Dániel
  Betrouwbare leraar
  Betrouwbare leraar
  Ik bied hulpmiddelen voor mijn studenten om een sterk ritmisch gevoel, goede luistervaardigheden en kennis van het basislezen van partituren te ontwikkelen. Ik geniet ervan om een leerling-leraarrelatie te ontwikkelen, waarbij leerlingen zich op hun gemak voelen bij het bespelen van het instrument en plezier beleven aan het proces. In elke individuele situatie geef ik vorm aan mijn onderwijs om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de leerling. Zal dat een methode volgen en elke stap volgens het boekje volgen, of een favoriet liedje in overweging nemen en van daaruit een werkbare strategie opbouwen. Uiteindelijk is alles flexibel, het belangrijkste is om te leren terwijl je van muziek geniet!

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds september 2023
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google