Privélessen voor Zingen in Oirschot

Vind je perfecte zingen leraar in Oirschot.
Leer zingen met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

3 zingen leraren in Oirschot

0 leraren in mijn favorieten
+

3 zingen leraren in Oirschot

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Betrouwbare leraar: (Voor Nederlands scroll naar beneden) Voel je de drang om je muzikale talenten buiten de badkamer te verspreiden? Verveeld met Netflix kijken en op zoek naar een nieuwe hobby? Of wil je professional worden en hulp nodig bij de voorbereiding op audities? Goed nieuws! Vanaf december begin ik met het geven van individuele zanglessen! Wie ik ben? Hoi! Mijn naam is Jobbe. Ooit was ik een aspirant-academicus, maar verlangend naar een creatievere manier om mijn stem te delen, begon ik te zingen en ben ik onlangs afgestudeerd aan de Master of Music-opleiding richting Muziektheater. Ik weet hoe zwaar de artistieke reis kan zijn, we nemen het niettemin, omdat we allemaal streven naar dit kleine moment van magie dat ontstaat wanneer alles op zijn plaats valt. Voor mij zag ik dit vaak gebeuren tijdens een optreden maar ook bij het coachen van anderen en het geeft me elke keer koude rillingen. En ik zou het een eer vinden om je te helpen dit kleine vonkje magie door te geven aan anderen! Aangezien ik pas voor een beperkte tijd met deze individuele lessen begin, zijn ze beschikbaar. Van de techniek en theorie van het zingen tot performatieve kwaliteiten en coaching, ik kan helpen! Samen kunnen we eraan werken om jouw zang naar een hoger niveau te tillen! Dus stuur me gerust een berichtje en ik hoop snel van je te horen! Wil je nu ook wel eens buiten de douche zingen? Zoek je een nieuwe hobby in deze tijden. Wil je verder in het vak? Dat treft want ik heb tijden beschikbaar om zanglessen te geven. Wie ben ik? Ik ben Jobbe, aangenaam! Recent afgestudeerd aan het conservatorium in tilburg in een Master of Music richting muziektheater. Mijn eigen focus ligt op musical, klassiek en kleinkunst repertoire, maar ik kan ook op andere genres coachen. Van techniek en theorie tot prestatie, alle facetten van het zangvak kan ik je bij helpen. Samen kunnen we werken om je zangkunsten naar een nieuw niveau te tillen! Dus schroom niet en stuur me vooral een berichtje! Hopelijk tot snel!
Zingen · Noten lezen · Stem (muziek)
Stem (muziek) · Zingen · Publiek spreken
Stem (muziek) · Publiek spreken · Zingen
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 541 - 25 van 54

Onze leerlingen from Oirschot beoordelen hun Zingen leraar.

Om de kwaliteit van onze Zingen leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Oirschot om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 27 beoordelingen.

Iedereen kan zingen! - zanglessen voor alle leeftijden en niveaus van een klassieke zangeres - (Gent)
Maria
Een zeer aangename zangpedagoge en soliste met een enorme ervaring. Stelt de leerling zeker op het gemak en zorgt voor een aangename sfeer en zoekt naar de beste approach op maat van de leerling. Een aanrader voor iedereen!!
Beoordeling door J.-P.
Zangles en ademtraining; een natuurlijke, persoonlijke methode (Sint-Niklaas)
Athal Melchior
Aangename eerste kennismaking les. Athal stemt zijn lessen en methodes af op jouw noden.
Beoordeling door TIMOTHY
Pianoles, Zangles, Theaterles of combinatie (Interpretatie/Liedbegeleiding) (Amsterdam)
Wolter
Top leraar!
Beoordeling door SOFIA