Om in Nederland te wonen en te wonen, is een bepaald niveau Nederlands niet alleen handig, maar ook noodzakelijk als u een baan wilt hebben. Als onderdeel van het proces om Nederlander te worden, moet u een basisniveau Nederlands hebben, namelijk A1 tot B2. Ik ben een gecertificeerde docent Nederlands met 6 jaar leservaring. Naast het lesgeven van Nederlands aan Nederlandse middelbare scholieren in de groepen 1 t/m 4 mavo/havo/vwo, heb ik ook ruime ervaring met het lesgeven van Nederlands aan expats/buitenlanders. Ik ben dan ook bekend met het inburgeringsexamen en het NT2-curriculum voor degenen die in Nederland willen verblijven. Ik ben zeer deskundig en geef les met passie, creativiteit en enthousiasme. Ik hou van de Nederlandse taal en het lesgeven ervan aan anderen, maar ook van de interactie met alle soorten culturen en leeftijdscategorieën.

Beoordelingen (8)

Leuke en enthousiaste lerares.
Geweldige leraar, leuk, actief, begrijpt je doelen en vindt materiaal dat past bij jouw niveau.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ze is een heel goede lerares. Als ik iets niet begrijp, legt ze het op een andere manier uit, zodat ik het wel begrijp. Ze heeft duidelijk veel ervaring in het lesgeven. Ze is ook een lief mens :)
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Esther is een heel aardig persoon en tegelijkertijd een relevante docent. Ze legde me duidelijk grammaticale regels uit die ik tijdens eerdere cursussen niet echt kon begrijpen, en gaf daarna een zinvolle les. Ik ben erg blij met de klas.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ester is geweldig! Ik leer helemaal opnieuw en zij doet het in het tempo dat ik prettig vind!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Linkedin