Privélessen voor Frans in Nederland

Vind je perfecte frans leraar in Nederland.
Leer frans met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

123 frans leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

123 frans leraren in Nederland

Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 1251 - 25 van 125

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Frans leraar.

Om de kwaliteit van onze Frans leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 188 beoordelingen.

Franse conversatie, grammatica, spelling en examens (Oegstgeest)
Camille
Camille en onze dochter hadden direct een klik. Camille is rustig en geeft op een geduldige speelse manier les. Ik ben zeer tevreden. Ik vertrouw Camille volledig. Onze dochter van 5 kijkt uit naar de lessen. Ze zijn inter-actief en Camille verzint steeds weer nieuwe speelse manieren om Frans aan haar te leren. Ze kijkt en beoordeelt wat het individuele kind nodig heeft en het beste bij haar werkt. Absolute schot in de roos.
Beoordeling door WILLEMIJN
Praktisch frans (Amsterdam)
Susan
Mijn eerste conversatieles begon direct bij binnenkomst - we doen alles in het Frans. Susan is uitnodigend en aanmoedigend. Ze laat je geduldig zoeken naar de juiste woorden, helpt als je echt vastloopt, en daarna geeft ze goede opbouwende feedback en verbeteringen. Het is hard werken maar ik heb in die eerste les al veel geleerd en al wat meer zelfvertrouwen gekregen bij het Frans spreken. Meteen de volgende les gepland!
Beoordeling door KOOSJE
Frans , dyslexiebegeleiding, examentraining (Heemskerk)
Lilian
Hele fijne docent Frans! Mijn zoon in 2 Havo heeft erg veel aan de lessen met Lilian. Door de manier waarop Lilian grammatica uitlegt ziet hij (ondanks dyslexie) de logica ervan in. Hierdoor gaat hij met een stuk meer zelfvertrouwen de toetsweek in en haalt betere cijfers.
Beoordeling door TAMARA

Je bent hier