Deze feestperiode, geef als geschenk een verrijkende leerervaring!

Privélessen voor Muziektheorie in Brussel

Vind je perfecte muziektheorie leraar in Brussel.
Leer muziektheorie met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

20 muziektheorie leraren in Brussel

0 leraren in mijn favorieten
+

20 muziektheorie leraren in Brussel

Betrouwbare leraar: Mijn naam is Sarah, Ik ben al met muziek bezig van de eerste dag dat ik me nog kan herinneren. Mijn passie met muziek gaat over een paar instrumenten maar die dat ik als les aan jou kan geven is zang, dwarsfluit en muziektheorie. Het is waar wat dat ze zeggen muziektheorie kan heel saai zijn maar je moet er wel door gaan om op je instrument te kunnen spelen. Ik zal je muziektheorie op verschillende leuke manieren aanbrengen. We zullen verschillende methodes hanteren en zien welke jou het beste past. Misschien kom je naar mij voor dwarsfluit lessen heb je altijd dwarsfluit willen leren spelen dan kan je bij mij beginnen of zelf gewoon verder doen of gewoon eens een paar lessen bij mij volgen met andere woorden ben je een beginner of al een gevorderde altijd welkom bij mij. Dwarsfluit is mijn allereerste instrument en dat is het instrument die me het nauwste aan het hart ligt samen met zang. Zingen is een mooie gave dat je krijgt maar je kunt deze ook ontwikkelen. Wil je zang lessen om je gewoon te amuseren of wil jij zang lessen om echt in zangwereld te komen dan ben je bij op het juiste adres. Ik wil de kinderen/ jongeren/ volwassenen de kans laten om hun talent te tonen op hun eigen manier. Ben je een beginner die niet goed weet hoe hij moet beginnen BINGO dan heb je mij gevonden. Ben je een gevorderde die misschien wat uitdagingen nodig heeft of nog meer naar de top wil klimmen BINGO dan heb jij mij ook gevonden. Ik kan me heel goed in iemand zijn plaats zetten, waardoor ik snel begrijp wat er moeilijk is of wat jij juist leuk vind. Ik ben iemand die heel geduldig is. Al moet ik het je 10x uitleggen is dat oké. Iedereen heeft zijn eigen tijd nodig. Ben je geïnteresseerd stuur me dan snel dan kunnen we eens een afspraak maken om elkaar te ontmoeten en dan kan ik je vragen wat je nu echt van mij verwacht. En dan muziek maken!
Dwarsfluit · Zingen · Muziektheorie
Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Betrouwbare leraar: Hallo (toekomstige) muzikant! Heb je ook een nummer in je hoofd dat je graag zou willen spelen? Altijd al elektrisch of akoestisch gitaar of basgitaar willen spelen? Heb je nog nooit een snaar aangeraakt, of ben je gevorderd en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Gitaarles geef ik al sinds 2007 met veel plezier. Naast deze privelessen ben ik werkzaam geweest bij de Guitar Academy in Amsterdam, bij Muziekles Den Bosch en bij Art in Music in Utrecht, naast mijn werk als uitvoerend muzikant. Ik heb aan de Rockacademie in Tilburg gestudeerd en Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Brede interesses, terug te zien in de hoevelheid stijlen die ik speel en onderwijs (van pop en rock tot salsa, tango en gypsy tot metal en jazz). Ook geef ik solfège en muziektheorie. Het maakt niet uit hoe exotisch je interesse, ik kan je erbij helpen beter te worden! Daarnaast kan ik nummers naar keuze voor je uitzoeken en arrangeren, zodat er geen grens zit aan jouw verbeelding: leer spelen wat je wilt leren spelen. Deze lessen worden niet gegeven binnen een grote, onpersoonlijke muziekschool: lesduur en lesdata worden besproken en zijn flexibel. Persoonlijk en soepel, makkelijker voor iedereen. Naast gitaarliefhebber is lesgeven een grote passie van me, en dat vind ik essentieel om ook goede lessen aan te kunnen bieden. Of ik je je eerste liedjes leer spelen in een paar lessen of we pittige stukken uitpluizen, het gaat om een aangenaam en productief leerproces. Lessen in Wittevrouwen, Utrecht of tegen meerprijs aan huis. Bij vragen mail of bel!
Basgitaar · Muziektheorie · Gitaar
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 371 - 25 van 37

Onze leerlingen from Brussel beoordelen hun Muziektheorie leraar.

Om de kwaliteit van onze Muziektheorie leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Brussel om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.7 van 5 op basis van 43 beoordelingen.

Songwriting: schrijf je eigen liedjes / schrijf je eigen liedjes (Sint-Gillis)
Ruben
Ruben was een perfecte leraar. Speelde perfect in op mijn noden en niveau. Heb nu één zéér aangename les achter de rug en kijk alvast erg uit naar de volgende!
Beoordeling door BERT
Piano, solfege, compositie in Brussel en Leuven. (Leuven)
Giuseppe
Uitstekende ervaring met Giuseppe, zeer toegepaste methode en ook geschikt voor kleine kinderen!
Beoordeling door MICHAEL
Piano en Solfège in Brussels West (alle leeftijden, alle niveaus) (Sint-Jans-Molenbeek)
François
Zeer goede leraar. Zeer geduldig en pakt problematiek stap voor stap aan.
Beoordeling door CHRISTEL

Muziektheorie in nabij gelegen steden