ans en tant que professeur. Ik ben een eigen school en mijn website Web voor étudier le chinois. L'âge des étudiants est omvat entre 3 et les adultes. Ils viennent du monde entier. Dit is een bureau met een overzicht van uw bureau. Les cours peuvent être en tête-à-tête et in groupe. J'ai aidé de nombreuses personnes à apprendre à parler chinois and à passer l'examen HSK. Les enfants s'amusent toujours à apprendre le mandarin avec moi. J'enseigne le mandarin à des fins professionnelles, les voyages, le YCT (pour enfants et adolescents), le BCT (chinois des affaires), la pratique de la conversation, des cours de chinois de niveau avancé, etc. Tous les niveaux sont les bienvenus. Type de cursus: Klasse HSK: Niveau 1 - Niveau 6 Klasse HSKK: test d'expression orale HSK (débutant à avancé) Cours de grammaire chinoise BCT / Startup Business en Chine: chinois des affaires (débutant à avancé) Klasse YCT: Niveau 1 - Niveau 6 voor jongeren à adolescenten Etapes faciles vers le chinois: enfants de 3 à 12 ans Il ya d'autres classes bienvenues pour m'envoyer des messages. J'ai grandi et fait des études en Chine. J'ai déménagé en Europe pour enseigner le chinois l'année dernière. Je suis amusant, actif, très patient et responsable. Je kunt een jamais arrivé en retard à al verschillende depuis plus de 10 ans. Pour les cours pour enfants, je prépare des chansons, des vidéos, des dessins animés, j'enseigne et explique and même temps, ils apprennent très vite and ne s'ennuient jamais lorsqu'ils sont excités avec un professeur and du matériel amusants. Je crois que cet intérêt est le meilleur enseignant. Je vader van mijn geld voor mij vóór de cursus en de gezant van het matige onderwijs tijdens de les. Les cours peuvent être dispensés en chinois, en anglais. Pour la raison du virus, actuellement, tous les cours de bureau of cours à domicile passent à mes cours en ligne. Merci
Mandarijns chinees · Chinees
(21 recensies)
Narayan - Bern29€
Betrouwbare leraar: (Opmerking: houd er rekening mee dat het eerste bericht dat door ouders / studenten naar de docenten wordt gestuurd, eerst wordt gecontroleerd door Apprentus en daarom kan het wel 1 dag duren voordat het in mijn inbox komt. Maar ik stuur het antwoord meestal binnen 10-30 minuten, wat nog een dag kan duren om terug te gaan naar de ouders / leerlingen. Reserveer daarom maximaal 2 dagen voor ons eerste gesprek.) Wiskundecursus gegeven door een afgestudeerde ingenieur met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in wiskunde (tot bachelorniveau) en meer dan 3 jaar ervaring in het lesgeven en begeleiden van gestandaardiseerde tests (GRE en SAT). Ik zal je helpen om gestandaardiseerde cursussen (GRE, SAT en zelfs TOEFL) effectiever te leren. Er zijn wiskundelessen beschikbaar voor studenten tot bachelorniveau, waaronder bachelorstudenten, IB-studenten (wiskunde SL en wiskunde HL), studenten op A-niveau, studenten op Europees S6- en S7-niveau, GCSE-studenten en IGCSE-studenten. De cursus Wetenschap (Fysica en Scheikunde) is beschikbaar voor studenten tot Europees hoger secundair niveau, IB en A-niveau. Wetenschapslessen (biologie) zijn beschikbaar voor de studenten tot Europees secundair niveau, GCSE-niveau en IGCSE-niveau. Momenteel geef ik les: 1. GCSE-studenten 2. IGCSE-studenten 1. IB-studenten 2. Europese scholieren 3. Studenten op AS / A-niveau Er zal ook huiswerkhulp beschikbaar zijn voor scholieren. De voortgang van de student kan worden afgeleid uit de periodieke tests in alle bovenstaande cursussen volgens de eisen van de ouders of de student zelf.
Scheikunde · Fysica - natuurkunde · Wiskunde
(10 recensies)
Laurie - Lausanne35€
Betrouwbare leraar: TECHNOLOGIEËN VOOR HET LEREN. Hallo, Mijn naam is Laurie en ik ben een bovenaan FLE-leraar, afgestudeerd in het Frans en Romaanse talen en literatuur sinds 2012. Ik heb vijf jaar ervaring onder mijn riem (in het buitenland en in België). Ik heb LangMethod gemaakt, een leermethode voor online cursussen. De cursus omvat: -Het materiaal (artikelen, video's, oefeningen van afbeeldingen en teksten, grammaticale theorie, links naar de oefeningen ...). Ik gebruik Google Doc, dus het beste is om een ​​Gmail-adres te hebben om toegang toe te hebben. -De correctie van oefeningen buiten de les (de schriftelijke uitdrukkingen worden gecorrigeerd buiten de les, van met de student, volgens zijn eisen). -Toegang tot een applicatie (gratis) om woordenschat op uw smartphone te onthouden. -Een woordenschatblad - uitspraak - grammatica / vervoeging, verzonden na elke cursus. -Indien nodig, een vocabulaireopname (voor beginners). -De realisatie van online oefeningen en tests uit de verzonden vocabulairebladen. -Motivatie, gelach, goed humeur :-) Mijn methode: - Het is gebaseerd op spreken. -Voor grammatica gebruik ik een vraag / antwoord-methode (geleerd tijdens de training in het CERAN-centrum). -We werken aan de uitspraak met de verbotonale methode (oefeningen om je stem te zetten, voor ritme, enz.). Ik zou je misschien zelfs laten zingen! :-) -Alles gaat door het gesproken woord begint het geschreven woord wordt doorlopen, maar ik pas me duidelijk aan aan de behoeften van de studenten. -De cursus is een beetje anders voor kinderen en adolescenten: ik gebruik interactieve games en kaarten via de webcam. Tot binnenkort! Laurie NB: Mogelijkheid om een ​​factuur te maken voor particulieren van bedrijven.
Woordenschat · Spraakkunst · Frans
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 15321 - 25 van 1532

Onze leerlingen from Zwitserland beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Zwitserland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 84 beoordelingen.

Engels voor beginners, leer Engels met mij te spreken via webcam (Wommelgem)
Gogy
Heb goede indruk van eerste les met Gogi. Zij past lesmateriaal snel bij mijn taalniveau en legt geduldig uit in verschillende tallen ( Russisch of Nederlands ) als ik iets niet begrijp. Ik zal zeker verder met haar Engels willen leren.
Beoordeling door OLENA
Harples en notenleerles voor elk niveau. Door een enthousiaste harpiste. Studente aan het conservatorium met ervaring in het lesgeven. (Zürich)
Luna
Eerste ervaring zeer goed. Mijn dochter heeft ook de les geaprecieerd
Beoordeling door MARC
Online lessen Frans (skype). Inheemse leraar, geëxperimenteerd en met Master Degree (Lausanne)
Laurie
Supertof en zeer gevarieerd, heel actief!
Beoordeling door SOFIE