Privélessen voor Basgitaar in Nederland

Vind je perfecte basgitaar leraar in Nederland.
Leer basgitaar met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

42 basgitaar leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

42 basgitaar leraren in Nederland

(4 recensies)
Wouter - Utrecht54€
Betrouwbare leraar: Hallo (toekomstige) muzikant! Heb je ook een nummer in je hoofd dat je graag zou willen spelen? Altijd al elektrisch of akoestisch gitaar of basgitaar willen spelen? Heb je nog nooit een snaar aangeraakt, of ben je gevorderd en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Gitaarles geef ik al sinds 2007 met veel plezier. Naast deze privelessen ben ik werkzaam geweest bij de Guitar Academy in Amsterdam, bij Muziekles Den Bosch en bij Art in Music in Utrecht, naast mijn werk als uitvoerend muzikant. Ik heb aan de Rockacademie in Tilburg gestudeerd en Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Brede interesses, terug te zien in de hoevelheid stijlen die ik speel en onderwijs (van pop en rock tot salsa, tango en gypsy tot metal en jazz). Ook geef ik solfège en muziektheorie. Het maakt niet uit hoe exotisch je interesse, ik kan je erbij helpen beter te worden! Daarnaast kan ik nummers naar keuze voor je uitzoeken en arrangeren, zodat er geen grens zit aan jouw verbeelding: leer spelen wat je wilt leren spelen. Deze lessen worden niet gegeven binnen een grote, onpersoonlijke muziekschool: lesduur en lesdata worden besproken en zijn flexibel. Persoonlijk en soepel, makkelijker voor iedereen. Naast gitaarliefhebber is lesgeven een grote passie van me, en dat vind ik essentieel om ook goede lessen aan te kunnen bieden. Of ik je je eerste liedjes leer spelen in een paar lessen of we pittige stukken uitpluizen, het gaat om een aangenaam en productief leerproces. Lessen in Wittevrouwen, Utrecht of tegen meerprijs aan huis. Bij vragen mail of bel!
Gitaar · Muziektheorie · Basgitaar
Basgitaar · Muziektheorie · Muziekcompositie
(2 recensies)
Ildo - Rotterdam36€
Betrouwbare leraar: Wil je contrabas, elektrische bas leren of je baskarbonades verbeteren, of je nu beginner of gevorderd bent? Dit is de juiste plek voor jou. Mijn cursussen zijn flexibel en er kunnen verschillende onderwerpen worden behandeld, zoals - Afrikaanse muziek, bosjes en polyritmiek - Basis jazzbas tot geavanceerde concepten - Blues en Rock & Roll - Rotsachtige bosjes - Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische bosjes - Klassieke contrabastechnieken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie en details. Tijdens de lessen zullen we werken aan een groot aantal manieren om je prestaties te verbeteren, of je nu gewoon graag in je oefenruimte speelt of met andere vrienden speelt, we verkennen alle mogelijkheden Ik houd rekening met je vaardigheidsniveau, dus of je nu beginner of gevorderd bent, er is altijd genoeg materiaal om te verkennen om je ontwikkeling te bevorderen. LEERDOELEN - Instrumentconfiguratie - Basis en hoe u aan de slag kunt gaan - We kijken naar de tools die nodig zijn om een goed geluid op je instrument te krijgen, - Gebruik van de piano als hulpmiddel voor het begrijpen van basharmoniestructuren; en in uw voordeel tijdens het concert of tijdens jams. - Gebruik van drums als hulpmiddel om ritmestructuren op bas beter te begrijpen - Leer en onthoud jazzstandaarden of popsongs. - Begrijp het gebruik van harmonische en ritmische keuzes bij het begeleiden van een solist. De duur van de lessen varieert tussen de 30, 45 en 60 minuten. Aarzel niet om mij te contacteren voor eventuele cursusaanvragen.
Dubbele bas · Jazz muziek · Basgitaar
Betrouwbare leraar: De inhoud van de lessen ----- Bij Musiclab komen alle stijlen aan bod. Denk hierbij aan blues, jazz, klassiek, pop, rock, et cetera. Deze uiteenlopende genres worden gespeeld op klassiek, western (akoestisch) en elektrisch gitaar. Ook basgitaar kan worden beoefend. Noten en tabs leren lezen zijn een vast onderdeel van de les. Improvisatie kan echter ook een onderdeel daarvan zijn. Op technisch gebied komen akkoordspel, toonladders, arpeggio's en verschillende speeltechnieken zoals hammer-ons, pull-ofs en tapping aan bod. Er kan ook theorie als voorbereiding op het muziekvakonderwijs worden aangeleerd. Les bij Musiclab is bedoeld voor de serieuze gitarist, dan wel bassist, die tijd heeft om thuis te