Privélessen voor Taalcursus in Aalsmeer

Vind je perfecte taalcursus leraar in Aalsmeer.
Leer taalcursus met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

50 taalcursus leraren in Aalsmeer

0 leraren in mijn favorieten
+

50 taalcursus leraren in Aalsmeer

(1 recensie)
Berk - Hoofddorp29€
Engels
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 15541 - 25 van 1554

Onze leerlingen from Aalsmeer beoordelen hun Taalcursus leraar.

Om de kwaliteit van onze Taalcursus leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Aalsmeer om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 74 beoordelingen.

Portugees lessons (Den Haag)
Arno
Ik heb een korte cursus Braziliaans Portugees gevolgd bij Arno om kennis te maken met de taal en de basis te leren voor mijn reis. Ik vond het leuk om hiermee bezig te zijn! Arno is een geduldige, motiverende docent die afwisselende oefeningen geeft tijdens de lessen, goed kan helpen bij de uitspraak, oog heeft voor detail, betrokken is bij het leerproces en huiswerk geeft dat aansluit bij jouw interesses. Al met al zeer tevreden👌
Beoordeling door ILSE ‘T
Talen: Frans en Nederlands en andere vakken voor BO (Amsterdam)
Adriaan
Prima les opzet van een ervaren docent. Deze docent heeft de discipline om steeds terug te keren naar Frans na een korte nodige uitleg van iets in het Nederlands. Hij past zich ook aan aan de bereidheid en mogelijkheid van de cursist om huiswerk te doen.
Beoordeling door DEREK
Italiaanse prive' lessen van beginner tot gevorderde met een Italiaanse moedertaal (Amsterdam)
Paola
Ik ben erg blij met de (online) lessen van Paola. Goede afwisseling tussen het doen van oefeningen, lezen en conversatie. En een prettige manier van lesgeven!
Beoordeling door MARIUCCIA