In deze 1-1 les leer je olieverf te gebruiken en fantastische kunstwerken te maken! Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt met schilderen, het maakt niet uit. Ik kan je alles leren over KUNST: kleuren, waarden, compositie en natuurlijk ... hoe je olieverf en penselen praktisch op een veilige manier kunt gebruiken. Als je wilt leren tekenen (beter), kan ik dat ook laten zien en uitleggen. Ik ben gespecialiseerd in twee stijlen: impressionisme en fauvisme, en ben dol op landschappen en stillevens. Maar ik kan je ook laten zien hoe een klassiek portretschilderij gemaakt kan worden, bijvoorbeeld in de grootse stijl van William Bougereau. Ik heb mijn opleiding genoten aan de Klassieke Academie voor Schilderkunst (Groningen, NL) en aan de hogeschool voor kunst in Amsterdam. Je kunt mijn werk bekijken op christiaanveltkamp.nl Graag tot ziens in Haarlem! Christiaan

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds april 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google