¡Hola! Mijn naam is Virginia en ik kom uit Spanje. Ik woon al17 jaar in Gouda met plezier. Ik geef Spaanse les aan volwassenen en studenten die willen Spaans leren of verbeteren. Om Spaans te kunnen leren is belangrijk goede regels hebben. Dit is de basis van een taal. We beginnen met makkelijke zinnen en we leren verder dagelijks situaties, korte gespreken in een hotel, winkel , vragen stellen. De eerste half uur leren en oefenen met grammatica en de andere half oefenen in live. Ook help ik bij de voorbereidingen van officiele examen van scholen en universiteiten. Neem gerust contact met mij op en ik luister wat je nodig hebt. Hasta pronto! Tot gauw!
Hola! Mijn naam is Virginia en ik geef Spaanse les sinds 2012 aan volwassenen, studenten en kleine groepen Ik begeleid ook cursisten die Spaanse examen moeten doen en ik help om zelf te communiceren gedurende de vakantie ( zelf voorstellen, vragen en informatie aanvragen, bestellen, registreren in een hotel, adressen vragen, voorkeur geven en nog veel meer ) Ik probeer jou te helpen met vaste regels en makkelijke zinnen. Neem gerust contact met mij als je vragen hebt. Adiós! Virginia

Beoordelingen (5)

Heel leuk om dat te leren
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Een leuke dame die erg goed is in het begeleiden maar ook les geven. Ze luister aandachtig, geeft goede feedback en geeft complimenten,wat je dan nog meer motiveert om je best te gaan doen. Aldus een aanrader!
Leuke les, ze is erg geduldig
Op een prettige manier les gekregen Goede uitleg
Ik heb nu 2 lessen gehad met Virginia en ik ben er erg tevreden over. Ik had nog niet eerder in het Spaans gesproken en het is fijn dat Virginia van origine Spaanse is, maar ook Nederlands spreekt. Ik verwacht dat ik straks het Spaans beter zal kunnen verstaan en spreken. Ik kijk al uit naar de volgende lessen.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds november 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer