Online Grieks leraren via webcam

Vind jouw perfecte online Grieks leraar op Apprentus.
Meld je aan en leer Grieks vandaag nog online met onze leraren!

15 online grieks leraren

Resultaten aan het tonen 1 - 15 van 151 - 15 van 15

Onze leerlingen beoordelen hun Grieks leraar.

Om de kwaliteit van onze Grieks leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 81 beoordelingen.

Griekse taal leren op een interactieve en speelse manier. (Amsterdam)
Pely
Pelagia is een vriendelijke, aanmoedigende en positief ingestelde docent. Het niveau van de lessen past ze aan jou aan, zodat je in je eigen tempo kunt werken. Aan haar lessen is duidelijk te merken dat ze al veel ervaring heeft met lesgeven. Ze weet de lesstof op een gestructureerde en toegankelijke manier over te dragen. Daarnaast is Pelagia een leuk persoon, waardoor ik de lessen ook als heel gezellig ervaar!
Beoordeling door BETTY
Griekse taalleraar grammatica, syntaxis, spreken, luisteren
Maria
Maria heeft mijn moeder heel goed geholpen met haar eerste stappen in het Grieks. Ze heeft flink kennis van zaken en is bovendien een goede docent. Kan goed de patronen in de taal laten zien, uitspraak doceren en weet veel van zowel oud als modern Grieks en hoe de twee zich tot elkaar verhouden. Een aanrader!
Beoordeling door SANNE
Bijles wiskunde of (bedrijfs)economie van een docent economie met eerstegraads bevoegdheid (Voorburg)
Huib
Huib is een zeer deskundig leraar die geduldig uitleg geeft aan mijn dochter Kiki ter voorbereiding van haar schoolexamen. Ook al moet het examen nog plaatsvinden we hebben alle vertrouwen op een goede afloop.
Beoordeling door PAUL