Mijn naam is Christina . Ik geef zangles/koor/muziekles aan beginners,gemiddelde en gevorderden. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd van Artez Artiest muziek in Zwolle. Ik heb na dat jaar een jaar les gegeven op de jeugd musical school van Zwolle. Nu zoek ik nog wat meer eigen leerlingen voor zang of muzieklessen. Ik woon op mijzelf in een apartementje in Diemen zuid (Our campus) heel gemakkelijk te bereiken. Het is naast station Diemen zuid. 1: De leerling leert de basis zangtechnieken hoe die op een juiste manier zijn of haar stem moet gebruiken. 2: De leerling leert eigenheid ontdekken tijdens de zanglessen 3: Ik kan de leerling wat muziek theorie geven (als daar vraag naar is) 4: Ik help de leerling voor te bereiden voor audities (als de leerling dit ook wil) 5: Ik stimuleer elke genre/muziekstijl (Bijv: Pop, rock,jazz, country etccc) 6: Het allerbelangrijkste niet te vergeten: De leerling heeft plezier tijdens het zingen en voelt zich op gemak tijdens mijn lessen.
Mijn naam is Christina en k ben 21 jaar oud. Ik zelf studeer hbo Lerarenopleiding Pedagogiek (Het leren les geven van kinderen/opvoeden van kinderen). Hiervoor heb ik 1 jaar Engels gestudeerd en heb ik vanuit thuis de Duitse taal goed mee gekregen en had op mijn examen een 9. 1: We gaan eerst bespreken wat de leerling nodig heeft qua bijles 2: Wekelijks (Ligt eraan wat de leerling fijn vind en wat ik ook aanraad) Herhalen we de stof die we behandeld hebben. 3: Ik maak een kleine huiswerk planning 4: Ik kan de leerling voorbereiden op: examens/tentames, schriftelijke overhoringen, centrale overhoringen, luistertoetsen en spreektoetsen. Maar ook als ze voor stage naar een land gaan waar Engels of Duits gesproken word.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds maart 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer