Chantal
  Betrouwbare leraar
  Betrouwbare leraar
  Beste leerling, Mijn naam is Chantal en ik ben 56 jaar oud. Ik woon in Geleen samen met mijn gezin en ons kleine hondje Sammy (heel lief en rustig; een Maltezer). Sinds twee jaar geef ik met veel plezier bijles Frans en Duits aan leerlingen in het Voortgezet Onderwijs. Heb je moeite met de talen Frans en/of Duits en ben je leerling op een middelbare school? Dan kan ik je heel goed helpen met je huiswerk, het uitleggen van de grammatica, tekstverklaring (begrijpend lezen) en woordjes overhoren. Meestal begin ik de les met een stukje hardop lezen om te werken aan je uitspraak. Dan volgt een stukje herhaling van wat we behandeld hebben in de vorige les. Vervolgens maken we samen het huiswerk. Tussendoor doen we een luisteroefening of behandelen we een oude examentekst met vragen (afhankelijk van het niveau dat je hebt). Ik heb veel geduld met mijn leerlingen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij voldoendes gaat halen voor deze vakken. Voor lessen buiten een straal van 10 km vanaf Geleen (tot max 22 km) bereken ik een kleine reiskostenvergoeding van 20 cent per kilometer.

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2022
  • Geverifieerd telefoonnummer