Privélessen voor Bijles in Amsterdam‑Zuidoost

Vind je perfecte bijles leraar in Amsterdam‑Zuidoost.
Leer bijles met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

26 bijles leraren in Amsterdam‑Zuidoost

0 leraren in mijn favorieten
+

26 bijles leraren in Amsterdam‑Zuidoost

(4 recensies)
Alessio - Amsterdam24€
Betrouwbare leraar: Welkom bij mijn MAMMA-MIA-GEWELDIGE Italiaanse les! Ben je klaar voor een ongelooflijk avontuur door de betoverende wereld van Italië, Italianen en gebaren? :-) De lessen worden afgestemd op jouw individuele wensen en doelen. We beginnen met een grondige inventarisatie van uw sterke en zwakke punten en uw motivaties. Samen stellen we een persoonlijk plan op dat specifiek op jou is toegesneden, zodat je leerervaring efficiënt en effectief is. Naarmate we door onze lessen vorderen, zult u snel de unieke lesmethode begrijpen die we gebruiken. Het is ontworpen om je in staat te stellen om te blijven leren, zelfs zonder mijn begeleiding. Mijn aanpak omvat verschillende aspecten zoals conversatie, woordenschat, basisgrammatica, Italiaanse cultuur of examenvoorbereiding. Oh, en heb ik al gezegd dat we je zelfs voorbereiden op die epische reis die je van plan bent. Milaan, Venezia, Roma… duif? waar? Italië? Het wordt onvergetelijk! Bellissimo! Door slechts een paar lessen bij te wonen, zult u versteld staan hoe ver u al bent gekomen. Hier is een voorproefje van wat u kunt verwachten: * Chat zelfverzekerd met de lokale bevolking en maak Italiaanse vrienden als een baas! * Nagel de uitspraak, zodat je klinkt als een echte Italiaanse hengst of een bella signora! * Beheers die lastige grammaticaregels en zeg vaarwel tegen gênante fouten. * Dompel jezelf onder in de Italiaanse manier van leven, la dolce vita, en word een ere-Italiaan of Italiana! * Oh, en maak je klaar om die Italiaanse gebaren te rocken en wat serieuze flair aan je gesprekken te geven! En raad eens? Ons avontuur eindigt niet in de klas! Ik sta achter je met geweldig studiemateriaal waar je een heel jaar mee vooruit kunt. Je zult niet te stoppen zijn en in je eentje leren als een ninja die een taal leert! Wees gerust, mijn steun houdt niet op bij het afronden van onze lessen. Ik ben altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of begeleiding te bieden, zelfs nadat onze sessies zijn afgelopen. Ga met me mee op deze ongelooflijke reis en laten we je Italiaanse dromen waarmaken, één "ciao" tegelijk! Boek nu je les!
Italiaans · Communicatievaardigheden · Cultuur
Betrouwbare leraar: Hola allemaal! Ik ben altijd gepassioneerd geweest door kunst, cultuur, mensen en reizen, en door mijn communicatieve ervaringen met verschillende mensen in verschillende talen over de hele wereld heb ik de essentiële behoeften begrepen als het gaat om taalverwerving. Daarom is mijn methode een compilatie van het traditionele gebruik van boeken, teksten, audio's en korte films, gecombineerd met powerpointpresentaties vol met afbeeldingen, interactieve games en het recreëren van situaties uit het echte leven waarin de studenten van nature complexe grammaticale onderwerpen leren terwijl ze pret. Ik creëer ook een specifieke relatie met elke student om het type leerling dat de student is te detecteren en de klas af te stemmen op zijn / haar persoonlijkheid, behoeften en verwachtingen. De les kan in het Engels of Nederlands worden gegeven, maar ik streef er altijd naar om de student zoveel mogelijk kennis te laten maken met het Spaans, zodat hij / zij sneller vooruitgang kan boeken. Ik ben een native speaker Spaans met een bachelordiploma in sociale communicatie van de Pontificia Javeriana University in Bogota-Colombia en ELE Spaanse leraar gecertificeerd door Lola Martínez Cabrera Senior Professor van "Molinos de Viento" in Amsterdam. Ik werk momenteel bij "Molinos de Viento" Spaanse School en Cultureel Centrum. Ik leidde "SpaansCreativo" (Spaanse lessen voor kinderen) in 2018-19 en heb de afgelopen vijf jaar privélessen Spaans gegeven aan volwassenen. De laatste 10 jaar heb ik dagelijks te maken met Spaans, Engels, Nederlands en Duits.
Spaans · Spraakkunst
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 10231 - 25 van 1023

Onze leerlingen from Amsterdam‑Zuidoost beoordelen hun Bijles leraar.

Om de kwaliteit van onze Bijles leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam‑Zuidoost om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 23 beoordelingen.

Italiaanse conversatieles. Facciamo due chiacchiere (Amsterdam) (Amsterdam)
Alessio
Heel prettige en eigen manier van lesgeven en zijn Engels is erg goed.
Beoordeling door RUTGER
Vietnamese taal voor (absoluut) beginner / gemiddeld niveau (Diemen)
Hà-Anh
Fijne en leuke les gehad, kijk uit naar de volgende les! :)
Beoordeling door SONNY
Bijles voor basis en middelbare scholieren in Amsterdam, VMBO1 tm 5VWO (Amsterdam)
Luca
Flexibel en kundig...
Beoordeling door LUC