oefenen. Musiclab is flexibel en geeft verscheidene mogelijkheden op verschillende dagen en tijden om de lessen te volgen. Dit is met name handig voor mensen met wisselende werktijden en/of scholieren/studenten. ----- Algemene informatie ----- - De lessen zijn individueel, maar duoles is in overleg mogelijk (zowel voor kinderen als volwassenen) - De leerling ontvangt rond de vier opdrachten huiswerk per les - Tijdens de les kan worden meegespeeld met YouTube - Improvisatie aan de hand van 'Guitar Backing Tracks' - Samenspel met een andere leerling of de docent - Gehoortraining, melodieën luisteren en na leren spelen (AMV) - Akkoorden leren horen en leren noteren van een melodie (AMV) - Met dynamiek leren spelen, emoties leren uiten en het gebruiken van registers op de gitaar
Gitaar · Basgitaar · Muziektheorie
(3 recensies)
Lorenzo - Amsterdam54€
Betrouwbare leraar: Gebeurt het jou ook? Je luistert naar de muziek en... Je kunt je aandacht gewoon niet afleiden van de lagere tonen, de basis van het nummer, The Bass. Laat me je iets vertellen: als je dat doet, betekent het dat... Je bent al aan het leren! Of je nu luistert naar pop, rock, r'n'b, jazz, blues, noem maar op, de bas staat altijd klaar om te werken als de basis waarop de band kan voortbouwen. Ik kan je nieuwsgierigheid begeleiden door de ontdekking van de verschillende bastechnieken, we kunnen samenwerken met behulp van de muziek van de artiesten die je graag bewandelt om onze weg te bewandelen in het rijk van de Lage Tonen. Heb je niet altijd al die vrienden van je willen ontmoeten en de liedjes spelen waar je allemaal van houdt? Die geweldige basriff van Muse, dat heerlijke nummer van Coldplay of de supercoole funky Bruno Mars. Of misschien droom je van het warme, knuffelige geluid van de contrabas, spelend met de strijkstok en voel je de vibratie van het hout. Een beetje jazz spelen, samen met Miles Davis of Wayne Shorter. Met bijna 20 jaar ervaring in de lage tonenwereld kan ik je begeleiden in de studie van elektrische bas en contrabas. Ik ben een actieve performer en tourmuzikant, evenals een afgestudeerde bassist. (Conservatorium van Amsterdam) Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past. Via de muziek waar je van houdt, vinden we het juiste pad om de wereld van de bas te ontdekken. PS: (Alleen voor onbevreesden) Ik zal ook de geheime kunst leren van: “Fietsen terwijl je je bas draagt zonder gedood te worden”.
Basgitaar · Dubbele bas · Muziektheorie
Hi! Ik ben Johannes, allround professioneel bassist en enthousiast en ervaren basleraar in Rotterdam/Schiedam. Ik heb jazz en klassiek gestudeerd en deel graag mijn passie voor de basgitaar en contrabas met anderen. Of je nu een absolute beginner bent of al gevorderd, mijn lessen zijn afgestemd op jouw niveau en wensen. Samen verkennen we de wereld van de basmuziek en ontwikkelen we jouw speelvaardigheden. In mijn lessen leg ik de nadruk op een combinatie van techniek, muzikaliteit en creativiteit. Of je nu geïnteresseerd bent in jazz, klassiek, rock of andere genres, ik help je graag om jouw muzikale doelen te bereiken. De lessen vinden plaats in Schiedam/Rotterdam. Flexibele lestijden zijn mogelijk, zodat het goed in jouw agenda past. Wil je beginnen met het leren van basgitaar of contrabas, of wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Neem contact met mij op voor lessen en ontdek de plezierige reis van muzikale groei op de bas! English: Hi! I'm Johannes, an all-round professional bassist and enthusiastic and experienced bass teacher in Rotterdam/Schiedam. I have studied jazz and classical music and love sharing my passion for the bass guitar and double bass with others. Whether you're an absolute beginner or already advanced, my lessons are tailored to your level and preferences. Together, we explore the world of bass music and develop your playing skills. In my lessons, I emphasize a combination of technique, musicality, and creativity. Whether you're interested in jazz, classical, rock, or other genres, I'm here to help you achieve your musical goals. The lessons take place in Schiedam/Rotterdam. Flexible scheduling is possible to fit well into your agenda. Whether you want to start learning the bass guitar or double bass, or if you want to take your skills to the next level, feel free to contact me for lessons and discover the enjoyable journey of musical growth on the bass!
