Als gediplomeerd docent Duits en Nederlands heb ik ervaring met het geven van (bij)lessen aan jongeren, volwassenen en senioren, zowel individueel als klassikaal. De bijlessen die ik kan verzorgen sluiten altijd aan op de wensen van de cursist. Dat kan variëren van huiswerkbegeleiding tot assistentie bij ontleden, uitspraak, lees-, spreek - en schrijfvaardigheid, spelling en grammatica. Aansluiting op de leermethoden van school (boeken, oefeningen huiswerk) of thema's uit je werkkring zijn daarbij handig. Ik ben flexibel in tijd en kan overdag, 's avonds of in het weekend. De lessen vinden plaats bij mij thuis in Voorburg of bij de cursist in de directe omgeving van Voorburg. Indien je dat wilt kunnen de lesuren (klokuren) worden verlengd naar bijvoorbeeld anderhalf uur per keer, wat vooral handiger is bij een langere reistijd. Voor tussentijdse vragen ben ik natuurlijk bereikbaar.

Beoordelingen (6)

Vriendelijk en toegankelijk.
Aardige docent en helder en duidelijk uitgelegd allemaal.
De bijles Duits heeft mijn dochter al heel prettig ervaren. Duidelijke uitleg en hulp. André is zeer flexibel en heeft ruime mogelijkheden de hele week. De grammatica regels zitten er weer goed in. Een goede boost voor dit laatste schooljaar! Wij kunnen André dus erg aanbevelen.
Prima en zeer prettige docent, die uitstekend inspeelt op mijn leerdoelen.
Wat een prettige manier van "les"geven en echt gericht op de wensen en behoeften van de cursist.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2023
  • 2 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google