Welkom bij Frans voor beginners! Mijn naam is Nicole en ik ben een gecertificeerde lerares Frans uit Canada. Ik woon momenteel in Groningen, Nederland. Ik leerde Frans als student in Canada en volgde een baan als docent Frans als tweede taal in het openbare schoolsysteem, waar ik dertien jaar als leraar werkte. De cursus zal zorgvuldig worden gestructureerd om aan uw individuele behoeften en doelen te voldoen. Ik zal uw huidige niveau van Franse taalvaardigheid beoordelen, gebieden voor verbetering identificeren en het curriculum dienovereenkomstig aanpassen. Of je nu gespreksvaardigheden onder de knie wilt krijgen, je grammatica wilt verbeteren of vertrouwd wilt raken met de Franse cultuur, ik zal een leerplan op maat voor je maken. Aan het einde van de cursus Frans voor beginners kunt u verwachten een solide basis te hebben in de Franse uitspraak, grammatica, woordenschat en basisgespreksvaardigheden. Je zult je zelfverzekerd voelen in het navigeren door alledaagse situaties in Franstalige omgevingen en hebt een sterke basis voor verdere taalontwikkeling. De basistaal van instructie zal Engels zijn. Ik kan gesproken Nederlands verstaan als dit de taal is waarin u het liefst spreekt.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2023
  • Verbonden met Google