Privélessen voor Duits in Nederland

Vind je perfecte duits leraar in Nederland.
Leer duits met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

13 duits leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

13 duits leraren in Nederland

Betrouwbare leraar: mondelinge vaardigheden, Goethe Instituut examens, grammatica, individuele taaltraining, Duits gesprek, bijles, case, dyslexie, uitspraak, Duits leren, personalisatie, cursus Duits, zakelijk Duits Bent u op zoek naar een cursus Duits, Duits Zakelijk of Algemeen Duits / Duits Duits of moet u een examen afleggen of heeft u uitleg over grammatica nodig? , spelling of andere taalcomponenten? Of zijn de gevallen moeilijk voor u; Petra helpt je graag verder. Je kunt alle Goethe Institute-cursussen volgen en voor alle taalniveaus, zowel professioneel als privé. Ik ben gespecialiseerd in individuele begeleiding / privélessen en Petra spreekt Duits. Alle cursussen worden op maat gemaakt en aangeboden in Arnhem Nord, zowel overdag als 's avonds. Ik volg de volgende cursussen: grammatica cursus natuurlijk spelling cursus zakelijk Duits alle trainingen Deutsch für den Beruf Cursus Duits spreken / spreken Duitse bedrijfscursus: voor Duitse bedrijfscommunicatie worden 4 niveaus gebruikt waar veel mondelinge en uitspraakvaardigheden worden geoefend. Grammatica is geïntegreerd in deze training en de nadruk ligt op mondelinge communicatie. Er is een grote lijst met woorden per hoofdstuk, enkelvoud en meervoud. Daarnaast is rollenspel een belangrijk onderdeel van de training waarin de woordenschat en grammatica worden geoefend. Duitse grammaticacursus op niveau B2 / C1: Als je op een hoog niveau Duits wilt leren spreken en schrijven, biedt Petra je de mogelijkheid om de moeilijkste delen van de Duitse grammatica te beheersen, zodat je ook Duits kunt leren. mondeling aanbrengen. Begeleiding van huiswerk, begeleiding en examenvoorbereiding Lessen kunnen ook in het Engels of Spaans worden gegeven. Waarom kiezen voor Petra? Elke taaltraining is een gepersonaliseerde training. Elke cursus is volledig gericht op de wensen, behoeften en het niveau van de student. Inhoud, cursusuren, duur en vormen van werk worden in aanmerking genomen. Daarnaast is Petra een gepassioneerde taaltrainer met veel liefde voor de Duitse taal en ziet het als een uitdaging om de kennis en vaardigheden van de student in het Nederlands te vergroten. Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact met mij op via Apprentices!
Bijles · Duits
Resultaten aan het tonen 1 - 13 van 131 - 13 van 13

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Duits leraar.

Om de kwaliteit van onze Duits leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.5 van 5 op basis van 6 beoordelingen.

Leuke en flexibele taallessen: Engelse, Franse en Duitse begeleiding (Tilburg)
Colleen
De lessen zijn fijn en Colleen is heel geduldig. Ze houdt het doel goed voor ogen en zorgt ervoor dat dit wordt bereikt.
Beoordeling door BRENDA
Zeker onderweg in Engels en Duits. Bijles en examenvoorbereiding (Zutphen)
Pauline
Heel goede lerares, onze zoon heeft veel baat bij de lessen Duits die ze geeft.
Beoordeling door HÉLÈNE
Non solo Spaghetti! Italiano per buongustai e non solo. Italian language for gourmands (Purmerend)
Silvia
Silvia is echt goed, en past zich snel aan aan het niveau van de student!
Beoordeling door ERIC