Jazz muziek · Basgitaar · Muziektheorie
Betrouwbare leraar: Nederlands: Hallo! Ik ben Patricia, contrabas, elektrische bas en baby bas speler uit Spanje en woon in Vlaardingen (Nederland). Ik heb gestudeerd tot Nederlands A2 niveau, dus ik kan basis conersaties hebben en les geven in het Nederlands op een basis niveau. We kunnen ook les krijgen in het Engels, Spaans of Catalaans. Ik heb de bachelor gestudeerd aan de jazz afdeling in Codarts en ook de master in Codarts (maar dan in de latin afdeling). Daarnaast heb ik een extra cursus gevolgd tijdens mijn bachelorstudie om lessen te leren (ik heb een officieel certificaat). Ik heb veel ervaring met het spelen over de hele wereld met veel verschillende bands en orquestras, zoals in Nederland, Spanje, België, Duitsland, Oostenrijk, Colombia en Mexico met elektrische bas contrabas en Baby bass (elektrische contrabas). Als muziekleraar heb ik 4 jaar ervaring in het lesgeven aan kinderen, tieners en volwassenen van verschillende niveaus. Als basdocent pas ik mijn lessen altijd vanaf de eerste dag aan de leerling aan, waarbij ik vraag naar je muziekvoorkeuren en welke tunes je wilt spelen. Muziektheorie als je beter wilt worden als muzikant, maar ik begrijp ook dat het saai kan zijn, daarom leer je vanaf de eerste les theorie terwijl je je favoriete nummers speelt. Ik pas het programma voor je aan. Ik kan je ook tips geven over basversterkers, muzieksoftware, etc, omdat ik ook geluidstechniek heb gestudeerd en jarenlang als geluidstechnicus heb gewerkt. Het belangrijkste voor mij als docent is dat je leert en tegelijkertijd plezier hebt in het bespelen van je instrument en jezelf verbetert als muzikant! Engels: Hi! Im Patricia, double bass, electric bass and Baby bass player from Spain and Living in Vlaardingen (the Netherlands). I have studied until Dutch A2 level, so I can have basic conersations and teach in dutch in a basic level. We can also have lessons in English, Spanish or Catalan. I studied the bachelor at the jazz department in Codarts and also the master in Codarts (but in the Latin department). I also took an additional course during my undergraduate studies to learn how to teach (I have an official certificate). I have a lot of experience playing around the world with many different bands and orquestras, like in the Netherlands, Spain, Belgium, Germany, Austria, Colombia and Mexico with electric bass double bass and Baby bass (electric double bass). As a music teacher I have 4 years of experience teaching kids, teenagers and adults of many different levels. As a bass teacher, I always adapt my lessons to the student from the first day, asking about your music preferences and which kind of tunes you want to play. Music theory if you want to improve as a musician, but I also understand it could be boring, thats why you will learn theory from the very first lesson while playing your favourite tunes. I will adapt the programm for you. I also could give you tips about bass amps, music software, etc, because I have also studied sound engineering and worked as a sound technician for many years. The most important thing for me as a teacher is that you learn at the same time you enjoy playing your instrument and improve yoursef as a musician!
Basgitaar · Ukelele
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 421 - 25 van 42

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Basgitaar leraar.

Om de kwaliteit van onze Basgitaar leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 54 beoordelingen.

Akoestische gitaar, basgitaar, ukelele en keyboard lessen voor alle niveaus in Zeist: gitaarles / muziekles (Zeist)
Alain
1e ontmoeting was ontzettend positief. Alain is vriendelijk en heeft een goede vibe. Zeer muzikaal en we delen passie voor dezelfde muziek. Zeer zeker een goed begin van een muzikale samenwerking. Kijk uit naar de volgende les.
Beoordeling door JANTIEN
Gitaarles op maat in Mechelen. Elektrisch en/of akoestisch. (Barendrecht)
David
Vriendelijk, correct en luisterend naar mijn wensen. Kent zijn stof maar zet er wel een beetje vaart achter ;-)
Beoordeling door MARC
Creatieve basgitaarlessen waar de liedjes centraal staan (Amsterdam)
Rita
Zij is heel lief. Ze kan heel goed met de behoefte van een kind omgaan. Ze denkt met je mee. Heel fijn.
Beoordeling door NESE