Het is voor elke muzikant belangrijk om de basis van de muziektheorie te begrijpen en een goed, scherp oor te hebben. Neem contact met mij op en binnenkort kun je gemakkelijk je favoriete nummer zingen, complexe ritmes en harmonie beheersen en zelfs je eigen nummer schrijven. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met u te delen! Vriendelijke groeten, ontkent
Ik ben een professionele trompettist en ben afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik heb 21 jaar ervaring in het spelen van trompet en 12 jaar ervaring in het lesgeven. Allereerst wil ik tijdens onze lessen je helpen om je doelen en ambities in de muziek te bereiken. Daarop zal ik mijn best doen om het meest effectieve programma voor je te maken. Ook zullen de meeste van mijn lessen aspecten van de basistrompetstechnieken, ontwikkeling van de jazz-improvisatievaardigheden of klassieke solostukken en basistheorie. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Beoordelingen (1)

Geweldige feedback, instructies en huiswerk verstrekt.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds december 2018
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer