Wat is dat AI-ding waar iedereen het tegenwoordig over heeft? Wil je technologie op een dieper niveau begrijpen? Ben je geïnteresseerd in hoe gangbare applicaties fundamenteel werken? Wilt u uw logische en analytische vaardigheden verbeteren (en niet te vergeten uithoudingsvermogen en geduld)? Leren coderen - een uitdrukking die tegenwoordig maar al te populair is. Toch is het omgaan met programmeertalen in elke sector onvermijdelijk. En door vloeiend te worden in Python- of AI-technieken verbreed je het spectrum van je mogelijkheden, in de academische wereld, op de arbeidsmarkt en ook in je persoonlijke leven! Er is simpelweg geen betere taal dan Python om mee te beginnen tijdens je spannende codeerreis. En er is ook geen betere manier om dat te doen dan door iemand persoonlijk te hebben aan wie je vragen kunt stellen. Zo hoef je niet alleen geen tijd en moeite te verspillen aan een stomme typefout, maar heb je ook minder kans om op te geven. Inspanning * Aanmoediging = Succes!

Beoordelingen (5)

Betrouwbaar, zorgzaam, goed geïnformeerd en leuk om mee te werken! Absoluut een aanrader! Nogmaals bedankt, Gergely! :)
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Omdat ik zo lang worstelde met het leren programmeren in Python, hebben Jerry's lessen mij letterlijk gered. Zijn duidelijke uitleg hielp me de concepten beter te begrijpen, en de voorbeelden die hij gaf hielpen me de onderwerpen in mijn hoofd te concretiseren, zodat ik ze later zelf kon toepassen. Hij was erg geduldig en behulpzaam bij het uitleggen van de onderwerpen en gaf me de tijd om na te denken over de mogelijke formuleringen van de algoritmen, waardoor de stress van het behalen van mijn universitaire opleiding werd weggenomen en ik de essentie van Python daadwerkelijk kon begrijpen en hoe ik moest denken bij het programmeren .
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Het komt niet elke dag voor dat je een mentor tegenkomt die jouw perspectief en benadering van leren verandert, vooral in de wereld van programmeren. Toch heb ik geluk gehad! Hij neemt altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat ik elk onderwerp volledig begrijp voordat ik verder ga. Hij doet ook vaak een stapje extra, of het nu gaat om het verstrekken van extra middelen, het opzetten van extra oefensessies of gewoon door beschikbaar te zijn voor begeleiding en aanmoediging. Bedankt :)
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Enthousiast, positief en communiceert heel duidelijk. Topniveau!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik ben erg positief

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2022
  • 9 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google